Kočárek v MHD

7257
4.9.21 15:31

Kočárek v MHD

Dobrý den maminky,
chtěla jsem se zeptat na Váš názor na cestováni s dětmi v kočárku. Dnes podruhé se mi stalo v autobuse, ze maminka nebo rodiče zabrzdili kočárek s mimčem a sami si sedli o kousek dál. Dnes jeli rodiče s mimčem, bavili se spolu a kočarek se různě houpal podle rychlosti autobusu.Sice na kočarek viděli, ale pokud by autobus prudce zabrzdil, stihli by vstat ze sedadla a kocarek chytit? Nebo jsem přecitlivělá já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
4.9.21 15:34

Nebyl to tvůj kočárek a v něm to nebylo tvoje dítě, tak bych si toho nevšímala a nekomentovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.9.21 15:38

No to jsem tedy nyni nekomentovala, ovsem nedavno na stejne trase vletl cyklista pred autobus, ridic tak prudce zabrzdil, ze dost lidi spadlo.Co by se asi stalo s nezajistenym kocarkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392

No já na to taky vždy koukám…v zatáčce se jim kočárek málem prevrati. Jednou jsem viděla maminku v MHD, která byla na mobilu a měla takový ten skládací plátěny kočárek a mimčo jí sjelo v zatačce do té díry jak jsou dveře a bouchlo se do hlavičky…blbka jak zacla hystercit. Já bych držela vždy kočárek i kdybych měla stát hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
@Nickjmeno píše:
Nebyl to tvůj kočárek a v něm to nebylo tvoje dítě, tak bych si toho nevšímala a nekomentovala :nevim:

asi tak, nesnáším lidi, kteří neustále řeší chování jiných lidí
@jannina1 řeš vlastní problémy, pokud nějaké máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
4.9.21 15:40
@jannina1 píše:
No to jsem tedy nyni nekomentovala, ovsem nedavno na stejne trase vletl cyklista pred autobus, ridic tak prudce zabrzdil, ze dost lidi spadlo.Co by se asi stalo s nezajistenym kocarkem?

no tak, když jsi tak outlocitná, tak jsi měla těm rodičům něco říct? to ne, že? to by ses bála, že ti dají sodu

• tady kecama na emiminu to fakt nevyřešíš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.9.21 15:41
@stinga píše:
asi tak, nesnáším lidi, kteří neustále řeší chování jiných lidí
@jannina1 řeš vlastní problémy, pokud nějaké máš

Zeptala jsem se pouze na nazor maminek, protoze tohle se mi stalo jiz podruhe.Pred nedavnem mlada maminka tam take dala kocarek a zachytila ji ho duchodkyne v zatacce. Proto jsem se zeptala, zda se to nekomu zda take riskantni.To je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
4.9.21 15:41
@jannina1 píše:

Když tam rodiče budou, řidič prudce zabrzdí, tak stejně neudělají nic, protože to nebudou čekat a budou první kdo bude padat, kočárku se maximálně tak chytnou a strhnou ho sebou… tyhle „coby kdyby“ nemá smysl řešit, protože realita může být úplně jiná a je asi tak tisíc možností co se mohlo stát a ještě víc možností, jak na to zareagují a co se pak stane s kočárem. Tady se nic nestalo, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
4.9.21 15:42
@jannina1 píše:
Zeptala jsem se pouze na nazor maminek, protoze tohle se mi stalo jiz podruhe.Pred nedavnem mlada maminka tam take dala kocarek a zachytila ji ho duchodkyne v zatacce. Proto jsem se zeptala, zda se to nekomu zda take riskantni.To je vse.

no a znovu - co je ti po tom? tvoje dítě to není, až nějaké budeš mít, tak ho budeš v MHD držet, kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.9.21 15:44
@stinga píše:
no tak, když jsi tak outlocitná, tak jsi měla těm rodičům něco říct? to ne, že? to by ses bála, že ti dají sodu
  • tady kecama na emiminu to fakt nevyřešíš

Predtim jsem te mamince rekla, at si da pozor, byla nastvana a nejsem nejaky mistni policajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
4.9.21 15:44
@jannina1 píše:
Dobrý den maminky,
chtěla jsem se zeptat na Váš názor na cestováni s dětmi v kočárku. Dnes podruhé se mi stalo v autobuse, ze maminka nebo rodiče zabrzdili kočárek s mimčem a sami si sedli o kousek dál. Dnes jeli rodiče s mimčem, bavili se spolu a kočarek se různě houpal podle rychlosti autobusu.Sice na kočarek viděli, ale pokud by autobus prudce zabrzdil, stihli by vstat ze sedadla a kocarek chytit? Nebo jsem přecitlivělá já?

Já si svůj kočár v MHD držela. Stála jsem u něj. Ale je fakt, že jsem s kočárem jela přesně 2×. :mrgreen:
Ale jinak bych řekla, že se o to nemáš starat. Tvoje věc to není, jestli si děcko nechají vysypat, nebo ne.
Mě je to třeba úplně ukradený. Ať si sednou třeba za řidiče. Zkus neřešit ostatní a řeš svoje problémy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
4.9.21 15:46
@jannina1 píše:

Tak by spadl. Co tobě je do toho? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
4.9.21 15:46
@jannina1 píše:
Predtim jsem te mamince rekla, at si da pozor, byla nastvana a nejsem nejaky mistni policajt.

no vidíš - byla naštvaná - fakt se starej o sebe,
tady ty hemzy do chování ostatních lidí mívají důchodci, jestli nejsi seniorka, tak se tak nechovej, vypadá to hloupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.9.21 15:47

Ja teda kočárek v MHD držím, ale ono když prudce zabrzdí, tak letis i s kočárkem, nějak není šance udržet sebe i kočár na místě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
4.9.21 15:48
@Kriss Tina píše:
Ja teda kočárek v MHD držím, ale ono když prudce zabrzdí, tak letis i s kočárkem, nějak není šance udržet sebe i kočár na místě :nevim:

Taky si myslím, že bych letěla i s kočárem. Takže je celkem jedno, zda ho držíme, nebo ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí