Kočárek pro dvojčátka - který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5278
21.3.12 13:05

máme easy walker duo a spokojenost. bydlíme v 9. patře a jsou tu sice dva výtahy, ale ani jeden nákladní - takže jsem to dělávala tak, že jsem svážela dolů zvlášť kostrukci - složenou a děti v korbičkách - naštěstí je kočár dobře ovladatelnej a rozkládá a skládá se výborně a jednoduše, takže to nebyl problém, ve chvíli, kdy jsem přendala děti do sporťáku, jsem si řekla domovníkovi o klíče od nepoužívaný kočárkárny a tam mám sporťák - dokud děti nechodily samy, tak jsem je tam nosila v autosedačkách a přendavala do kočáru. jinak se ale s EW bvejdeme téměř všude - do všech supermarketů, ke všem doktorům, do malýho auta - za mě spokojenost! jen je to teda dost drahej kočár. a na léto korbiček bych se teda vůbec nebála :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.3.12 13:11
veru1234 píše:
Ahoj holky, maminy…měla bych na vás prosbu, čekáme s přítelem dvojčátka a pořád se nemůžeme rozhodnout, jaký kočárek je nejlepší…
Dle UTZ termín porodu 7.7.2012… dle doktorů protože jde o jednovaječná dvojčátka s jednou placentou tak mezi 32-36tt… takže někdy v červnu.
Ráda bych se na léto vyhla korbičkám z důvodů tepla :think: :think: :think: :think:
Můžete se podělit s své zkušenosti, rady a tak???
Děkuji moc předem.

Našla jsem toto: http://vystavakocarku.cz/
Ale nevím, jestli to už není pozdě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
21.3.12 13:16
elfans píše:
veru1234 píše:
Ahoj holky, maminy…měla bych na vás prosbu, čekáme s přítelem dvojčátka a pořád se nemůžeme rozhodnout, jaký kočárek je nejlepší…
Dle UTZ termín porodu 7.7.2012… dle doktorů protože jde o jednovaječná dvojčátka s jednou placentou tak mezi 32-36tt… takže někdy v červnu.
Ráda bych se na léto vyhla korbičkám z důvodů tepla :think: :think: :think: :think:
Můžete se podělit s své zkušenosti, rady a tak???
Děkuji moc předem.
Našla jsem toto: http://vystavakocarku.cz/
Ale nevím, jestli to už není pozdě:(

to je pozdě - na výstavě jsme byli, kočár tam objednali koncem května a byl k dodání začátkem října - pokud chce zakladatelka kočárek novej, je nejvyšší čas ho objednat! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
21.3.12 13:21

Ahoj, mám holky narozené na konci dubna a v korbičkách byly bez problémů celé léto… Máme EW a spokojenost maximální ;-) Zrovna ho prodávám, tak kdybys měla zájem, tak napiš SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.3.12 14:32

Ahoj,
já bych se těm korbičkám nebránila, jsou prostorné a pohodlné a můžeš je v nic i přenášet.
Jinak máme Phil a ted E3 twin, už ho nepoužíváme, a byla jsem s ním moc spokojená. Je bez korbiček, první půl rok jsem je vozila ve vložných taškách, a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.12 10:56

Ahoj,
jsem sice v 9tt, ale kocarek vybiram uz ted. Nejvic se asi priklanim k EasyWalker Duo Plus. Jen bych potrebovala poradit. Nasla jsem ho na Kocarky Daniela, libi se mi i ta prodejna v Koline, akorat maji zakladni cenu a pak vybavu kazdy kousek za nejakou cenu. Jestli to dobre chapu tak to mam vsechno spocitat? Zaklad +2× hluboka korba + plastenka na sport+2× plastenka na korby + taska na rukojet+ 2× autosedacky? Dostala jsem se na cenu skoro 36 tisic. Fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.12 10:57
@Carrinka píše:
Ahoj, mám holky narozené na konci dubna a v korbičkách byly bez problémů celé léto… Máme EW a spokojenost maximální ;-) Zrovna ho prodávám, tak kdybys měla zájem, tak napiš SZ :kytka:

Ahoj, za kolik ho, prosim te, prodavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
25.3.12 11:14

ahoj Jazminko, my se do té prodejny chystáme jet v nejbližší době podívat … ale taky jsme to tak pochopili že je to ta cena co píšeš… :think: :think: :think: :think:
tak ti pak můžu dát vědět......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.12 11:22

To bys byla hodna. Mne to totiz prijde hrozne moc, dat skoro 40 tisic za kocarek. Nabidli se totiz budouci babicka s dedou, ze ho koupi, ale nemuzu jim rict o tolik penez. A ani nechci. To radeji koupime bud pouzitej, nebo novej, ale levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
25.3.12 11:28
@jazminka27 píše:
To bys byla hodna. Mne to totiz prijde hrozne moc, dat skoro 40 tisic za kocarek. Nabidli se totiz budouci babicka s dedou, ze ho koupi, ale nemuzu jim rict o tolik penez. A ani nechci. To radeji koupime bud pouzitej, nebo novej, ale levnejsi.

Jsme na tom podobně, nám ho chtějí koupit naši, ale uvidíme, jak se nám bude líbit… a pak taky jak se to bude líbit našim :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ale určitě se ozvu až tam budeme… tak do 14ti dnů 3 neděl se tam chystáme ;-) :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.3.12 12:51

Ahoj holky, vidím že tady diskutujete o kočárku EW. Budu ho mít na prodej, je ještě v záruce do prosince 2012, v top stavu, všechno příslušenství originál EW i fusaky (některé doplňky jsem ani nepoužila-pláštěnky,moskytiéru,tašku takže je to úplně nové). Tak pokud byste měly některá zájem písněte na mail diva.eva@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.3.12 13:11

Jazminko,
pokud vím, tak by ti stačil jen ten základ, dvě korbičky a ten sporťák. Tašku můžeš mít jakoukoliv nebo žádnou, pláštěnky stejně nejspíš nepoužiješ a na sporťák vůbec. A autosedačky tam jdou naklapnout i jiné, nemusíš mít přímo jejich, jestli jsem to správně s těma autosedačkama pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.12 13:20

I tuhle variantu jsem pocitala. Porad jsem pres 25 000 :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.3.12 13:23

Tak to je teda pálka, šla bych do nějakého použitého. Třeba na dvojcata.cz bude určitě tyhle kočárky někdo prodávat. http://www.dvojcata.cz/forum/111

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.12 13:31

dekuji. asi budu jeste chvili hledat po diskuzich a uvidime jak se rozhodnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí