Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den přeji. Dlouho přemýšlím jaký kočárek, našla jsem na internetu tento a tak by mě zajímalo, jestli některá z vás tento už zkusila? Děkuji
Take by me zajimal nazor, me se kocarek libi, ted zrovna rozhoduji mezi endurem a x-lander xa
Koukám, zatím moc mamin asi tento nový kočárek nepořídilo, škoda, také by mě zajímal názor a zkušenosti. Každopádně my si ho budeme kupovat, barvu Caramel
recenze však podám nejdříve na konci září
![]()
My jsme nakonec zvolili Venicci Special Edition - Denim Grey Silver… ![]()
@Katynka88 Krásný den, mohu se zeptat, jak dopadla zkouška kočárku Enduro caramel, taky na něj dívám a je luxusní? Moc Děkuji ![]()
@VeruNikka Dobrý den, ano, za nás opravdu palec nahoru
krásně se s ním jezdí, malá je v něm spokojená, bezvadně odpružen. Že na rozbitém chodníku a kamení malá v kočárku drncá je asi normální u každého kočáru, jiný jsme neměli, tak ale nemohu soudit ani porovnávat. Za nás ale velká spokojenost a slíchám od lidí jen chválu co se vzhledu týče (to je takový bonus navíc
). Jinak jezdím stylem - jednou rukou držím madlo, v druhé osmi metrové flexi vodítko se psem a vážně nemáme problém jízdu ukočírovat
za ty peníze super kauf (máme hlubokou korbu, sporťák a adaptéry na vajícko za 12tisíc celkem - vajíčko vlastní).
Ahoj holky, prosim pridejte sve recenze sem:
https://www.emimino.cz/…autosedacka/
@Katynka88 přeji hezký večer, kočárek jsme včera objednali, tak jsem na něj zvědavá. Mám z toho strach, ale vaše recenze mě trošku uklidnila. Dnes teprve mi ale došlo, jak je to s kočárkem, když ho budeme chtít složit do kufru? Jde to lehce nebo ho musíte vždy úplně celý rozdělat? Budu ráda, za vaši odpověď
děkuji ![]()
@123Ter dobrý den
korba zvlast, podvozek zvlast. Jinak to nejde. Ale vetsina kocarku, co vim, je takto ze dvou dilu. Ale to uz jste asi vyzkousela, vzhledem k datu, kdy jste mi psala- omlouvam se, az ted jsem se na portal prihlasila
![]()
@Katynka88 dobrý večer, to vůbec nevadí
bohužel, kočárek nám stále nepřišel, mají tam napsané, že odesílají do 14 dnů. Zítra to bude 14 dnů a já jsem z toho už celkem nesvá ![]()
Naštěstí je na dobírku, tak buď přijde nebo ne. Ale strašně jsem se na něj těšila a stále nic ![]()
@123Ter tak snad dorazi
my to meli vloni taky tak ze jsme objednavali nekdy cervenec/srpen. A akorat si v Polsku vybirali dovolene a pak teprve sili a vyrabeli, tak to trvalo dele. Ale snad bude
![]()
@123Ter @Katynka88 Holky obnovuji diskuzi.. Jaké máte zkušenosti s kočárkem expander enduro? Mám ho také vyhlídnutý společně s viperem 4 ABC design, tak se mezi těmito dvěma rozhoduji
Kdybyste napsaly, co a jak, byla bych vám moc moc vděčná!!
![]()