Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s kočárkem Tutis Uno? Uvažujeme o něm, je krásný, lehký a má vše co bych si přála. Jen jsem nenašla na internetu žádné recenze ![]()
@Monousek66 Ahojky, koupila jsi ho nakonec? Já ten kočárek dneska viděla v obchodě a moc se mi líbil. ![]()
@Lizzie001 Ahoj, koupila
zatím teda jen rozbalila a zase schovala
ale moc se mi líbi!! Termín mám až v červenci, takže vyzkoušeno nemám.
@Monousek66
Ahojky, jakou máš prosím barvu? Já byla na prodejně a tam měli jen tu do modra, ale na živo vypadala spíš zeleně. Mně se líbí ta tmavě šedá, ale mám strach, aby to v reálu nebylo zas moc tmavé ![]()
@Anymaa Ahoj… mám barvu Canella. Prikladam foto jak to vypadá na živo 😊
@Monousek66
Juuuu tak to je přesně ona, co bych chtěla ![]()
Takže bys řekla, že je v reálu hodně podobná fotkám, co propagují? Škoda, ze je to letošní model, že žádné recenze nikde nejsou. Mám termín až v listopadu, kupovat budeme tak na konci září, takže se třeba ještě nějaké objeví ![]()
Moc děkuji ![]()
@Anymaa ano řekla bych ze je ta barva stejná
já byla teda zatím jen jednou venku, máme drobecka čerstve narozeného a zatím jsem teda spokojena ![]()
Ahoj holky, koupila jsem si Tutis Uno v barvě Canella a po 3 měsících používání nám barva vybledla na hnědo-fialovou, ale to je tak strašně ošklivá barva. Takže máme kočárek na reklamaci a bylo nám to zamítnuto s tím, že v návodu je napsané, že kočárek nemůže být dlouho vystavený slunečnímu svitu, že potom barva vybledne. Tím pádem by se ten kočárek vůbec neměl prodávat, když nemůže na slunce ![]()
@Tereezaa neeeeee, to snad ne, to jsem taky přesně chtěla.
Nemohla bys prosím poslat foto? Děkuji ![]()
Holky, opravdu ten kočárek nekupujte.
Já bych si teď nafackovala, ale když jsem ho pořizovala, tak nebyla žádná recenze. ![]()
Přece své miminko nechcete usmažit na slunci, takže se snažíte přímému slunci vyhýbat a i tak barva šla do háje. Myslím, že 17000,– není zrovna málo ![]()
Přikládám foto. ![]()
@Anymaa fotku bohužel nemám, protože jsem to hned dala na reklamaci. Ale rozhodně nedoporučuji kočárek kupovat, já už bych znova takovou chybu neudělala. Ale to člověk nemohl vědět, když ho kupoval, hlavně když jsem na něj ještě čekala jako na novinku ![]()
@Adamax
Tak to je strašný a vyreklamovali vám to? Já jsem dnes podala druhou reklamaci a nechala jsem jim tam napsat, že pokud to nevyřídí kladně, tak si to nechám posoudit soudním znalcem a nahlásím je na ČOI. Tak doufám, že si nebudou zbytečně dělat zle ![]()