Kočárek pro dvojčátka - který je nejlepší?

22131
21.3.12 10:39

Kočárek pro dvojčátka

Ahoj holky, maminy…

měla bych na vás prosbu, čekáme s přítelem dvojčátka a pořád se nemůžeme rozhodnout, jaký kočárek je nejlepší…
Dle UTZ termín porodu 7.7.2012… dle doktorů protože jde o jednovaječná dvojčátka s jednou placentou tak mezi 32-36tt… takže někdy v červnu.
Ráda bych se na léto vyhla korbičkám z důvodů tepla :think: :think: :think: :think:
Můžete se podělit s své zkušenosti, rady a tak???
Děkuji moc předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
21.3.12 10:56

Ahoj já mám kočár pro dvojčátka tako duo driver černošedý a jsem s ním spokojená. Jsou tam i vyndávací korbičky ale dá se použít i bez nich v létě jsem tam dala klukům jen deku pod zádička. A navíc není až tak drahý. Posílám foto. a Gratuluji k dvojčátkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.12 10:58

Myslím, že není důvod se vyhýbat korbičkám. Mimčo v nich může pohodlně ležet a nemyslím, že by v nich bylo o moc větší teplo než ve sporťáku. I když se narodí dříve, budou nějakou dobu v nemocnici, takže ven dříve jak v tom červenci nevyjedete. Mezi lidi moc neočkování taky chodit zprvu nebudete a za poledního slunce taky ne. A myslím, že boudička korbičky je před sluníčkem ochrání více jak nějaká vysoko na d sporťákem. My máme easy walker duo a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
21.3.12 11:18

my budeme kupovat bumbleride india twin,nečekáme dvojčátka ale holky od sebe budou rok,na malou asi korbičku pořídím,loňské léto stálo za prd a když se dcera narodila neumím si představit nemít ji otočenou od sebe ve sporťáku ve vložné tašce,teď čekáme malou na červenec,kočárek jinak splňuje veškeré podmínky,lehký skladný,prostorný pro děti a hezký :*

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
21.3.12 11:21

bumbleride indie twin,jen pro správnost

• Citovat
  • Upravit
11023
21.3.12 11:22

Ahojky,
i já mám dvojčátka. 13ti měsíční kluky.
Sice se mi narodili v únoru, ale měla jsem je až do října v korbičkách.
Proč se jim chceš vyhnout?
Dyť je tam mimčo chráněné. A loni byla vedra jen 14 dní z celého léta, jinak bylo docela ošklivo. To sice může být letos jinak, ale pořád si myslím, že malé miminko má být hezky v útulné korbičce než ve sporťáku.
Ale to je můj názor.
Já mám kočárek Bumbleride a jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2855
21.3.12 11:41

Chtěla jsem se optat, jak cca širové jsou tyto kočárky?
Taky řešim jaký kočárek na dvojčata, které by měli přijít na svět až sice v září, ale již koukám, jaký bych si pořídila. Bydlíme v domě, kde je výtah a má dveře jen 70 cm, takže vůbec nevim, jak to dělat, abych je svezla dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11023
21.3.12 11:47

Většina kočárků je široká cca 78cm. Tak aby se vešli do klasických dveří.
I já mám tento problém. Výtah máme jen 67cm a tak kluky nosím jednoho v nosítku a druhého v ruce. Kočárek mám v garáži, která je asi 200m za domem.
První dva měsíce jsem je dávala do většího mono kočárku a svezla dolů. Bohužel máme od výtahu ještě schody, takže jsem musela nechat pořídit kolejnice.
Už se moc těším až začnou chodit.
To bude opravdu úleva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.12 11:48
Easy walker má 76. Budeš muset zvolit variantu umístění zasebou nebo to vymyslet jinak.
Pétik80 píše:
Taky řešim jaký kočárek na dvojčata, které by měli přijít na svět až sice v září, ale již koukám, jaký bych si pořídila. Bydlíme v domě, kde je výtah a má dveře jen 70 cm, takže vůbec nevim, jak to dělat, abych je svezla dolu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11023
21.3.12 11:55
Sluníčko28 píše:
Easy walker má 76. Budeš muset zvolit variantu umístění zasebou nebo to vymyslet jinak.
Pétik80 píše:
Taky řešim jaký kočárek na dvojčata, které by měli přijít na svět až sice v září, ale již koukám, jaký bych si pořídila. Bydlíme v domě, kde je výtah a má dveře jen 70 cm, takže vůbec nevim, jak to dělat, abych je svezla dolu.

Záleží jakou má délku výtahu. My máme třeba jen 100cm a to bohužel žádný kočárek za sebou nemá. Mají víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.3.12 12:15

My máme tento a spokojenost obrovská http://www.kocarky-pro-mrnata.cz/…ia-2010-3815

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2855
21.3.12 12:35

Ještě jsem přemýšlela, že bychom koupili dva solo kočárky, daly je na balkon (máme cca 7 metrů) a tam nechávala děti spinkat nebo svézt podvozek, rozložit a pak přinést dítka, ale je otázka, zda i korbičky se vejdou do výtahu. Fakt je to prekérní situace.
Jak já se už na ně těším, až je budu mít doma. Sice jsem ve 14. týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.3.12 12:40

Ahoj my máme EasyWalker :palec: , byla jsem s ním velmi spokojená, skladný, dobře se ovládá, pěkný design.
Teď jsem klukům pořídila baby jogger city mini double. A mně se osobně ještě líbí bugaboo donkey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
21.3.12 12:49

holky děkuju moc za rady,tak my to ještě zvážíme :) co bue výhodné, na ceně nám naštěstí nezáleží, kočárek bude platit tatka, tak ještě budeme koukat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.3.12 12:54

Nám se děti taky narodili v červnu a měla jsem Bumbleride Indie twin, v černošedé barvě. Ty korbičky jsou náhodou super, jdou tam přehazovat stříšky podle toho, jak svítí sluníčko, to samé na sporťáku. Byli jsme s ním moc spokojení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí