Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V létě 2014 jsem byla v USA jako plavčík, uzavřela jsem si účet, myslím studentský u PNC bank, nestihla jsem ho uzavřít když sem se vracela zpět a z čr už se mi nedařilo se s bankou spojit, můžu se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenost, jestli se po nějakém čase uzavře sám, respektive ptám se proto, abych neměla nějaký problém, učet byl snad zdarma, ale nevím přesně
@Pavlina321 Jo mám. Banka byla naprosto dementní a na mou písmenou komunikaci ohledně uzavření účtu vůbec neragovala, jen mi pořád chodily výpisy a informace, že se stav konta blíží nule (každý měsíc se strhávaly asi 2 dolary za vedení účtu.
V okamžiku, kdy jsem byla na nule (skoro po dvou letech), přestalo cokoliv chodit.
Tak to mě nic nechodilo, takže se to pak automaticky uzavře? Nevymáhají snad nic?
Když jsem odjížděla, byla jsem tam v plusu několik v přepočtu tisícovek, z Čech se mi to už nedařilo vybrat ani uzavřít, kartu mi nikdo nebral, jak nám tvrdila agentura, že tím můžeme platit v ČR
@Pavlina321 Snad jo.
Nikdo po mě nic nevymáhal, adresu i kontakt do Čech na mě měli a už je to 15 let.
Na mě měli asi jen americkou, to je blbý, že to nejde nijak pořešit, ráda bych to uzavřela, ale to bych asi musela jet do USA
A co tam proste zavolat? Pokud tam uz nejsou penize a zadne nove nechodi tam nechodi, radi se te zbavi. ![]()
Volala jsem kvůli tomu do agentury a prý se to po čase maže, tam jsem se nedovolala