Kočárek X-lander X-move 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
5.5.18 14:42

Kočárek X-lander x-move 2017

Ahoj holky máte někdo tento kočárek? Jaké s ním máte prosím zkušenosti? Mám ozkoušený u známé x-move 2014 tak nevím jestli je pořád stejný nebo se něco zhoršilo/zlepšilo?

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
5.5.18 15:09

Kocarek mame, kupovali jsme ho s prodlouženou verzi korbicky a maximalni spokojenost. Skoro denne s kočárkem najeto pres sest km, bydlime u lesa, takže i teren hravě zvladnul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.18 18:22

@Oliverka28 Tak to je super, že zvládne i terén trochu jsem se toho bála ;) a jaká je ta prodloužená verze korbičky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.18 18:24
@Oliverka28 píše:
Kocarek mame, kupovali jsme ho s prodlouženou verzi korbicky a maximalni spokojenost. Skoro denne s kočárkem najeto pres sest km, bydlime u lesa, takže i teren hravě zvladnul :palec:

Tak to je super, že zvládne i terén trochu jsem se toho bála ;) a jaká je ta prodloužená verze korbičky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.5.18 18:40

@mishulka26 Za nas prodlouzena verze korbicky super, muz ma skoro dva metry, ja 175cm. Syna jsme tam v pohodě dali jeste v osmi mesicich se zimnim fusakem :palec: Tusim, ze to byla X-Pram light. Se sportakem jsme taky na max spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.18 18:48
@Oliverka28 píše:
@mishulka26 Za nas prodlouzena verze korbicky super, muz ma skoro dva metry, ja 175cm. Syna jsme tam v pohodě dali jeste v osmi mesicich se zimnim fusakem :palec: Tusim, ze to byla X-Pram light. Se sportakem jsme taky na max spokojeni.

Děkuji za pozitivní recenzi na internetu jich moc není a ty, které jsou tak zase nejsou moc pozitivní :) ale právě, že znám tu starší verzi tak tohle byla první volba kočárku :) teď jsem jezdila s kočárkem Tudore Forester a to byla příšerná zkušenost ani ne po roce používání kočárku se zasekávají přední kolečka, celá konstrukce vrže a teď je nasazená sportovní korbička a tak nějak se na podvozku houpe :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.5.18 18:57

@mishulka26 Za me opravdu muzu doporucit, kocarek jsme pouzivali denně, syn byl kocarkovy, takže kdyz spal muselo se s nim jezdit, takže najeto x kilometrů, nikdy jsme nepichli a ze jsme opravdu jezdili v terénu. Predni kolecka se daji zamknout, takze v zime ve sněhu obrovské plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.18 19:57

@Oliverka28 to zní hezky :) u nás právě je louka a lesní cesta takže terén využijeme a hlavně 2017 má hezčí barvy než 2018 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.5.18 21:54

@mishulka26 Tak barvy, my řešit nemuseli ja vždycky chtela cerny kocarek, takze v tomhle jsme to meli jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.7.18 13:24

Ahoj holky, pridejte recenzi na kocarek https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.18 19:23

Ahoj,holky,moc se mi libi x-lander x-move,beru ho jako kvalitni kocarek do terenu,proto me trochu odrazuje,ze podle Dtestu z roku 2016 byly nalezeny nezadouci latky v madle a v rukojeti.Co si o tom myslite?Dekuji za Vase reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí