Kočárek Teutonia Mistral S

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
19.7.10 13:24

Kočárek Teutonia Mistral S

Ahoj, objednali jsme kočárek Teutonia Mistral S,
http://www.kocarky-teutonia.cz/…ia-mistral-s
4 kola, přehazovací rukojeť i sedačka. Má snad vše, co se dá.
Akorát jsem nedomyslela váhu, resp. nepřipadá mi zrovna lehký. Máte s ním, prosím, někdo zkušenost v MHD? Není moc těžký? Díky za názory. B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Teutonia Mistral S?

Přidejte zkušenost s Teutonia Mistral S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
19.7.10 13:41

Já mám Teutonia spirit S3 a je super .Myslím že váhově je na průměru já sice MHD nejezdim ale zas ho tahám do auta a z auta několikrát denně a kolikrát sama . Unesu ho bez problému ale teda bez malího . Tobě zase ale někdo pomůže do MHD .Jsem z něho nadšená .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.7.10 13:45

Spirit jsem zvazovala, ale pak jsem se rozhodla pro 4kolku. Ale obecne se o teto znacce tvrdi, ze je kvalitni, tak snad bude. Diky za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
19.7.10 15:53

AHoj,

já mám taky Spirit S3, když byl prcek malej, jezdila sem MHD pořád a s pomocí od lidí nebyl problém. Myslím, že kilo dvě už nehrají takovou roli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.10 07:39

Díky díky, nejsem muší váha, takže nemám obavy, že bych ho neuzvedla. Spíše mi ty kočáry připadají takové bitelné, tak i proto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
11.10.10 08:35

zdravím, zkusím trošku oprášit téma :lol: zajímá mě spokojenost s tím to kočárkem :lol:

Blanche-V, jak jsi s nim spokojená? :think: nebo kdokoliv jiný, kdo ho vlastní :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mircausa
5.11.10 10:54

Zdravim,
uz par tydnu jezdim s Teutonia Mistral S HB a je super. Strasne jednoduchy na ovladani, jezdi skoro sam :-). Vcera jsme poprve zkusili MHD, zadny problem. Mame take miniaturni vytah a diky prehazovaci rukojeti se tam perfektne vejdeme. Je skvely. Nejaky musky to ma, napr rucni brzda nebyla idealne postelovana, ale to uz jsme vyresili :-). Kdyby te cokoliv zajimalo, ptej se.
 Mirka

P.S. Mame sportak a Alvi set, korba je velika :-).

• Citovat
  • Upravit
22582
5.11.10 12:32

Děkuji za info, my už máme Mistral S HB objednaný.. už se čeká jen na telefon až bude vše skladem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.11.10 20:27

sporťák

Teutonia Mistral S nebo Hoco Tornado S
Ahoj, váhám mezi těmito dvěma kočárky. Hlavně jako sporťáky – chlapeček bude asi větší dítko (v 10 týdnech 6,5 kg) a jezdíme spíše po lesních cestách. Každý má nějaké pro i proti a tak mi jde teď spíše o praktickou zkušenost s velikosti Mistral S (sportovní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mircausa
2.12.10 11:21

Ahoj Martino,
co jsem tak cetla reference na teutonie, tak do terenu sposta uzivatelu moc chvali Spirit S3, je to trojkolka.
Ja osobne jednu trojkolku mam, ale odlozili jsme ji k rodicum, me se osvedcil Mistral S v terenu, kde jezdim (mesto, ale vysoke patniky).
Zkusenosti s kocarky HOCO nemam,takze neporadim.
 Mirka

• Citovat
  • Upravit
124
2.12.10 14:36

No já mám právě tu trojkolku Hoco a k tomu jsem si pořídila ten Mistral S - teď zvládám s Mistralem i ty návaly sněhu. Jde mi o to, který ze sporťáků bude lepší pro prcka - sice dle parametrů výrobců je Hoco menší, ale mně to připadá spíše naopak. Mistral má boudu hned nad zádovou opěrkou a vypadá užší, Hoco má nad opěrkou ještě pěkný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
26.1.11 01:58

