Kočárek tento nebo jiný?

138
21.2.11 18:53

Kočárek tento nebo jiný?

Ahoj maminky,
v červnu se nám má narodit holčička, ale já i přítel jsme čahouni a malá už teď je o něco napřed, než by měla :-) Okukovala jsem všechny možné kočáry a našla tenhle:

http://www.kocarky-levne.cz/…rior-plast-5

Prosím o váš názor. Koupit nebo nekoupit? Potřebujeme dvojkombinaci a tahle se mi líbí ze všech nejvíc. Nechceme trojkolku, tak prosíme o radu.
Moc díky za váš názor.
Anička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6051
21.2.11 19:11

ahoj - neznám ho, ale za ty peníze vypadá docela pěkně…
určitě si ho zajdi někam vyzkoušet - měla bych asi strach aby v terénu moc nedrncal…ale to se dá vyzkoušet
hluboká korba je stejně dlouhá jako u mého kočárku - ve 4 měsících už přestupujeme do sporťáku - ale letní mimi by možná nemuselo :nevim: ale na druhou stranu sporták není žádná tragedie - stačí podložka a je to vlastně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.2.11 19:21

Já jsem právě nadšená, že je to takhle pěkně oboje dohromady. Nemusí se přehazovat složitě korby. Vyzkoušet bohužel nemám kde :cry: V okolí ho nikde nemáme.Kdybyste náhodou měla osobní zkušenost, tak prosím dejte vědět jakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.11 19:32

Hele ale ty korbi prehodit musis.je zvlast hluboka a sportovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.2.11 19:33
kostickaa píše:
ahoj - neznám ho, ale za ty peníze vypadá docela pěkně…
určitě si ho zajdi někam vyzkoušet - měla bych asi strach aby v terénu moc nedrncal…ale to se dá vyzkoušet
hluboká korba je stejně dlouhá jako u mého kočárku - ve 4 měsících už přestupujeme do sporťáku - ale letní mimi by možná nemuselo :nevim: ale na druhou stranu sporták není žádná tragedie - stačí podložka a je to vlastně jedno…

Teda Kosti, co ty vasi cacorce davas, ze na 4 mesicich jdete do sportaku :lol: My mame korbu 74cm a Mary se tam jeste vleze (sice trosku knop :lol: ) a ja porad doufam, ze jeste chvilicku tam vydrzi. Aspon nez ustoupi tyhle sileny mrazy..

K tematu - kocarky Tako jsou pomerne dost oblibene. Urcite bych ale chtela kocar videt na zivo a vyzkousela ho, jak vam bude sedet. Ja jsem mela vyhlidnuty kocarek na netu a nakonec jsem se na prodejne rozhodla pro jiny typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.2.11 20:06

ahojky,dulezity je taky,kdyz jste oba velci,aby se dalo to drzadlo polohovat,aby jste nemuseli chodit s kocarem v predklonu. me osobne se nelibi ani trochu,nenavidim cernou barvu a v lete jeste pritahuje slunko a bude v nem k nevydrzeni.mam 5 deti,vim o cem pisu! hlavne ho videt live! radeji si udelejte vylet do vetsiho mesta,kde je velky vyber! nam vzdycky platili kocar prarodice to uz je takovy zvyk…trikolky se u nas uz neprodavaji vubec -bydlim v nemecku- protoze se prevrci a jsou nebezpecne-to jen tak jako info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.2.11 20:21

tako je dost tezky, je tu o nich diskuse, ze kvalita nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.11 20:23
maltik2008 píše:
ahojky,dulezity je taky,kdyz jste oba velci,aby se dalo to drzadlo polohovat,aby jste nemuseli chodit s kocarem v predklonu. me osobne se nelibi ani trochu,nenavidim cernou barvu a v lete jeste pritahuje slunko a bude v nem k nevydrzeni.mam 5 deti,vim o cem pisu! hlavne ho videt live! radeji si udelejte vylet do vetsiho mesta,kde je velky vyber! nam vzdycky platili kocar prarodice to uz je takovy zvyk…trikolky se u nas uz neprodavaji vubec -bydlim v nemecku- protoze se prevrci a jsou nebezpecne-to jen tak jako info…

Za prve vysku madla si navolis.
Kocar jsem mela taky cerny a v lete v nem rozhodne horko nebylo.
Ne vsechny trikolky se prevraci.Prevratit muzes jakykoliv kocar.A to ze se v nemecku neprodavaji trikolky slysim prvne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
21.2.11 20:30

Já si objednala Roan Marita, v bílo šedé kárované barvě :palec: je ohromně prostorný, zdá se mi, že největší jakej jsem si mohla vyzkoušet. Do terénu vhodný, nemá otáčecí kolečka, ale to já zase tak nevyužiju a je krásně houpavý :palec:
Myslím, že mi malej vydrží v hluboké korbě nejmíň rok :palec: což chci.

