Kočárek - Tutis Uno

16.4.20 13:23

Kočárek - Tutis Uno

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s kočárkem Tutis Uno? Uvažujeme o něm, je krásný, lehký a má vše co bych si přála. Jen jsem nenašla na internetu žádné recenze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
20.6.20 14:08

@Monousek66 Ahojky, koupila jsi ho nakonec? Já ten kočárek dneska viděla v obchodě a moc se mi líbil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.20 13:20

@Lizzie001 Ahoj, koupila :-) zatím teda jen rozbalila a zase schovala :-D ale moc se mi líbi!! Termín mám až v červenci, takže vyzkoušeno nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.6.20 15:09

@Monousek66 Tak díky, budu taky přemýšlet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.7.20 10:44

@Monousek66
Ahojky, jakou máš prosím barvu? Já byla na prodejně a tam měli jen tu do modra, ale na živo vypadala spíš zeleně. Mně se líbí ta tmavě šedá, ale mám strach, aby to v reálu nebylo zas moc tmavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.20 12:14

@Anymaa Ahoj… mám barvu Canella. Prikladam foto jak to vypadá na živo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.7.20 12:27

@Monousek66
Juuuu tak to je přesně ona, co bych chtěla :srdce:
Takže bys řekla, že je v reálu hodně podobná fotkám, co propagují? Škoda, ze je to letošní model, že žádné recenze nikde nejsou. Mám termín až v listopadu, kupovat budeme tak na konci září, takže se třeba ještě nějaké objeví :lol:
Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.20 12:45

@Anymaa ano řekla bych ze je ta barva stejná :) já byla teda zatím jen jednou venku, máme drobecka čerstve narozeného a zatím jsem teda spokojena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.7.20 13:07

@Monousek66 jeeee tak hodně zdravíčka :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjanulkax
20.8.20 09:57

Jaké je odpružení? houpe? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5
26.8.20 17:33

Ahoj holky, koupila jsem si Tutis Uno v barvě Canella a po 3 měsících používání nám barva vybledla na hnědo-fialovou, ale to je tak strašně ošklivá barva. Takže máme kočárek na reklamaci a bylo nám to zamítnuto s tím, že v návodu je napsané, že kočárek nemůže být dlouho vystavený slunečnímu svitu, že potom barva vybledne. Tím pádem by se ten kočárek vůbec neměl prodávat, když nemůže na slunce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.8.20 20:20

@Tereezaa neeeeee, to snad ne, to jsem taky přesně chtěla. :zed: Nemohla bys prosím poslat foto? Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.20 20:40

Tutis Uno,barva pistacchio

Holky, opravdu ten kočárek nekupujte.
Já bych si teď nafackovala, ale když jsem ho pořizovala, tak nebyla žádná recenze. :zed:
Přece své miminko nechcete usmažit na slunci, takže se snažíte přímému slunci vyhýbat a i tak barva šla do háje. Myslím, že 17000,– není zrovna málo :,(
Přikládám foto. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.8.20 21:05

@Anymaa fotku bohužel nemám, protože jsem to hned dala na reklamaci. Ale rozhodně nedoporučuji kočárek kupovat, já už bych znova takovou chybu neudělala. Ale to člověk nemohl vědět, když ho kupoval, hlavně když jsem na něj ještě čekala jako na novinku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.8.20 21:09

@Adamax
Tak to je strašný a vyreklamovali vám to? Já jsem dnes podala druhou reklamaci a nechala jsem jim tam napsat, že pokud to nevyřídí kladně, tak si to nechám posoudit soudním znalcem a nahlásím je na ČOI. Tak doufám, že si nebudou zbytečně dělat zle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí