Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledám kamarádku z Bučovic nebo blízkého okolí na popovídaní, vycházky, kafe a podobně. Mám syna 3 roky a 9 měsíců a dceru 11 měsíců. Budu ráda když se někdo ozve ![]()
Příspěvek upraven 01.04.14 v 09:16
Ahojky
Tak se ozyvam:)) Zatim teda jeste nejsem z Bucovic ani okoli ale brzy snad budu, hledame podnajem ve Slavkove u Brna. Nikoho tam neznam, tak budu rada za kazdy kontakt! ![]()
Ahojky.Ani jsem nečekala že se tak rychle někdo ozve
.Budeme to k sobě mít jednu zastávku vlakem tak to bude fajn. A kdy plánujete se do Slavkova stěhovat? Bude to určitě i záležet na tom kdy se vám podaří sehnat nějaký ten podnájem.
@Kristulinka ahoj, hlásím se přímo z Bučovic, v srpnu čekáme první ![]()
No ja jak jsem tady videla ten nazev diskuze tak jsem musela hned zareagovat!
No po podnajmech se divam uz asi ctvrt roku ale je to dost bida, bud jsou byty zbytecne velke a hlavne drahe a nebo moc malinke, ted jsdm ale narazila na takovy, co by se nam podle fotek mohl libit, tak ve ctvrtek jedeme na prohlidku, tak jsem zvedava jak poridime. A ty bydlis v domecku nebo taky na byte?
@stiskoch A copak to bude? Vis? Nebo se nechavate prekvapit?:) A copak nam o sobe jeste reknes? ![]()
@Digggisek máme 2* potvrzenou holčičku, tak se nám snad v Brně nespletli
co o sobě
bydlíme s partnerem v bytě s britskou modrou kočenou
zhruba 2km od bytu máme obrovskou zahradu (2000m2) kde pěstujeme co se dá, tchán chová zvířata a já tam mám ubytovaného psa - australský ovčák, jsme spíše sportovně založení, tak snad nám malá dovolí v tom i nadále pokračovat ![]()
Tak to na tom budeme asi podobne, taky planujeme stehovani na byt, jsem na to celkem zvedava protoze cely zivot ziju na domecku na vesnici, tak snad tam nezesilim mezi ctyrma stenama
Taky mame doma kocky, dva psy,.Ted jsem marod, ale uz se nemuzu dockat az vytahnu kolo a pojedu se poradne projet! Ted zvladam maximalne prochazky se psama..
@Digggisek a v Bučovicích se na byty nedíváte? chcete přímo do Slavkova? vím, že nějaké 3+1 atd. se prodávají i pronajímají
Muj chce jit do podnajmu a teda jen ve Slavkove, ma tam babicku ktera zije sama tak abysme ji byli co nejbliz kdyby se neco stalo nebo tak..Me se ve Slavkove libi od prvni chvile, takze je to jasna volba
Chteli bychom byt tak 2+1 nebo 2+kk..vetsi uz se nam zda zbytecny kdyz jsme zatim jen my dva a pes:) Navic ty ceny za najem jsou ve Slavkove dost huste takze bychom platili treba 12 tisic za prostor ktery nevyuzijeme..
@Digggisek my před rokem a půl kupovali právě větší byt aby jsem se mohli rozrůst
měli jsme 2+kk cca 42m2 a teď máme 3+kk tuším nějakých 72m2, takže paráda, nakonec jsme dělali kompletní rekonstrukci, že zůstali jen obvodové zdi, sousedi měli chvíli radost
jinak menší byt pronajímáme, ale hold v Bučovicích, což tedy není nic pro vás
@stiskoch píše:
@Kristulinka ahoj, hlásím se přímo z Bučovic, v srpnu čekáme první
Ahooj super že se ozval někdo přímo z Bučovic. A moc gratuluji že čekáte mimčo a četla jsem tady že čekáte holčičku. Už máte jméno? A už víš kde budeš rodit? Jestli budeš i chtít mám i oblečení po malé
.Ani jsem nečekala, že se někdo ozve fakt super.Kde tady v Bučovicích bydlíte? My na Zámecké.
Příspěvek upraven 01.04.14 v 10:57
@Digggisek píše:
No ja jak jsem tady videla ten nazev diskuze tak jsem musela hned zareagovat!No po podnajmech se divam uz asi ctvrt roku ale je to dost bida, bud jsou byty zbytecne velke a hlavne drahe a nebo moc malinke, ted jsdm ale narazila na takovy, co by se nam podle fotek mohl libit, tak ve ctvrtek jedeme na prohlidku, tak jsem zvedava jak poridime. A ty bydlis v domecku nebo taky na byte?
Tak budu držet pěstičky štěstí at najdete něco co bude vyhovovat je fakt že ty ceny jsou někdy šílený těch pronájmů. Tak at ve čtvrtek pochodíte. Já bydlím v domečku s manželem a s rodiči my máme podkroví oni spodek v bytě jsem bydlela předtím. Tady budu bydlet v září 4 roky.