kočárky Britax a Brevi - znáte někdo?

11
1.4.07 11:20

kočárky Britax a Brevi - znáte někdo?

http://www.brevi.eu/public/page.jsp?… Britax Ovo - strašně se mi líbí, ale v ČR asi není k sehnání? Nebo ho někdo máte?

http://www.britax.cz/katalog.php?…

Britax Vigour 3 - taky krásnej. Máte s ním někdo zkušenost?

Díky Kolca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.4.07 18:21

odp.

Tyto kočárky se do Česka zatím nedováží, protože se jedná o novinku. Tyto značky ve skutečnosti vyrábí firma Teutonia (velice známá). Dovážet tyo kočárky bude firma Babydirekt BRNO www.babydirekt.eu

Prodejce

• Citovat
  • Upravit
27
1.4.07 21:57

Ahojky …tak omyl již jsou v ČR a viděla jsem ho na vlastní oči v Ostravě v nákupním centru Careffoure,obchod Chicco s dětskými potřebami.Sportovní verze vč. pláštěnky a nánožníku(ale ten byl hodně tenký vůbec nevyteplený) v ceně necelých 15000Kč.Tak snad jsem trošku pomohla radůza

Ještě pro informaci byl tam oranžový,který se zrovna prodával a ještě sv.modrý.Ta oranžová byla rozhodně hezčí,ale je to věc vkusu.A na objednávku výběr z katalogu.K dokoupení hl. lůžko a další příslušenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.07 15:58

tak to se omlouvám za špatnou informaci. Tyto kočárky vždy dovážela firma babydirekt.

prodejce

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.07 14:52

kočárek Britax Vigour 3

Ahojky, já jsem se snažila vypátrat, kde mají kočár Vigour 3 od Britaxu na prodejně, ale je to asi nadlidský úkol jak v ČR tak v SR. Neporadíte někdo?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
682
25.6.07 14:19

Ahojky, Britax prodávají v prodejně na ul. Přemyslovců v \ostravě Mar. Horách. Velice se mi líbil podvozek , jenom textilní materiál použitý na boudu mi připadal prochu laciný, ale celkově působil dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí