Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Martina179 Já jsem s kočárem nikdy ze schodů/do schodů nejezdila, takže netuším.
Pokud jedeme vlakem, tak holt výtahem, pokud byl výtah malý, bafl muž kočár a vyběhl schody. Tedy spíš vyfuněl ![]()
Já tě i s tím trojkočárem chápu. Původně jsme ho kupovali pro (v té době) nejmladší 14m a dvojčata. Myslela jsem, že ho už dávno odložím, ale jezdím s ním do teď v sestavě roční, 2,5 leté dítko a na třetí místo se mi s radostí nasáčkuje jedno z dvojčat
Já jsem teda absolutně nenosící typ, byť jsem si myslela, že třeba to jedno prtě do šátku/manduky dám, ale vzdala jsem to. Ten kočár mi přijde prostě pohodlnější a vlastně jsem ho chtěla od začátku, co jsme se o dvojčatech dozvěděli. Vlastně i všechny starší jsem odvozila v dvojkočáru. Mně to nošení prostě nějak nejde ![]()
Tak hodně štěstí a ať se vám daří ![]()
@Martina179 píše:
Já mám v současné době dva dvojkočárky a využívám je každý den, hlavně na výlety a delší pobyt venku. Každý má něco do sebe. Je super, že naložím děti a jedu - pohodlí máme všichni a nechce se mi toho vzdávat - proto ten trojkočárek. Ale koukám, že se toho v současné době moc pořídit nedá.O skatu nebo šátku jsem taky přemýšlela, ale šátek a kočárek už jsem zkoušela. Vždy jsem byla ráda, když jsem mimčo dala zpátky do kočárku alespoň na spaní. Skate mi moc nepomůže (starší běhá, ale v zimě se ji moc nechce anebo na spaní) a na recenzích jsem našla spíše negativa. O tom, že dám obě starší do sesle jsem taky přemýšlela, ale to je spíše nouzovka u které budu doufat, že mi nepraskne duše
. Prostě bych ráda ten trojkočárek
už jsem manželovi říkala, ať mi něco svaří, nebo vymyslí (no, prý jsem blázen)
jinak děkuji fragole za zkušenosti - jak se s tim tandemem třeba jde do/ze schodů? Já to většinou zdrncám po zadních kolečkách, ale takhle dlouhý nevím. Našla jsem jedny stránky a tam ho nabízejí i s tím volantem.
No já bych zapracovala na skatu a nebo behokolo pro nejstarší a( rychle přesuny). Vozit ve 3,5 letech dítě v kocare ( navíc v zimě- mas ještě x mes.)mi přijde šílený…Navic to bude váhové tank. Vem si jen váha děti + toho kočáru. Měla jsem dvojceci ( děti brzo po sobě) a když celý amblan vážil 45 kg i s nákupem, supajdil starší na skate. Cca od roka nejmladšího byli schopni se na něm i střídat.
@pou79 zdravím, jen zkouším.. náhodou trojkočárek nemáte ještě k dispozici?