Kočarek ABC Design Salsa4

876
23.4.18 10:08

Kočarek ABC design salsa4

Ahoj. Mate prosim nekdo doma kocarek ABC design salsa4? Zajimalo by me, jak funguje v praxi :) v obchode se zdal super, ale nevim jak s kolecky, jestli to neni hrkatko a jestli neni sportak malinky :think: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
5.4.19 14:58

Ahoj, také mě zajímá tento kočárek, máte již někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
5.4.19 20:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.4.19 22:09

Káťa 19: Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.19 19:04

Také by mne zajímalo, rozhodujeme, líbila se mi jeho lehkost, takže by bylo supr složení do auta, dobře se strkal, ale to bylo na rovince v obchodě.. takže jak to má člověk posoudit…ale nvm co kolečka zda něco vydrží, potřebuju s kočárkem vyjet i mimo chodním , jako lesní cesta atd… a zda se pak dítě ve větším terénu nenatřásá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.4.19 19:13

@klokanik noo do terénu jsem zvažovala Viper 4s, ten má i větší kola a nakonec to vyhrál dle recenzí Baby design, že je vhodnější do terénu :)

schválně mrkni na recenze:
ABC design
Baby design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.19 19:21

@Káťa19

no ten jsem viděla, a na mě těžký , takže jsem ho hned vyloučila…, ale prý se hodně prodává.. a takže ta salsa 4 terén asi nedá co :-), ale pak nechápu jak někomu může stačit takový kočárek, to chodí jen po městě ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.4.19 19:46

@klokanik jako nevím no, třeba ještě někdo napíše… ale do terénu to chce co největší kola… tak to prostě je :?
Jasně jsou lidi, co chodí po městě a na výlet max po nějaký prašný cestě, tak těm to stačí…
My jezdíme do lesa, na ryby, potřebuju něco, co projede každý terén, louku, štěrk, hrboly… to chce fakt zvážit. Jak často do přírody?
Mě třeba nevadí, že je těžší, o to víc je právě stabilní v terénu a nerozrachtá se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.19 19:51

@Káťa19 jo to je pravda, dík za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.4.19 19:59

@klokanik no jo, ono to tak je, ideální kočárek bohužel neexistuje, člověk musí někde slevit a určit si priority.
kdyžtak mrkni na nějaké diskuze o kočárkách do terénu…
https://www.emimino.cz/…renu-349006/
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
 https://www.emimino.cz/…2018-308459/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.4.19 20:02

Viper 4 je opravdu hodne tezky. Jeste je novinka Salsa 4 air, ktera ma vetsi a nafukovaci kolecka. Baby design jsou bohuzel polaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.4.19 21:21

@Luc87 no polaci to sice jsou, ale zrovna tato znacka je velice dobra, ja ho mam ;) a tezky mi zas tak hrozne neprijde. Me prevazuji ty plusy a jsem spokojena, necetla jsem jeste vylozene spatnou recenzi na Baby design husky/dotty. V dnesni dobe jeden z nej polskych kocarku a ze se jich tam vyrabi ohromne mnozstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.4.19 21:30

Tak jsem koukala na hmotnost a Baby design Dotty ma 13,5kg a Abc design Viper ma 16,8kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí