Maclaren Twin Techno

37
23.3.12 14:52

Maclaren Twin Techno

Maminky, máte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Rádi bychom ho pořídili pro děti 8 měsíců a 2 roky. Zatím máme doma teutonii, ale bydlíme ve 2.patře bez výtahu a už jsem šílená z toho tahat každý den dolů a nahoru dvě děti a ještě tak těžký kočár. Jinak jsem s ním byla naprosto spokojená, tak by mě zajímalo, jak se jezdí s maclarenem :) Děkuji za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Macleren Techno XT?

Přidejte zkušenost s Macleren Techno XT
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
24.3.12 00:19

Ahoj,
my přesně tyhle golfky máme! Děti jsme v nich začali vozit ca 1,5 roce a i když jsme s předchozím kočárkem (taky Teutonie) byli moc spokojený a skoro mi bylo líto, že v něm už nebudou, tak to byla co se týče skladnosti do auta a hmotnosti vůbec velká úleva.
Maclaren je lehký, jednoduše se skládá a do auta ho dáme krásně (Teutonii jsem tam sama nedostala). Jezdí se s ním dobře, reaguje rychle, zdá se i pevný,žádná hrachovina, co se za chvilku rozklíží. Nějaké polní cesty jsme nejezdili, ale jen po chodnících taky ne a zatím drží dobře. Moc jsme nevyužili polohování sedaček, protože děti už tam nespaly a chtěly jen sedět. Co bychom využili, byla pláštěnka a i když v popisku uváděli, že je součástí, tak jsme jí od prodejce nedostali a ten vyřízení tak natahoval, až jsme to vzdali. :( Jen když jsme přesedlali z Teutonie do Maclarenu, tak jsem si nemohla zvyknout, že už do košíku pod kočárek nenarvu tolik věcí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí