Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky. založila jsem tuto diskusi z důvodu ponorkové nemoci na mateřské dovolené. Není to o tom, že bych se nudila, ale manžel je věčně v práci a já sama doma se skoro 3 měsičním miminkem a jednou potrhlou border kolií. Hledám maminky s miminky a třeba i psy na kočárkování, sem tam tu návštěvuu kavárny a třeba i přátelství. Kéž by se někdo našel ![]()
@1988zanda: Ahoj, škoda že (aspoň podle toho, co máš v profilu) jsi tak daleko, já bydlím na jihovýchod od Brna. Ale mám auto, tak kdyby ses chtěla seznámit, můžeme se domluvit a zkusit se potkat někde venku. Dítě mám teda trochu starší (18 měsíců), ale můj potrhlý český strakáč se určitě rád seznámí s tvou potrhlou borderkou ![]()
Ahoj nevim odkud jsi ja jsem brno jih modrice a okoli a mam 5 mesicniho chlapecka a 3 letyho
@1988zanda Ahoj já jsem od Tišnova. Mám dceru 6let a syna /pěknýho raubíře/ 11měsíců. Psa teď doma nemáme.
Jsem mile potěšena, že se někdo ozval
Co bych si počala bez emimina
říkala jsem to ikdyž jsem byla těhotná a říkám to i teď. Pro ty kdo zde napsaly že neví odkud jsem udám informaci: veverská Bítýška, je to kousíček od Brna druhý konec brněnské přehrady jak ja říkám
Mám auto, tak není problém někam dojet. Byly by jste pro i na kočárkování ve větším počtu? mám na mysli domluvit nějaky sraz.
Ahoj holky,
taky bych se pridala, bydlim v Tisnove, manzel vecne v praci, mam auto, takze neni problem presunout dvouletou a sebe kamkoliv.
Tak snad to klapne a nebudem se v lete nudit ![]()
@ejhle vitej mezi nami. Nikdy bych neverila ze matrdka dovolena clovrka odrizne tak od sveta.Kdyz chci nakoupit, tak pres tesco dovoz domů nebo malou nekdo pohlida a sjedu v rychlosti pro to co potrebuji. Poradne si ani nemohu zajit koupit neco na sebe. Porad musim mit malou u sebe nebo nekoho kdo mi s ni pomuze ji prenaset ve vajicku.Je to pri mne celkem velka zmena…povolanim zdravotni sestra, ktera je zvykla komunikovat s lidmi a kdyz jsem odesla na neschopenku kvuli rizikovemu tehu a od podzimka byla doma jen se psem a ted mam navic akorat malou…proste je to malinko na palicku.
Vcera vecer jsem hodila rec s manzelem, ze uz to tak dal nejde, ze mi z toho hrabe a on at si najdu nekoho na vychazky…opravdu jjeste ze to emimino existuje
![]()
Holky taky mam auto ale s dvema etma je narocnejsi pro me prochazka:(( ale nakupy atd… to zvladam s dvema detma v pohode.
@1988zanda Nákupy byly taky problém, když malý ještě neseděl. A když jsem si dala autosedačku na podvozek kočáru, tak jsem toho moc nemohla nakoupit. Teď už ho dám do vozíku a on je spokojený. Auto taky většinou mám, tak v dopravě problém není.
@1988zanda chapu a bude hur
jsem s malou uz dva roky na dovolene a uz mi zdarne sploucha na majak. Nastesti jsem se caszecne vratila do prace- makam z domu-ale i tak se citim odriznuta. Mala je mamanek, takze hlidani neprichazi v uvahu. Musime neco spachat a zajit treba na prehradu
nebo klidne do bitysky
Hojky, už jsem ti asi psala na diskuzi o kamarádce z Bítýšky. Jsem z Chudčic a jsem tady taky tak nějak odříznutá. Tak budu ráda za jakýkoli nový aktivity:-).
Snad něco domluvíme, těšíme se. Peťa
Ahojky holky taky bych se ráda seznámila
Jsem z Tisnova a mám 2 deti viz metrik
Tak co holky, scuknem se? Jinak @didi81, my bydlime ve stejnem meste, tak se klidne muzem sejit a zajit treba na nejake hriste (nez se tady neco konkretniho dohodne)