Kočárek Venicci názor

8.1.23 16:09

Kočárek Venicci názor

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenost a mohl byste dát recenzi na značku kočárků Venicci? Moc se nám tento kočárek líbí (konkrétně modely Tinum upline a Tinum 2.0) ale nemůže nikde najít žádné recenze. Kočárek vypadá opravdu hezky, a i oproti o hodně dražším značkám se nám libi nejvíc. Pokud by měl někdo zkušenost budu ráda za jakékoliv info. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
8.1.23 21:53

Ahoj, ja mam zkusenost s venicci gusto. Kupovali jsme ho pro dceru, ktere jsou ted 3. Tehdy to byl nejnovejsi model. Kocarek naprosto skvelej. Lehkej, pruzil, krasne se mi s nim jezdilo na prazske dlazbe i po cestickach. Nechali jsme ho i pro druhe, ktere ted cekam. Nevim teda, kolik meris. Ja 160 cm a vyhovovalo mi, ze je nizkej. Kdyz clovek sedel v kavarne, krasne do nej videl. Pro 180cm lidi to neni, ale mozna ten model tium bude jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.23 21:56

@Godgivu moc děkuji za recenzi 😊 daji se tam dokoupit adaptéry cca za 800,– a tím se korbicka zvýší cca o 10cm takže je to super ze když ne někdo vyšší tak je tu ta možnost 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.1.23 21:59
@Dominika888 píše:
@Godgivu moc děkuji za recenzi 😊 daji se tam dokoupit adaptéry cca za 800,– a tím se korbicka zvýší cca o 10cm takže je to super ze když ne někdo vyšší tak je tu ta možnost 😊

O tech adapterech vim, mame vysokeho dedecka a chteli jsme je koupit, ale ve feedu nam to rozmluvili, ze jdou hrozne ztuha. Ale to je 3 roky stara informace, treba uz to bude jinak.My jsme je nakonec nekoupili, tak nevim. A co u toho kocaru bylo naprd, je drzatko na piti. Bylo z plastu, ktery hned prasknul. Reklamovali jsme to dvakrat a pak jsme to vzdali. Ale to je detail :) kocarek je to jinak fakt suprovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.5.23 08:19

Dobrý den, koupila jste nakonec tento kočárek? Jste s ním spokojená. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.23 05:12

@Klara-28 ano koupili jsme Upline a jsme zatím moc spokojeni 😊 každopádně ho používáme zatím něco málo přes měsíc takže to chce asi delší dobu na pořádnou recenzi 😊 každopádně s kočárkem se krásně jezdí a manipuluje, dobře se skládá a je skladny. Vzhledově je krásný, je k němu super taška takže jsme zatím nadšeni 😊 mame ho v cerne barvě, ještě se nám moc líbil bezový ale byl hodně svetly tak nevím jak by to bylo s údržbou, jestli by nebyl hned špinavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.23 17:43

Dobrý den @Dominika888

můžu se zeptat, jak to zvládá kočárek v terénu? Bydlíme kousek od lesa, tak by mě zajímalo, jestli projedu lesní a polní cestičky. Mockrát děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.9.23 10:59

@Dominika888 Dobrý den, kupovali jste trojkombinaci? Měla jsem tento kočárek uložený ještě před otěhotněním a stále se mě to drží. :mrgreen: Jste i nadále spokojený? Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.24 07:16

@Dominika888 Dobrý den, pokud náhodou byste měla prostor, mohla byste nám zde zanechat nějakou recenzi na kočárek? Také o něm uvažujeme, a zajímalo by mě, jak se s ním jezdí po delší době? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.24 08:24

Dobrý den, kupoval někdo tento kočárek, konkrétně Venicci Tinum Upline? Hodně nad ním uvažuji. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.11.24 11:09

@saricek100 dobrý den, my jsme nakonec koupili Britax, ale bylo to dlouhé rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.24 12:32

@Klara-28 druhého favorita mám britax romer smile 5z… to rozhodování je šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.11.24 15:51

@saricek100
Přesně ten jsme vzali a když vidím ty nové barvy, hned bych chtěla novej 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.24 16:23

@Klara-28 a jakej je? Vyhody? Nevyhody? Nejake postrehy? Barevne se mi hrozne libi tmave modra, ale rozdil 8 tisic jen za barvu dat odmitam :roll: :lol: Neni moc mala ta korbicka jakoze na delku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.11.24 16:48

My jsme moc spokojeni. Korba bude u všech podobná. My měli velké mimčo a do teď roste rychle, takže jsme po půl roce přešli na sporťák, ale to bylo si i že byla zima a fusak zabral dost místa, jinak by se tam ještě vešel. ale sporťák jde do úplného lehu, tak to ničemu nevadilo. S britaxem měla zkušenosti sestra a ta těch kočárku vystřídala fakt dost, tak jsem musel trochu upustit od svém představy elegantnějšího kočárku a jít cestou spíš co největšího pohodlí pro dítě. Úplně super je ten velký koš, který hodně využiju a je většinou narvaný, nedovedu si představit mít menší. Taky jsem brala tu dražší barvu, ale teď se mi moc líbí ta hnědá. Máme od britaxu i autosedačky, ty jsou taky skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí