Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jannina1 no prostě vyprdni se na to jak tu píšou jsou to jejích děcka a vytrestaji se sami jak se něco stane. Já si svůj kočárek držím a je
Chtela jsem se spis zeptat, zdali se nekomu toto chovani zda taky za hranou, protoze podle me to je ohrozeni ditete. A upozornit maminky, aby kocarek alespoň pridržovaly. Protože v prvnim pripade by se zrejme prevratil nebyt pani stojici kousek.Ale jak vidim tak dalsi diskuze nema smysl.
@Mayaa007 píše:
@jannina1 no prostě vyprdni se na to jak tu píšou jsou to jejích děcka a vytrestaji se sami jak se něco stane. Já si svůj kočárek držím a je
A ty si fakt myslíš, že bys ho udržela? ![]()
Neudržela. Letěla bys i s kočárem… Akorát bys mohla mít lepší pocit, že jsi aspoň něco udělala.
Ale to je tak vše. ![]()
Ja to nechapu, co presne je za problem? Jako ten kocarek nebyl zabrzdeny? Pak bych asi rekla rodicum..jee, asi jste zapomneli dat brzdu
…ja normalne vejdu do autobusu/tramvaje, dam ditko na misto pro kocarek urceny, zabrzdim a treba si i sednu, kdyz je misto, bud tak, at muzu s ditetem komunikovat, kdyz je vzhuru, nebo jakkoli, kdyz spi…co bych presne mela delat? U toho kocarku stat a drzet ho nebo co? Kdyz mhd extra prudce zabrzdi, nebo naboura, tak stejne spadnem vsichni a dite bych stejne nechytla, nejsem spiderman ![]()
@Šmoulice píše:
A ty si fakt myslíš, že bys ho udržela?
Neudržela. Letěla bys i s kočárem… Akorát bys mohla mít lepší pocit, že jsi aspoň něco udělala.Ale to je tak vše.
Takze, protoze je predpoklad, ze by kocarek neudrzela, je lepe ho nedrzet vubec? ![]()
@jannina1 píše:
Chtela jsem se spis zeptat, zdali se nekomu toto chovani zda taky za hranou, protoze podle me to je ohrozeni ditete. A upozornit maminky, aby kocarek alespoň pridržovaly. Protože v prvnim pripade by se zrejme prevratil nebyt pani stojici kousek.Ale jak vidim tak dalsi diskuze nema smysl.
Hele záleží jak kočár postavíš, když stojí dobře, tak se neprevrhne (taky teda záleží jaký je to kočár no), když ho držíš, je větší šance, že ho zvrhnes ty sama, protože jak budes padat, tak se ho chytneš a stáhneš ho sebou ![]()
@jannina1 v poho nejsi sama komu to vadí, ale nikomu nic neříkám…ta maminka se vytrestala sama jak ji tam kočárek spadl…někomu něco říkat nemá smysl v buse
@jannina1 píše:
Takze, protoze je predpoklad, ze by kocarek neudrzela, je lepe ho nedrzet vubec?
Polud ti to fakt prijde nebezpecne, tak to dotycne slusne rekni, i s rizikem, ze se nastve.
Budes mit ciste svedomi a nemusis sem pak psat.
Mně toho vadí a těm lidem to neříkám.. Kočárky všude po metru, tramvajich a autobusech, nezabrzdene, nezajištěné a ještě v nich děti jeci..
Kola nacpana v metru kdekoli, kde se vejdou..
Nasadím sluchátka, pomyslím si něco nehezkeho a dívám se jinam.. Nejsem občanská hlídka, abych obchazela lidi a upozorňoval je-soudruhu, netvaris se pozitivně..
@Šmoulice píše:
A ty si fakt myslíš, že bys ho udržela?
Neudržela. Letěla bys i s kočárem… Akorát bys mohla mít lepší pocit, že jsi aspoň něco udělala.Ale to je tak vše.
No já předtím psala, že maminka byla na mobilu a kočárek nechala sjet v zatáčce do díry jak jsou dveře. Mě by se tohle nestalo protože bych si ho drzela😏určitě bych nespadla do díry za nim
, ale to byla matka teda hrozné nemehlo, co na to říct
@jannina1 píše:
A jaký vy měla podle Tebe takhle diskuze smysl? Tím, že to napíšeš na emimino tak se stejně nic nezmění a každý se bude bude chovat podle sebe i když desítka maminek to taky taky nechápe a svůj kočárek si v MHD drží, tak se stejně nic nezmění. Pošleme tahle diskuze nemá smysl žádný.
Já do mobilu necumela, páč nebylo na co, když nemám zaplacený data, ale vždy jsem stála u kočárku a jednou v zatáčce ho chytla, aby se nepřevrátil. Lidi pak dali řidičovi za mě strašnou čočku, že jezdí jak prase. Hele taky mi to přijde blbý, ale naučila jsem se to neřešit… Jak píšou ostatní, tak moje dítě to není
@jannina1 píše:
Takze, protoze je predpoklad, ze by kocarek neudrzela, je lepe ho nedrzet vubec?
A co je ti po tom, zda ho někdo drží nebo ne? ![]()
Proč držet zabržděný kočár? ![]()
Proč tě to tak strašně dráždí? Kdyby mi někdo v mhd řekl, ať si držím kočár, tak ho pošlu do pr…
@Oliverka28 píše:
A jaký vy měla podle Tebe takhle diskuze smysl? Tím, že to napíšeš na emimino tak se stejně nic nezmění a každý se bude bude chovat podle sebe i když desítka maminek to taky taky nechápe a svůj kočárek si v MHD drží, tak se stejně nic nezmění. Pošleme tahle diskuze nemá smysl žádný.
Pojďme si na rovinu říct že většina diskuzí tady nemá smysl.