Co kočárek EXPANDER Enduro?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
7.10.19 21:03

@nicolamatuskova01 Kočárek u nás nakonec vyhrál, takže už ho máme připravený u přítele v práci :) jen ten lump nám v něm ještě chybí :P jinak za mě… Na kočárek jsem se strašně těšila, po recenzi na stránku bucifálek jsme kočárek objednali tam. Měli tam dodací lhůtu měsíc… No tak na kočárek jsme nakonec čekali asi dva a půl měsíce :zed: každý týden psali, že kočárek už odesílají… Bylo to nekonečný a jak u bláznů. Kočárek přišel… hurá… Po rozbalení jsem byla překvapená jak je kočárek krásně vysoký a jak má prostornou korbičku, v dnešní době se tohle u kočárků už vůbec nevidí. Jinak jo, asi má nějaké vady, za ty peníze to nebude kočárek na pět dětí ale dvě v tom asi odvozime (doufám) :mrgreen: kočárek jsme si krásně poskládali a zjistili jsme, že nám neposlali vajíčko+ adaptéry na kočárek. To už jsem teda myslela že vyskočím z kůže a kočárek prostě pošlu celý zpátky. Po telefonátu mi bylo sděleno, že nám to posílají zvlášť a o týden dýl. Naštěstí tomu tak bylo ;) jak říkám, ještě jsme v tom nevozili, ale doufám že vše bude v pořádku. Kočárek je jinak sám o sobě velice vzhledný a rodina ho chválila, tak uvidíme :) v prosinci máme termín, tak víc recenzí můžu dát až dýl :palec: tímto příspěvkem tě nechci odradit, nakonec vše dobře dopadlo, ale byli to nervy neskutečný… Takže tě spíš chci připravit, na to co se může dít :roll: ozvi se, jak ses rozhodla :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.10.19 05:35

Holky mám expander enduro a jsem moc spokojená, jezdím s kočárkem rok a nemohu říct nic špatného. V přírodě a zvládne každý terén jezdím s ním několikrát denně venku, teď se u nás ve vesnici od jara kope kanalizace cesta hrozná kamení a bláto krásně pruzi přední kolečka jdou zaeretovat. madlo si nastavím podle potřeby, sportak jde do úplného lehu proti směru i po směru jizdy, boudicka lze zklopit opravdu hluboko zabrání sluníčku. Korba pro miminko je dost velká i na většího cvaldu, určitě jsou lehčí a skladnejsi kočárky ale já bych nemenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.19 07:28

@123Ter a jakou barevnou kombinaci jste vybrali?? Mám vyhlídnutou buďto s tím tyrkysovým pruhem nebo s bílým pruhem.. co máte vy? :srdce: A reálné foto, asi nemáš, viď? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.19 07:32

@35ja je pravda, že dneska vybrat opravdu festovni kočár je docela oříšek… Dítě trošku povyroste a už mu z korby lezou nohy ba i ruce :D :lol: :) To, že je trošku těžší, je asi odměna za to, že ti vydrží nejméně do doby kdy začne mrňous chodit nebo než bude druhé… Mě se líbí, že je jeden podvozek a 3 typy „korbiček“ což mi přijde hrozně praktický… Ale všichni mě teda od té trojkombinace odrazují… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.19 07:48

@nicolamatuskova01 Já mám ten s tím karamelovým proužkem. Chtěla jsem taky buď tyrkys nebo karamelový, ale ta karamelova je víc neutrální a to jsem já chtěla :palec: a jinak taky mě každý odrazoval od trojkombinace ale za tu cenu jsem ji vzala a jsem spokojená ;) nemusím se starat o další nákup jiného kočárku :nevim: Fotku jsem našla jen jednu, ale tak aspoň něco málo pro představu.. na fotkách je fakt hodně podobný jako v reálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.10.19 07:49

@nicolamatuskova01 já až když jsem ho měla tak jsem četla jak každý hani trojkombinace…vajíčko jsem využila do deseti měsíců pak jsem koupila autosedacku (kluk je velký tak vajíčko prerostl ale to každé ),velkou korbu do půl roku jelikož ho tam ležet nebavilo, nevidel a sportak využiju nejdele možná pak koupím golfac na vylety až bude velký. Kočár trojkombinaci jsem vyuzila a to jsem měla na začátku auto škoda citigo a vesel se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.19 08:05

@nicolamatuskova01 Nevím kde je chyba ale fotka mi sem nejde nahrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.10.19 10:00

@35ja ahoj, super recenze, mohla bys ji zkopirovat a vlozit sem? :kytka:
https://www.emimino.cz/…autosedacka/
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.19 10:44

@123Ter a nešpiní se ten karamelový proužek?? Já bych asi taky šla do neutrální barvy-do bílé, ale když je i na té tašce.. tak úplně nevím jestli je to praktické… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.19 11:18

@nicolamatuskova01 Jak už jsem psala, kočárek jsme ještě nevyužili, takže nevím zda se bude špinit nebo ne, ale je kožený, tak předpokládám že to půjde lehce očistit :think: já bych osobně do bílé nešla, je to hodně choulostivá barvička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.19 11:36

@123Ter já jsem úplný pako… Samozřejmě, že mi to došlo, až jsem položila dotaz… Jsem celá žhavá abych vybrala co nejlépe a melu pěkný ptákoviny :,( :,( :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.19 12:15

@nicolamatuskova01 Jeee to neřeš, to je úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.10.19 09:03

Koupě

Holky, chtěla bych ho koupit jako dvojkombinaci. Máte některá zkušenost s adaptéry na sedačku, např. Cybex? Jestli tam pasují? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.10.19 10:33

@Zuz90 Ahojky Zuzi..
tady posílám odkaz: https://www.kifik.cz/…er-enduro-03
mrkni na to, buďto tam máš na výběr, že chceš kočárek bez autosedačky nebo s adaptéry a autosedačkou od expanderu nebo s adaptéry a autosedačkou od cybexu.. takže pokud máš tyto adaptéry a autosedačku co mají v nabídce, tak to určitě musí jít :srdce: :srdce: :srdce:
Snad ti to trošičku pomůže.. :palec: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.10.19 11:24

@nicolamatuskova01 moc děkuji, včera jsem potom tento obchod nakonec našla a moc mě potěšilo, že kočárek prodávají rovnou s autosedačkou cybex 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí