Kočárek-zkušenosti

35
29.5.24 18:20

Kočárek-zkušenosti

Holky, máte některá z vás zkušenosti s kočárkem, který má nafukovací kolečka? Vyhlídli jsme si jeden moc pěkný, za fajn cenu, ale tohle nás zaskočilo, paní prodavačka totiž řekla, že se párkrát může stát, že prostě píchneme😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17027
29.5.24 18:21
@Anonym534 píše: Více

Taky se nám jednou stalo, že jsme museli dát novou duši, je to prostě jako kolo, stát se to může přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.5.24 18:24

@Dahlia0409 a vybrala byste si jinak? Teď právě nevíme, jestli se nekouknout ještě po nějakém jiném 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
29.5.24 18:26

Ne, jen kvůli kolu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.5.24 18:28

@Dahlia0409 no právě, paní prodavačka rikala že to lidé moc nekupuji a ukázala nám jiný, až teď mi došlo že to bylo možná kvůli tomu že ten co nám nabízela byl tak o 5tis dražší 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
29.5.24 18:29

Tak tomu bych věřila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
29.5.24 18:30

Měla jsem takový první, byl to strašný krám z jiných důvodů, ale zrovna to kolo jsem píchla za půl roku jednou a měnila duši.
Kdybych našla kočárek snů a tohle byla jediná vada, tak ho vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
29.5.24 18:36

@Anonym534 nafukovacky jsou nejlepší :lol: evidentně potřebovala prodat za provizi. Jako jo, na velkým kočáru jsem lepila jednou a na malým valcu jsem lepila teď několikrát, tak jsem objednala nový duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12001
29.5.24 18:47

Nafukovací jsem měla u 3 kočárku a ani jednou jsem za ty skoro 3 roky zatím nepichla a to mám všechny kočárky kupované z druhé ruky. U jednoho mám kolečka nová (původní byla pěnová) a u jednoho byly duše v horším stavu tam jsem občas dofoukla, než jsem ho prodala koupila jsem tam nové duše…, pak jsem měla ještě jeden s gelovymi koly…ty jsou úplně bezúdržbové a za mě nejlepší…ale ne ke každému kočárku jsou…nicméně kdybych měla volit mezi kočárkem který by se mi ji AK moc líbil ale měl nafukovací kola a jiným který by měl ta gelová ale nelíbilo by se mi tam třeba sezení, nebo stříška apod. Tak vezmu ten s nafukovacími koly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 18:52

@Anonym534 máme normální kočár se čtyřmi nafukovacími koly a vozejk se třemi nafukovacími koly…normální kočárek jsme pichnuli max 2× a vozejk snad ještě ani jednou a to s ním jezdíme všude možně…já bych ty pěnový otáčecí kola nechtěla…

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.5.24 19:00

Já měla roan maritu, odjezdila jsem s ní šest let a po šílenejch cestách. Píchla jsem jen jednou a to spíš kvůli tomu, že duši došla životnost, vyměnili mi ji v cykloservisu na počkání. Na nafukovacích kolech nevidím nic špatnýho.

• Citovat
  • Upravit
788
29.5.24 19:01

Měli jsme nafukovací na sourozeneckém a píchala jsem pravidelně co dva měsíce snad :lol:. Ale byl bazarový. Pokaždé jsem vyměnila duši a na každé té staré bylo tak pět náplastí :D. Takže i ti před námi píchali často. :lol: Ale má to dobré jízdní vlastnosti. Nejlepší. Pak jsme měli mono s gumovými koly, taky fajn, ale o chlup horší najíždění na obrubníky.
Každopádně, takové píchnutí kola na kočárku za jízdy může být značná komplikace, buď, že jsi daleko od domova a pak, že třeba je zrovna potřeba někam jít a není jak, nebo že dítě nikde jinde než v kočárku nespí. Já to řešila nosítkem po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
29.5.24 19:05

Měla sem predtim a už bych nechtěla :D jako záleží kudy jezdíš, my to pichli v horším terénu několikrát :nevim: teď mám gelova a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
29.5.24 19:58

3 kočárky všechny nafukovací kola. Ani jednou jsem nepíchla. Teď máme pro miminko koupený taky s nafukovacíma, tak snad jsem to teď nezakřikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.5.24 20:58

Já měla gelová, nafukovací jsem nechtěla kvůli možnosti píchnutí. Jednou se mi v létě stalo, že mě během pár dnů zastavily dva zoufalé páry, že píchli kočárek a kde by jim to mohli spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí