Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky máte prosím některá tento kočárek? Mohla bych poprosit o změření hl. korby?
Prodejna ji neuvádí a na dotaz mi bylo odpovězeno že míry neuvádí výrobce
Popř. je dobrý na zimu?
Máte zkušenost s Tako Jumper X?
Přidejte zkušenost s Tako Jumper XJá mám Tako jumper X-GT 2011(teda schovanej a zabalenej už ve sklěpě) pokud se nikdo neozve do večera tak přeměřím. Ale určo byly míry na netu když jsem ho kdysi kupovala. JInak já s ním byla max spokojená, žijeme na vesnici, silnice katastrofa. Přítel zěmědělec, takže věčně jsem s ním jezdila po poli. co se týče zimy, prohrnování tu moc taky neznáme, a jezdilo se s ním dobře. Syn je 30.července narozen a zimu v něm v pohodě odjezdil ve fusaku.
Ale co tak čtu zpětně tak dost lidí si na něj stěžuje, což já nemužu ![]()
My máme ale 2010,já musim vytknout pásy v sporťáku, mě přišly úplně na prd, to dítě furt v nich lítá
a to je tlouštík, a koš? do toho se vejde dost ale přístup na prd +- 10cm je tloušťka kudy můžu něco procpat
a jarní verze mi štve že ta jedna síťka je furt otevřená
takže když je sluníčko je to naprd. snad vaše verze je lepší. Chlap mi přijde za chvíli tak pokud budeš chtít, přeměřím, mám ho na skříni. Jinak zima snim docela v poho, malá je září a vešla se mi tam v pohodě i s fusakem. v hlubokém byla cca 7měsíců.
Ahoj, tady jsou ty rozměry hluboké korby: délka 74cm, šířka 34cm, a výška 18cm, a co se týče sportovní verze, když už je výše zmíněná : mě pásy přišly ok, ale my jsme moc nepoutali ani, a hlavně jsme ve 13m kočár uplně schovali, takže jsme sportovní verzi moc nezajeli ![]()
Holky děkuji vám mooc, no moc prostorný se mi nezdá ale líbí se mi děsně. Tak fakt děkuji ![]()
Já s ním jezdila 8 měsíců - z toho 6 měsíců v hluboké a s tou sem byla spokojená.. Se sporťákem už míň.. Blbý pásy, nedostala jsem se do košíku, kočárek se mi zdál se sportovní nástavbou nevyváženej - dala jsem na něj tašku a překlápěl se.. A hlavně se mi úplně prodřely pláště a vzhledem k tomu, že jedno kolečko stojí 300,– jsem si koupila už golfky (ale malá už sedí..) Ještě dodám, že jsem ho kupovala už použitý, takže nevím, kudy s ním jezdili.. Já ho teda nešetřila ![]()