Kočárkování - Hostivařská přehrada:)

752
1.4.14 13:08

Kočárkování-Hostivařská přehrada:)

Ahoj maminky.. často kočárkuji na HOstivařské přehradě:))..proto zakládám tuto „diskusi“, kdyby se chtěl někdo přidat..
Najde se tu některá, která tam chodí rovněž?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
9.4.14 14:13

Ahoj,

moje sestra bydlí na Hájích a vím, že tam chodí s malou na procházky. Dnes přijede, tak ji o tobě řeknu. Taky si stěžuje, že nikoho nezná, ale to se poddá. Její dcerka má teprve 2měsíce. Až budete chodit na dětská hřiště, seznámíte se natotata. Mluvím z vlastní zkušenosti. :)
Zatím se měj hezky
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.4.14 22:17

@lenicka88 parada!! Taky mam 2mesicni holcicku))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.4.14 23:05

Ahoj, take casto chodim k prehrade, nebot jsme se prestehovali do Petrovic.. Mam 4mesicni holcicku a zatim tu nikoho s malym prckem neznam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.4.14 22:17

Ahoj holky,

vzhledem k tomu, že je ségra víceméně zaneprázdněna, požádala mě, abych Vám napsala. :lol:
Kontakt na moji sestru je: ********@centrum.cz

Doufám, že to klapne a brzy budete vozit své mimísky společně.

Mějte se krásně
Lenka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.14 08:35

Ahoj holky,

omlouvám se, nevěděla jsem, že nesmím psát jakýkoli kontakty na tyto stránky. V předešlé konverzaci to u mě osobně prošlo a s holčinou co hledala kamarádku přímo u nás na sídlišti jsme se sešly a už spolu kamarádíme ;)
Nechám to tedy na vás, ségře řeknu, že to takhle nedopadlo… :roll: se budete muset domluvit jinak…si dáte třeba někde sraz, tak hezký víkend

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
13.4.14 16:00

@lenicka88 No tohle je snad moje první diskuse založená..takže tak:-D.. TEĎ NA TO TAKY KOUKÁM, že je zahvězdičkovaný mail :)) to já ale nevedela:)) ani nevim jak to zrušit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
13.4.14 16:01

NEvím jak v tomhle týdnu, jestli nepojedu pryč.. ale jestli budu v Praze tak včas napíšu, kdy se tam ocitnem..a kdyžtak se můžeme spichnout:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.4.14 15:50

Ahoj, tak jsem tady,…ségra Lenky…teď před Velikonocema máme s Karolínkou (2 měsíce) málo času a zítra k nám přijede návštěva z Moravy…tak co kdybychom někdy po Velikonocích vyrazili?? Budu se těšit na setkání…koukám, že holčičky máme skoro stejně starý..na večer sem zase kouknu jestli jste napsali. Hezký slunečný den, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
18.4.14 19:40

@Tabacek Ahoj..;)) na Velikonoce jsme teď v Jizerkách. Vracíme se po :). A jakmile bude pekne, tak dám vedet den dopředu s srazili bychom se s kočárkama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.14 11:13

Jasne…užijte si Velikonoce…my máme návštěvu, jak už jsem psala do uterý..tak jsme také zaneprázdněni. hezký den, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.5.14 13:37

Ahoj, také se hlásím, mám skoro tříměsíčního chlapečka a k přehradě to máme kousek. Kočárkuju sama, protože tady bohužel nikoho neznám. Ráda se k někomu přidám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.14 21:34

@desire1 tak když bude v týdnu pěkně, zajdeme?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.5.14 11:52

@Areen určitě,moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.14 08:14

Deire, Areen, ahoj, mám 5 měsíční holčičku a bydlím kousíček od přehrady.. ráda bych se k Vám přidala, pokud to nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová