Kočárek značky Tudore

215
11.10.16 19:46

Kočarek značky Tudore

Ahoj, máte některá zkušenost s kočárkem značky Tudore. Já ho viděla v neděli na For babies a docela mě zaujal, protože má vše co potřebujeme. Jenže na něj nikde nemůžu najít žádný recenze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2359
11.10.16 20:21

Ahoj, před pár dny jsem zakládala stejné téma, ale nikdo se zatím neozval. Taky jsem na Tudore (Trapper) narazila a moc se mi líbil. Zejména konstrukčně, rozměrově, funkčně a ta gelová kolečka :palec: Dokonce u nás v malém krámku. Paní říkala, že je to novinka, ale že se jí zdá dobrý. Váhám mezi tímto a Firkon Vesta - přijdou mi podobné, na každém se mi líbí něco jiného. Recenzi jsem našla jedinou na Modrém koníkovi - paní byla spokojená.

Moc jsem nepomohla, ale doufám, že se někdo ještě najde.

Co se na něm líbilo tobě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.10.16 21:55

Ahoj, dneska jsme si byli zamluvit kočárek Tudore Trapper gold edition a byla jsem z něj nadšená :) no uvidíme potom, až v něm bude prcek :mrgreen: recenze jsem taky sháněla, ale nikde nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 00:11

Tudore

Kamarádka ho kupovala v Praze a je s ním moc spokojená, jezdí hodně do přírody, ale zatím ho má jen tři měsíce. Taky jsme je viděli na For babies. Ten černý se zlatou konstrukcí je moc boží, ještě se mi líbil stříbrno šedý a takový barevný. Mám ještě dost času, ale je to zatím favorit. Líbí se mi ta gelová kola a hlavně prostorná korbička a pěkný barvy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 00:14

@Colomanka
A ve kterém krámku jsi ho viděla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motylinka88
6.1.17 19:25

Ahoj holky,
dneska jsem byla se ségrou čekatelkou (já též už podruhé čekatelka) :) na „exkurzi“ v místním pardubickém obchodě s potřebami pro miminka a děti Baby centrum, ségru kočárek Tudore zaujal, proto se u obsluhy poptala a zjistili jsme, že tuto značku vyrábí přímo tenhle obchod Baby centrum, tudíž je to česká značka. Paní říkala, že kočárky se vyrábí teprve 1 rok, takže asi zatím těžko říct, jak se ty kočárky z dlouhodobého hlediska osvědčí. Mě jako dvouletou uživatelku jiné značky kočárku (Dorjan) se kočárky Tudor konstrukčně také líbí, mají dobrý podvozek - velká kolečka a přední s možností aretace i uvolnění a hlavně mají opravdu velkou korbičku :) Jinak paní říkala, že kočárky vystavovali na veletrhu a měli veliký úspěch. Takže na pohled všechno dobrý, jen kvalitu provedení ukáže až čas, po roce prodeje asi ani sám prodejce není schopen zhodnotit. Jinak když jsme odcházeli, zrovna přišla nějaká paní reklamovat to, že se jí rozbilo polohování hlavičky u hluboké korbičky, ale to se samozřejmě může stát i u kteréhokoliv jiného kočárku a já sama za rok ježdění s malou v hluboké korbičce jsem tuto funkci ani nepoužívala. :)

• Citovat
  • Upravit
10
31.1.17 15:45

Tudore Trapper Silver Black

Kočárek Tudore máme zatím 2 měsíce a musím napsat, že předčil naše očekávání. Je skvěle odpružený, jízda ve sněhu žádný problém. Nemá jedinou chybu. :) Doporučuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.4.17 17:32

@Kubido

Ja kočárek tudore gold edition vlastnim a jsem nad miru spokojena. Je skvely :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.4.17 21:06

Tak my jsme si ho nakonec v neděli odvezli z výstavy For kids v Praze, já jsem z něj už delší dobu unešená a protože stávající vozidlo se nám pár dní před výstavou nenávratně rozbilo, tak padla jasná volba. Navíc jsme dostali 20% slevu, takže bylo jasno. Zatím jsem moc spokojená, třetí den po sobě za sebou máme 10 km v dost těžkém terénu a projede vše, ale zbytek ukáže až čas. Jezdíme teda ve sporťaku, protože mám už větší dítko, korbička čeká až na další. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.17 06:50

@motylinka88
Dobry den. Stat se muze vse. Ale myslim ze je dobre delany. Jezdime s nim uz od minuleho roku kdy jsme ho koupili. A jsme moc spokojeni. Mohu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.17 06:51

@adela011

Je krasny. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.4.17 11:51

Má někdo zkušenosti, jak se zvedá do MHD? Všichni mě straší, že je to strašně důležité, protože nízkopodlažní tram. jezdí málo a nikdo nechce pomoct. Se sporťákem tedy máte také dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.17 22:11

Muzu se prosim zeptat jestli v tom cernem neni v lete moc velke teplo? :roll: :) jelikoz ma kozenku, tak aby to moc nehralo dovnit na mimi :P a jestli se na slunci kozenka nenici. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.17 07:08

Kocarek tudore

@Veruš 07

Mam ten cerny kozenkovy a jezdim s nim od min. Roku. Horko v nem neni ma vetrani. Mohu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
28.4.17 15:55

Dle fotek je to Junama s dvojitou pružinou :lol: A s Junamou jsem byla moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí