Kočárek trojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iuliana
5.4.12 21:43

Moc gratuluji k trojčátkům :))
No já osobně bych si rači koupila kočárek za sebou než vedle sebe protože když je vedle sebe tak se s ním jezdí po chodníku blbě..Obzvláště ve velkých městech

• Citovat
  • Upravit
lenoska.lina
21.6.13 14:58
@smilers píše:
„@monilaub“
Tak to bomba ty trojcatka :lol:
  • Citovat
  • Upravit
15
6.4.14 12:44

Viděla jsem golfáče ale jde tam nasadit i korbička podívej se:http://www.kocarkynec.com/?…árek%20pro%20trojčata

No dva jsou vedle sebe a jeden za nimi zkus se juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hudcová
13.4.14 11:43

Ahoj. Chápu tè, taky se mi to moc nelíbilo a tak jsem koupila vedle sebe. Nemám trojčata, jen tři děti po sobě. Blbý je to v obchodech, ale jde to. Já jsem spokojená… Koupili jsme přes internet.

• Citovat
  • Upravit
1778
26.3.16 10:45

Rada bych obnovila diskuzi, (nebudete nektera) nebo neznate nekoho, kdo by prodaval golfky na trojcata a hluboky kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.7.18 21:51

Sourozenecký kočárek

Dobrý den, obnovují diskuzi. Nemáte někdo zkušenosti a doporučení na kočárek pro tři sourozence blízko za sebou? Nebo odkaz na nějaký bazar zaměřený tímto směrem? Nemohu toho moc najít. Chtěla bych, aby byly sedačky vedle sebe, ale nevím, zda nejsou moc úzké (za sebou mi přijde kočárek hrozně dlouhý). Potřebuji na kočárek umístit dvě sesle a jednu korbičku. Děkuji za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.7.18 21:56

@fragola bude vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.7.18 22:12

@Limi123 Fragola neví a obávám se, že svou odpovědí zakladatelku nenadchnu :nevim: @Martina179 Mně teda přijde trojkočár pro děti vedle sebe jako asistovaná sebevražda :oops: Když si představím, kudy chodím já, tak bych snad musela jezdil tak z 50% po silnici. Chodníky tu máme poměrně úzké, tam je to i s dvojkočárem o prsa. A už vůbec si nedovedu představit s takovým monstrem projet pokladnu v obchodě :nevim: O šířkách sedaček bych si nedělala velké iluze, děti nemáme žádné drobky a netuším, zda by se tam v reálu pohodlně vydaly. ALe to jsou jenom moje domněnky. My teda máme to, co ty nechceš - 3 sedačky za sebou Peg Perego Triplette, já jsem spokojená, téměř 4 roky už si s ním vesele drandíme. Pravda, ten, co máme my, už se nevyrábí, je pouze „vylepšená“ verze bez volantu, což je pro mě neuvěřitelný paskvil, takže řešit teď, co jsme řešili před více než 4 lety, nevím, co bychom vybrali :think: V době, kdy jsme potřebovali kočár pro tři děti, byla mi ještě nabízená Liberta Do té se mi jít nechtělo, to radši vláček ;)

Dobře vyberte, i když těch možností opravdu moc není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.7.18 22:26

@Martina179 Hele, koukala jsem na tvůj profil, a nejstarší je tříletá - nestačil by dvojkočár a pro ni skejt? Než tahat trojmonstrum, asi bych to zkusila nějak takto.

A pokud vím, tak třeba Baby Jogger deklaruje vyšší nosnost (v USA), tak by si tam nejstarší možná mohla občas přisednout k prostřední… myslím teda na BJ City Select. Kamarádka měla na dvojčata a byla spokojená - je to i jednokočár, takže na šířku ideální.

Myslím něco jako toto

https://smedia.webcollage.net/…peg.w960.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.7.18 22:38

To jr blbost, co jsem napsala. Beru zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.7.18 22:41
@Slečna Ferka píše:
@Martina179 Hele, koukala jsem na tvůj profil, a nejstarší je tříletá - nestačil by dvojkočár a pro ni skejt? Než tahat trojmonstrum, asi bych to zkusila nějak takto.

A pokud vím, tak třeba Baby Jogger deklaruje vyšší nosnost (v USA), tak by si tam nejstarší možná mohla občas přisednout k prostřední… myslím teda na BJ City Select. Kamarádka měla na dvojčata a byla spokojená - je to i jednokočár, takže na šířku ideální.

Myslím něco jako toto

https://smedia.webcollage.net/…peg.w960.jpg

Souhlasim. Uz ty dvojkocarky jsou opruz. Do trojkocarku bych sla leda jako do druheho kocarku, ktery bych brala jen vyjimecne, pokud by bylo potreba na spani (ale i tak bych to asi radeji resila satkovanim miminka a uvolnit starsi sedacku na spani na tu chvilku - jinak starsi na skejt).

Miminko muze byt od narozeni ve sportaku do uplneho lehu a v pripade nutnosti spani jit do satku a nejstarsi se tam vyspi.

Příspěvek upraven 09.07.18 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12233
9.7.18 22:42

@Slečna Ferka Tenhle ma kamaradka a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
9.7.18 23:24

A co něco, jako je styl Baby active trippy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.7.18 23:46

Já mám v současné době dva dvojkočárky a využívám je každý den, hlavně na výlety a delší pobyt venku. Každý má něco do sebe. Je super, že naložím děti a jedu - pohodlí máme všichni a nechce se mi toho vzdávat - proto ten trojkočárek. Ale koukám, že se toho v současné době moc pořídit nedá. :? O skatu nebo šátku jsem taky přemýšlela, ale šátek a kočárek už jsem zkoušela. Vždy jsem byla ráda, když jsem mimčo dala zpátky do kočárku alespoň na spaní. Skate mi moc nepomůže (starší běhá, ale v zimě se ji moc nechce anebo na spaní) a na recenzích jsem našla spíše negativa. O tom, že dám obě starší do sesle jsem taky přemýšlela, ale to je spíše nouzovka u které budu doufat, že mi nepraskne duše :lol: . Prostě bych ráda ten trojkočárek :D už jsem manželovi říkala, ať mi něco svaří, nebo vymyslí (no, prý jsem blázen) :P jinak děkuji fragole za zkušenosti - jak se s tim tandemem třeba jde do/ze schodů? Já to většinou zdrncám po zadních kolečkách, ale takhle dlouhý nevím. Našla jsem jedny stránky a tam ho nabízejí i s tím volantem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.7.18 23:50

@Evickamicka - na ten jsem taky koukala, zajímala by mne zkušenost někoho, kdo ho má. Zda není vratký. Zatím u mne vede v poměru cena/výkon/pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí