Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky.. často kočárkuji na HOstivařské přehradě:))..proto zakládám tuto „diskusi“, kdyby se chtěl někdo přidat..
Najde se tu některá, která tam chodí rovněž?:)
Ahoj,
moje sestra bydlí na Hájích a vím, že tam chodí s malou na procházky. Dnes přijede, tak ji o tobě řeknu. Taky si stěžuje, že nikoho nezná, ale to se poddá. Její dcerka má teprve 2měsíce. Až budete chodit na dětská hřiště, seznámíte se natotata. Mluvím z vlastní zkušenosti. ![]()
Zatím se měj hezky
Lenka
Ahoj, take casto chodim k prehrade, nebot jsme se prestehovali do Petrovic.. Mam 4mesicni holcicku a zatim tu nikoho s malym prckem neznam:-)
Ahoj holky,
vzhledem k tomu, že je ségra víceméně zaneprázdněna, požádala mě, abych Vám napsala. ![]()
Kontakt na moji sestru je: ********@centrum.cz
Doufám, že to klapne a brzy budete vozit své mimísky společně.
Mějte se krásně
Lenka ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, nevěděla jsem, že nesmím psát jakýkoli kontakty na tyto stránky. V předešlé konverzaci to u mě osobně prošlo a s holčinou co hledala kamarádku přímo u nás na sídlišti jsme se sešly a už spolu kamarádíme ![]()
Nechám to tedy na vás, ségře řeknu, že to takhle nedopadlo…
se budete muset domluvit jinak…si dáte třeba někde sraz, tak hezký víkend
Lenka
@lenicka88 No tohle je snad moje první diskuse založená..takže tak:-D.. TEĎ NA TO TAKY KOUKÁM, že je zahvězdičkovaný mail
to já ale nevedela:)) ani nevim jak to zrušit:-D
NEvím jak v tomhle týdnu, jestli nepojedu pryč.. ale jestli budu v Praze tak včas napíšu, kdy se tam ocitnem..a kdyžtak se můžeme spichnout:)))
Ahoj, tak jsem tady,…ségra Lenky…teď před Velikonocema máme s Karolínkou (2 měsíce) málo času a zítra k nám přijede návštěva z Moravy…tak co kdybychom někdy po Velikonocích vyrazili?? Budu se těšit na setkání…koukám, že holčičky máme skoro stejně starý..na večer sem zase kouknu jestli jste napsali. Hezký slunečný den, Lucka
@Tabacek Ahoj..;)) na Velikonoce jsme teď v Jizerkách. Vracíme se po
. A jakmile bude pekne, tak dám vedet den dopředu s srazili bychom se s kočárkama:)
Jasne…užijte si Velikonoce…my máme návštěvu, jak už jsem psala do uterý..tak jsme také zaneprázdněni. hezký den, Lucka
Ahoj, také se hlásím, mám skoro tříměsíčního chlapečka a k přehradě to máme kousek. Kočárkuju sama, protože tady bohužel nikoho neznám. Ráda se k někomu přidám:-)
Deire, Areen, ahoj, mám 5 měsíční holčičku a bydlím kousíček od přehrady.. ráda bych se k Vám přidala, pokud to nevadí ![]()