Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, potřebovala bych poradit. Čekáme miminko začátkem března. Vybrala jsem si kočárek X-lander. Teď řeším, jestli k tomu koupit originál X-lander fusak nebo ne? Prodavačka v obchodě mi řekla, že není moc teplý a že jsou lepší od Emitexu nebo Aesthetic. Raději bych koupila něco takového http://www.sweetbaby.cz/detail.php?… což je vhodné do autosedačky i do korbičky. Bude v tom stejně tak jen 2 měsíce ne? A pak na další zimu bych mu do sporťáku koupila už větší fusak. Přijde mi blbý používat už od narození velký fusak do kočárku, pak by se ani do korbičky nevešel. Co myslíte? Moc díky za rady. Martina
ahojki.já měla fusak od emitexu a pro mimi byl skvělý,teploučký,no prostě fajn,byl to combi 2v1.do autosedačky šel super a v korbě kočárku taky.až mimi povyroste,můžeš nasadit prodlužovací díl,do té doby je to spojené dole zipsem.navíc má díry na pásy,takže paráda ![]()
Máme taky kočár X-lander (XA) a používáme Emitex combi. Spodní asi třiceticentimetrový díl je odepínací, tak ten teď nepoužíváme, za rok do sporťáku jako když najdeš:-). Jsem s ním spokojená, je krásně teploučký. Originál fusak od X landeru je dobrý tak na jaro nebo na podzim, není moc teplý.
Nemám fusak ještě ozkoušený, ale hezky se do kočárku vejde a pokud jste koupili celou trojkombinaci tak u sporťáku je nánožník.
Terrad píše:
Nemám fusak ještě ozkoušený, ale hezky se do kočárku vejde a pokud jste koupili celou trojkombinaci tak u sporťáku je nánožník.
ahoj k tomu nánožníku:mam X lander X run,nánožník používam ale musím dávat ještě deku.Tak jsem sehnala fusak emitex combi a dala jsem ho do kočárku,akorát jsem od nánožníku odepla ten fleacový díl pod záda.Fusak mam pujčený,protože si myslím že příští rok asi mladej kočár nebude chtít.Jo a k x landeru fusaku,nemam a nechtěla bych,neni teplý a stejně by jsi musela přidávat deku. ![]()
jo a pro zakladatelku,malej se narodil 11.1 a měl takovou hooodně teplou kombinézu.tak jsem mu ji dávala a pod něj ten nánožní s tou fleace vložkou pod záda,a nebo deku.Měl 4050gr při narození a už v té kombinéze byl spocený,dr mi nedoporučila teplý fusak abych ho nepřehřejvala,že je dost velký.(asi když mu bylo 5týdnů)
Příspěvek upraven 26.11.10 v 12:13
Ahoj, taky máme X-lander a v obchodě jsme zkoušeli emitex combi a nakonec koupili Lodger. Je sice dražší, ale do korbičky se krásně vejde a viděla jsem ho teď na podzim i ve spoustě sporťáků, jen bez vnitřní teplejší vložky a je dost velký, teploučký a ještě vypadá krásně ![]()
Švagrová má Emitex s tím odpínáním. Ale malámu je půl roku a s tím krátkým fusakem a je tam jak sardinka. Já měla malého v březnu(šestého), nejdřív jsem přamýšlela jestli fusak vůbec, pak jsem zvolila, něco podobného, jak tam máš, jenom to bylo od Jané. Ale naprosto super, zima byla ten rok dlouhá, tak jsme s ním jezdili i v dubnu. Kočárek jsem měla icoo, ale korba je typově podobná. Ale do sporťáku jsem měla potom jiný.
Ahoj,
mám také kočárek X-lander (typ X-A) a fusak od Little Angel - http://www.littleangel.cz/…sive-outlast . Používala jsem ho v korbičce i teď ve sporťáku. Jsem s ním moc spokojená.
Mám stejný kočár a líbí se mi do toho emitex s odepínáním. Je praktické, že se nemusí kupovat 2 fusaky a sedí i do autosedačky.