Kočárky pro dvojčata - šířka korbiček

3198
1.4.12 08:46

Kočárky pro dvojčata - šířka korbiček

Ahoj holky, tak jsem začala přemýšlet o kočárku pro dvojčata, ale vůbec nevím který vybrat, aby se mně pak do korbiček v zimě vlezly v pohodě i fusaky :?: Líbí se mně např „Kočárek DorJan Danny Sport Twin“, ale šířka jedné korbičky je jen 30 cm…což je asi málo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
1.4.12 09:00

My mame Dorjana pro jednoho a vnitrni sirka korbicky je 32 cm.

• Citovat
  • Upravit
3241
1.4.12 09:24

Ahoj, tak my máme TFK twinner twist a šířka korbiček je taky cca 30 cm. Ono širší ani neseženeš, pokud chceš projet dveřma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.4.12 09:28

easywalker duo má korbičky 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.4.12 09:28

Mám Bumbleride, šířka je 31-32cm. Fusak se tam nacpat nějak dá. Upřednostnila bych průjezd dveřma než široký kočár.

Když dáš mimčům kombinézy, nějakou silnou deku a korbičku překryješ takovým tím krytem („slídou“), tak bude dětem teplo ;-)

Příspěvek upraven 01.04.12 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.12 09:30

Mám EW a holky tam byly přes zimu a vešly se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.4.12 09:31
@jizvíková píše:
easywalker duo má korbičky píše: Více

udávaný vnitřní rozměr je 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.4.12 09:49
Ahoj Mikelo:)
ja cekam dvojcatka a asi ho vememe taky, psala jsem si s nekolika maminkama a jsou s nim dcl spokojeni, kdyz tam budou zmackli tak jim bude vic teplo a vejdou se tim tak do 8-9 mesice a pak zacnou sedet tak uz bude jen sportacek :)
@mikela píše:
Ahoj holky, tak jsem začala přemýšlet o kočárku pro dvojčata, ale vůbec nevím který vybrat, aby se mně pak do korbiček v zimě vlezly v pohodě i fusaky :?: Líbí se mně např „Kočárek DorJan Danny Sport Twin“, ale šířka jedné korbičky je jen 30 cm…což je asi málo, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
1.4.12 09:53

Ahojky holky, taky nevím který kočárek vybrat :nevim: Musíme koukat i na cenu… Dorjan se mi moooc libí, ale bojím se té váhy…Bydlíme v kopci a je opravdu težký :( A má uzké i sedačky ve sporťáku… Je to náročný vybírat pro dvojčátka to správné vozítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.12 09:54
@Verulín86 píše:
Ahojky holky, taky nevím který kočárek vybrat :nevim: Musíme koukat i na cenu… Dorjan se mi moooc libí, ale bojím se té váhy…Bydlíme v kopci a je opravdu težký :( A má uzké i sedačky ve sporťáku… Je to náročný vybírat pro dvojčátka to správné vozítko :)

Na váhu a ovládání opravdu pozor. Potom když děti mají dohromady třicet kilo, tak je každé deko znát - obzvlášt do kopce.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.4.12 10:01

Já si zase myslím, že jestli kočár váží 15 kilo nebo 18 kilo je už skoro fuk… to jest, pokud s dětma váží 38 kilo nebo 35 kilo, bych fakt neřešila, snad jen když se dává do auta a maminka je tenké drobné postavy, tak vyzkoušet, zda zvládne.

Myslím si, že každá maminka si bude hájit ten „svůj“ kočárek :-) Já nedám dopustit na BUmbleride Twin, má vychytávky, které zase třeba jiné kočárky nemají - ale jiné kočárky zase mají třeba jiné věci.

Mně u Bumbleridu chybí snad to, že opěrka zad se nedá dát hodně kolmo pro sedící dítě. Některé holky si na to stěžují, mým dětem to teda zatím nevadí. Nemá ruční brzdu, ale tu jsem nikdy nepotřebovala. Zase jsem ráda, že má úžasné polohování nohou (nemá EW ani TFK, jak to má Dorjan netuším), že vaničky na kočárek byly lehoučké a ne žádná monstra, že autosedačky se tam dají dát i kvalitní Romerky a nejsou na to potřeba žádné složité adaptéry - jen se sedačka zachytí na madlo sporťáku. A jak jsou kluci ve sporťáku, tak můžu rychle střídat autosedačku a sportovní sedačku. Po dnešních zkušenostech bych určitě nechtěla kočárek bez dělených stříšek, bez dobrého přístupu do košíku, bez polohování nohou.

Ten Dorjan má myslím korbičky taky dělené, ne? Já jen že tu někdo psal cosi o přitulení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.4.12 10:05

Pokud bydlíš v kopcích, tak bych doporučila brzdu. Má to tfk a myslím teutonia. Já bydlím v Liberci a i když TFk má nějaké vady, které mě po roce a čtvrt fakt točí, ta brzda je pro mě nedocenitelná. Ono když vozíš 37 kg z kopce, tak je to opravdu nedocenitelný pomocník.

No ono než kočárek vybereš, tak si ještě užiješ. Stejně vždy nejsi 100% spokojená, každej dvojkočár má nějaké mouchy a ty si musíš ujasnit co chceš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.4.12 10:06

holky a předpokládám, že jste kočárky kupovaly nebo budete kupovat tak, že jste si je jely někam ošahat a vyzkoušet? asi ho objednávat přes net je jako kupovat zajíce v pytli že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.4.12 10:09
takže taky uvažuješ o tomhle kočárku :palec: a už ses na něj byla někde podívat?
@Kátísek píše:
Ahoj Mikelo:)
ja cekam dvojcatka a asi ho vememe taky, psala jsem si s nekolika maminkama a jsou s nim dcl spokojeni, kdyz tam budou zmackli tak jim bude vic teplo a vejdou se tim tak do 8-9 mesice a pak zacnou sedet tak uz bude jen sportacek :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.4.12 10:23
@sovicka1 píše:
Já si zase myslím, že jestli kočár váží 15 kilo nebo 18 kilo je už skoro fuk… to jest, pokud s dětma váží 38 kilo nebo 35 kilo, bych fakt neřešila, snad jen když se dává do auta a maminka je tenké drobné postavy, tak vyzkoušet, zda zvládne.

Myslím si, že každá maminka si bude hájit ten „svůj“ kočárek :-) Já nedám dopustit na BUmbleride Twin, má vychytávky, které zase třeba jiné kočárky nemají - ale jiné kočárky zase mají třeba jiné věci.

Mně u Bumbleridu chybí snad to, že opěrka zad se nedá dát hodně kolmo pro sedící dítě. Některé holky si na to stěžují, mým dětem to teda zatím nevadí. Nemá ruční brzdu, ale tu jsem nikdy nepotřebovala. Zase jsem ráda, že má úžasné polohování nohou (nemá EW ani TFK, jak to má Dorjan netuším), že vaničky na kočárek byly lehoučké a ne žádná monstra, že autosedačky se tam dají dát i kvalitní Romerky a nejsou na to potřeba žádné složité adaptéry - jen se sedačka zachytí na madlo sporťáku. A jak jsou kluci ve sporťáku, tak můžu rychle střídat autosedačku a sportovní sedačku. Po dnešních zkušenostech bych určitě nechtěla kočárek bez dělených stříšek, bez dobrého přístupu do košíku, bez polohování nohou.

Ten Dorjan má myslím korbičky taky dělené, ne? Já jen že tu někdo psal cosi o přitulení.

znat jsou i ta tri kila, mohu potvrdit z vlasni zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4