Tento se mi taky líbí, ale jak tu holky psaly, určitě bych si ho vyzkoušela naživo… :palec:
tak hodně štěstí při výběru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.2.11 20:30

Já měla taky Tako, ale Tako Jumper, byla jsem spokojená, teď ho po nás má sestra a je pořád super, jen má blbý nafukování kol, pokud se píchne, tak nejde pořádně dofouknout, má ten ventilek hrozně vevnitř kola a obyč. pumpička se tam nevleze, měla jsem trošku problémy s brzdou a kamarádka měla stejný a taky problém s brzdou, ale to se může stát u každého kočárku. Celkově když to shrnu, jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.11 20:33
Ewule0712 píše:
Já měla taky Tako, ale Tako Jumper, byla jsem spokojená, teď ho po nás má sestra a je pořád super, jen má blbý nafukování kol, pokud se píchne, tak nejde pořádně dofouknout, má ten ventilek hrozně vevnitř kola a obyč. pumpička se tam nevleze, měla jsem trošku problémy s brzdou a kamarádka měla stejný a taky problém s brzdou, ale to se může stát u každého kočárku. Celkově když to shrnu, jsem byla spokojená.

Tako Jumper je predchudce. :wink: .Rozdil je ten ze nema otaceci sportovni sedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.11 17:51

SUPER, díky Katko Lee.

Teda, fakt moc díky za radu :dance: . O tomhle kočárku (Roan MARITA) slyším poprvé a hned jsem si ho zamilovala :palec: . Ty barevné kombinace jsou nádherné, dostupnost úžasná a cena taky bomba. Tohle jsem chtěla. Velkou korbu, prostorný košík a hezká taška :potlesk: . Jestli říkáš, že jsi byla spokojená, tak do něj asi půjdu. Zkusím se podívat, jestli bych ho někde v okolních obchodech nemohla vyzkoušet, ale vidím to bledě, tady nic není :-( O víkendu ho ukážu taťkovi, až nám dorazí domů, ale myslím, že volba je jasná. Našla jsem ho na http://www.moje-miminko.cz/…rita-col-963 a asi ho odtud objednám.
Ještě jednou díky za radu :dance:
 Ani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.11 18:00

Eni: do toho Roanu bez.Jak uz zde bylo uvedeno ma fakt velkou korbu.Mela ho kamoska a nemohla si ho vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.2.11 22:21

Anniee já měla vybráno dost kočárků, přes net, četla jsem recenze a tak, líbily se mi ty moderně vypadající kočárky :wink: …ale když jsem přišla do obchodu a viděla Roana, bylo vyhráno. Sice jsem chtěla otáčecí kolečka, což Roan nemá, ale do terénu (bydlím na vesnici) plně vyhovují, a je houpavý, takže na hrbolech nebude drncat :palec: a když pojedu za mámou do města, ovládá se dobře i bez otáčecích koleček :palec: říkám si, že za nás to nebylo a mámy jezdily o 106 tak co si vymýšlet :lol: . Prostě Roan vypadá jako stará dobrá klasika :palec:
Já si navíc objednala ten s tou chromovanou konstrukcí, takže by měl být v pohodě. Mají se promazávat kolečka, což je ale asi u všech kočárků, že se prostě člověk starat musí a dělat aspoň základní údržbu (jako s kolem, motorkou, autem… :wink: )a jedna maminka psala, že jí malá štrejchá hlavičkou o boudičku, když nasadí sporták, ale když jsem ho viděla na vlastní oči, nepřišel mě zase tak malý :think:
Nicméně myslím, že naprosto ideální kočárek asi neexistuje, kdyždej má svá pro i proti :nevim: :nevim:
Tak dej vědět, jak jsi pořídila. :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.2.11 22:25

Anniee odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie