Kočárek Tako Jumper X 2011

Anonymní
4.7.12 13:22

Kočárek TAKO JUMPER X 2011

:mavam: Holky máte prosím některá tento kočárek? Mohla bych poprosit o změření hl. korby? :kytka: Prodejna ji neuvádí a na dotaz mi bylo odpovězeno že míry neuvádí výrobce :roll: :zed: Popř. je dobrý na zimu?

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Tako Jumper X?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper X
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
4.7.12 13:39

Já mám Tako jumper X-GT 2011(teda schovanej a zabalenej už ve sklěpě) pokud se nikdo neozve do večera tak přeměřím. Ale určo byly míry na netu když jsem ho kdysi kupovala. JInak já s ním byla max spokojená, žijeme na vesnici, silnice katastrofa. Přítel zěmědělec, takže věčně jsem s ním jezdila po poli. co se týče zimy, prohrnování tu moc taky neznáme, a jezdilo se s ním dobře. Syn je 30.července narozen a zimu v něm v pohodě odjezdil ve fusaku.
Ale co tak čtu zpětně tak dost lidí si na něj stěžuje, což já nemužu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.7.12 14:23

My máme ale 2010,já musim vytknout pásy v sporťáku, mě přišly úplně na prd, to dítě furt v nich lítá :think: a to je tlouštík, a koš? do toho se vejde dost ale přístup na prd +- 10cm je tloušťka kudy můžu něco procpat :mrgreen: a jarní verze mi štve že ta jedna síťka je furt otevřená :zed: takže když je sluníčko je to naprd. snad vaše verze je lepší. Chlap mi přijde za chvíli tak pokud budeš chtít, přeměřím, mám ho na skříni. Jinak zima snim docela v poho, malá je září a vešla se mi tam v pohodě i s fusakem. v hlubokém byla cca 7měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
4.7.12 17:51

Ahoj, tady jsou ty rozměry hluboké korby: délka 74cm, šířka 34cm, a výška 18cm, a co se týče sportovní verze, když už je výše zmíněná : mě pásy přišly ok, ale my jsme moc nepoutali ani, a hlavně jsme ve 13m kočár uplně schovali, takže jsme sportovní verzi moc nezajeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 18:53

Holky děkuji vám mooc, no moc prostorný se mi nezdá ale líbí se mi děsně. Tak fakt děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.7.12 19:04

Já s ním jezdila 8 měsíců - z toho 6 měsíců v hluboké a s tou sem byla spokojená.. Se sporťákem už míň.. Blbý pásy, nedostala jsem se do košíku, kočárek se mi zdál se sportovní nástavbou nevyváženej - dala jsem na něj tašku a překlápěl se.. A hlavně se mi úplně prodřely pláště a vzhledem k tomu, že jedno kolečko stojí 300,– jsem si koupila už golfky (ale malá už sedí..) Ještě dodám, že jsem ho kupovala už použitý, takže nevím, kudy s ním jezdili.. Já ho teda nešetřila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí