kočárek zn. Bobas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
3.4.07 17:41

kočárek zn. Bobas

Ahoj holky,

všechny vás zdravím. V létě čekáme první miminko a tak se poohlížím po nějakém kočárku.
Docela se mi v Polsku zalíbil kočárek značky Bobas. Je to kombinace, zřejmě polské výroby, ale prodává se také v německém internetovém obchodě, cca 260 Euro.

Kočárek mne hodně zaujal svou stabilitou, velikostí a také vším příslušenstvím, které je v ceně. Důležité součásti nejsou z plastu, ale z kovu. Stojí cca. 5000 Kč.

O této značce mám velmi málo informací a tak bych potřebovala zjistit, jestli jej některá z vás nemáte, případně jak jste s ním spokojená.

Moc děkuji za informace.

Ještě přikládám www stránky, kde jej mají:
http://www.bobas-wozki.pl/
http://www.bobas.de/
 http://www.kinings.de

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
3.4.07 20:05

Ahoj berusko,

Ja bobase mám, ale uz starsí tip cca 3 roky.
Je pravda ze je ten kocar poradnej a stabilni. To mu musim nechat. Prostornej dle me taky dost a i nakupni kosik je velkej. A taky celej kocar toho dooost uveze. Ale je to desne tezkej kocar. S neuplnou zimni vybavou ten muj vazi 17,5kg … Nevim jak ted ten novy model, ale ja bych koukala hlavne na vahu a pak teprva na vybaveni.
A taky ten muj nema nastavitelnou rukojet a dost tezko se mi zveda bo su mrnava. Ale to je u toho myho … Jinak na to co jsem s nim najezdila si myslim ze vydrzel dost …

Andela

• Citovat
  • Upravit
andela
3.4.07 20:10

tak jsem jeste koukla na ty nemecky stranky, a ten kocar ma fakt 18 kg … nevim kolik vazi ted bezne kocarky, ale 18 je fakt moc … ja bych ho nebrala …

• Citovat
  • Upravit
215
3.4.07 20:52

18 kg??? 8O Kolem 20kg váží můj sporťák s nákladem…teda jako s našim malým…a nedovedu si představit, že bych takto vozila 30 kg 8O Beruško z vlastní zkušenosti…fakt bych vybírala taky hlavně podle váhy… nechtěla bych ti něco vnucovat, ale co takhle vynechat několika kombinaci, nejdřív koupit klasický hluboký kočárek, jezdit s ním 6,7,8 měsíců, podle mimča a pak si vybrat nějaký sporťák zvlášť? My jsme to tak udělali a u druhého to tak bude taky. U toho hlubokého je to jedno, tam budeš vozit pár kileček živé váhy, ale u toho sporťáku to bude znát. Několika kombinace bude vždycky těžší než samostatný sporťák. Tak doufám, že dobře vyberete…Laďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
3.4.07 21:05

Já mám teda Bobase rok starého a jsem s ním max spokojená. Je fakt, že je těžký jako prase, ale já bydlím na vesnici a jezdím s ním pouze po našich cestách a mezi poli - a na to je ideální. Kdybych byla nucena denně nastupovat/vystupovat z/do MHD tak bych se asi vztekla, ale jak říkám, pro mé použití je supr! :lol: Velký, prostorný, nastavitelná rukojeť, přehazovací rukojeť, nafukovací kola (dokonce nezatáčí 8O - běžný neduh polských kočárů… :wink: ), poláci přidali zadara pláštěnku a moskytiéru :wink:

Já ho sehnala za 4,5 tis a fakt NELITUJU… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
4.4.07 08:39

Nogie - to s tebou souhlasím … bobas je fakt stabilní a dá se s ním jezdit snad vsude. Ale po meste je to hruza. Ja kdyz vyjedu z baráku, mám to kus do kopce a pak z kopce a to asi 8krat sjizdim a najizdim na chodnik bez najezdu takze ho porad zvedam a zvedam. Najezdy jsou az ve meste. A pak zpatky do kopce tlacim ted uz vlastne 30kg i s Jajou + nejaky ten nakup … A dostat ho do autobusu kdyz se ti zrovna s pomoci nabidne takova krehka damicka bo chlapi delaj ze nevidej .. :roll:
Ja bych do mesta volila jinej a mnohem lehci kocar.

• Citovat
  • Upravit
55
4.4.07 15:43

Ahoj holky,

díky moc za vaše rady a informace.
Je fakt, že ten kočárek je asi jeden z těžších, ale ty polské jsou na tom podobně. Alespoň mám ten pocit, když jsem si je prohlížela a zkoušela zvednout.
Hodně mi záleží na tom, aby byl stabilní, protože některé se divně viklají už v obchodě bez miminka.

Budu s ním jezdit i v terénu, takže nafukovací kola a i to odpružení u nového modelu využiji.

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s vypadávající rukojetí u tohoto kočárku?

Slyšela jsem, že u některých polských kočárků někdy rukojeť vypadne. Je totiž zanýtovaná a když se nýt uvolní, je po rukojeti. Konkrétně u Bobase jsem nikde na tento problém nenarazila,
ale i jiné značky (Kajtex), jsem o tom četla.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
5.4.07 11:22

Berusko,

tak jedine co me se s tim kocarem stalo, bylo ze mi zacla padat brzda (ta tycka co na ni slapes) a za jizdy se mi kocar zabrzdil.Ale deda sklepnul nejtky a drzi to zas pekne. Ale muzu rict, ze na to jak rychle chodim, a tedy jako silou jsem nekolikrat do kocaru narazila div jsem Jaju nevyklopila, tak se kocar (konstrukce) nijak neposkodila. A ze jsou vylamany zuby na koleckach (brzdach) tak to si myslim ze asi bude u vsech, bo je to jen takovej plastovej ausus.
Ted teda mi praskla zadova operka, ale ja mam kocat starsi, a moje ditko v nem taky dooost hopsa a sprajcuje se a tak, a taky se to mohlo stat „neodbornym“ zvedanim a pokladanim operky, bo to bylo i dost zohybane. :roll: Mmch, taky kdyt mi nejaky aktivni obcan chtel pomoct do busu a bafnul kocar prave za operku (v leze) tak se neni cemu divit 8) .
Ja si myslim ze je to fakt stabilni kocar … a mas pravdu, ze se nektery ty kocarky tak divne vyklaj, ze to skorem vypada ze se kazdou chvili preklopi :roll: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4