Mám Mistral S a jezdím výhradně s ním již rok (od narození syna). Co se týče váhy, není to vážně úplně pohodlné. Když mi pomáhaly do MHD nebo nedej bože do schodů ženy, měla jsem občas strach o jejich zdraví. Když se k váze kočáru připočte ještě váha dítěte a taška, kterou jsem vozila dost plnou… Musím říct, že jsem kvůli tomu MHd přestala víceméně jezdit. Prázdný ho do auta vyzvednu celkem v poho, i když to také není můj koníček. ;-) Sestra má Teut. Cosmo, které si nemohla vynachválit pro jeho lehkost - je to silná žena, takže ho do busu vyzvedla i sama a je též užší, takže zatímco já někde neprojela o pár cm, ona ano. Ale zas Mistral je mnohonásobně lépe odpružený, chodíme s ním na výlety. Ovšem jak se tu někdo ptal na lesní stezky, rozhodně tedy ne s otočnými koly, která mají občas problém i v různých dírách ve městě.

• Citovat
  • Upravit
petulja
10.3.11 15:01

Teutonia Mistral S

Tak kočárek jsem kupovala asi před rokem Mám Mistral S s ruční brzdou, shrnula bych to „nepotěší neurazí“. Kočárek je něco jako lego pro maminky velmi dobře se mění jednotlivé nástavby. Nejvíc mě zklamal podvozek s plastovými kolečky a brzda. Jsem sportovně založená, tak jsem od něj čekala mnohem víc. Kočárek v podstatě neobstojí v jakémkoliv terénu, kromě chodníku a výletu do obchoďáku. A na to si můžete pořídit mnohem desingnovější kousky.
Brzdička brzdí jen jedno zadní kolečko a je jakoby zacvákávací a často se nám kouše. Když s kočárkem zacouváme uvolní se. Spirit S jsem nekoupila, protože mi rukojeť stačila tak tak a přítel by už musel natahovat ruce dolů aby kočárek utlačil.
Znova bych tento kočárek určitě nepořizovala nemá jedinou výhodu, snad kromě toho že k němu dá dokoupit veškeré vybavení autosedačka a mnoho korbiček na malé miminko.

• Citovat
  • Upravit
milarepa
20.3.11 18:56

Mistral S?

Ahoj, cetla jsem tvuj nahled na Mistrala S, jsem pred volbou koupe Mistralu S nebo Cosma od Teutonia.Sice bydlim ve meste, takze bdu korzovat vetsinu casu tam,ale stejne mam v planu vyjizdet s kocikem nekam do lesiku kde jsou lesni sotolinove, hlinene povrchy, sem tam dira.Cosmo je super lehky a skladny, zase na Mistralu se mi libi ta prehazovaci rukojet a lepsi odpruzeni a vetsi kola, taky budu muset s kocarkem bez najezdu sjizdet schodiste jedno az tri,dle situace v dome.Muzes mi prosim napsat jeste nejake pripominky.Byla jsem uz rozhodnuta koupit Mistral prave kvuli toho terenu, ze by Cosmo bylo moc tvrde,ale ta vaha a tvoje zkusenosti me odrazuji.Pravda je ze Cosmo je hezci a lehci.Prosim o odpoved, budu vdecna,nejsi nahodou z Moravskoslezskeho kraje?Kdby to bylo mozne, potrebovala bych se na ten kocarek juknout, nekde v obchodech ho nemeli, Cosmo jsme uz videli a osahali.Diky moc za rychlou odpoved :-)

• Citovat
  • Upravit
milarepa
20.3.11 19:30

Vzkaz pro Eilaan a Petulji:prosim obe jeste o dalsi hodnoceni obou kocarku Mistral s a Cosma.Eilan,nejsi taky nahodou z Moravskoslezskeho kraje(OV a okoli), potrebuji se rozhodnout a Mistral jsem nevidela v obchodech, stale vahame mezi vyhodami a nevyhodami obou vozitek.Myslite ze mi stoji za obcasnou vyjizdku(jednou za tyden az 14 dni) po nezpevnene ceste,prehazovaci ruk. a lepsi odpruzeni kupovat tezzsi MIstral S,pricemz budu mit mimco na konci kvetna a budu korzovat hlavne ve meste.Nebo koupit Cosmo, levnejsi, skladnejsi, lehci?Pomooooooooooooc :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4