Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jedo Bartatina?
Přidejte zkušenost s Jedo BartatinaMame fusak od emitexu a ten se tam v pohodě vleze akorat trochu přesahuje přes našlap na nohy ![]()
Maminky, mohu se zeptat jak jsme přidělaly ty pásy do sportovní verze?Já jsem přišla jen na ty přes ramínka,ale na boku kolem nožiček na to prostě přijít nemůžu
. Jinak když malýho položím také mu to táhne přes tělo takže pořád povoluju a utahuju :/. Moc chytře to vymyšlené není,ale s hlubokou jsem byla naprosto spokojená
.
Tady je foto, jak přidělat kšíry pro Silvii - vzadu v rožku u sedáku je úchyt na kšíru. . .
a taky námět pro ty, kdo je nespokojen se stávajícíma kšírama. Osobně si myslím, že každej polohovací kočár musí mít tento problém - je to přece logický, že když se položí do lehu, pás délkově nestačí (po prvé jsem malou nevědomky málem přiškrtila - páč mi tak přiskřípnutá usnula
). Jinak já řeším problém s pásem do lehu tak, že zkrátka pás rozepnu (když spí, nemusí být přivázaná) - přezka je žůžo udělaná a je to snadný. Jinak my nově používáme klasický kšíry a stávající budu oddělávat (mímě potřebuje svobodu, nejlépe jezdit ve stoje s výhledem na všechny strany
). Jo a sporťák je parádní a úžasnej, jen mohl mít svou střechu - v určitých polohách drhne o opěradlo, ptž. je hranatý a stříška kulatá a nalepená těsně kolem toho opěradla
. Nánožník mi přijde v cajku - stačí do něj hodit deku a fusak ani není třeba, řekla bych . . . ale to už je věc každýho
. Jo a my teda, kdyby slečna anarchistka nepotřebovala výhled, bysme ještě teď v 11 měsících celkem v poho jedili v hlubočce. Tolik z mých poznatků. Jinej kočár bych nekoupila ani prd. PS: a toho mííísta . . . .zrovna jsme koupili pro dvojky a to budou co se týče místa chudáci
, o fusaku nemluvím ![]()
my měli taky jedo a byla jsem spokojená. používali jsme do 1,5 roku a paráda. kšíry jsme vyměnili za klasické a nemohla jsem si kočár vynachválit !-) samozdřejmě má své mouchy, ale ideální kočár snad není.
@Zvědavica píše:
Tady je foto, jak přidělat kšíry pro Silvii - vzadu v rožku u sedáku je úchyt na kšíru. . .
a taky námět pro ty, kdo je nespokojen se stávajícíma kšírama. Osobně si myslím, že každej polohovací kočár musí mít tento problém - je to přece logický, že když se položí do lehu, pás délkově nestačí (po prvé jsem malou nevědomky málem přiškrtila - páč mi tak přiskřípnutá usnula). Jinak já řeším problém s pásem do lehu tak, že zkrátka pás rozepnu (když spí, nemusí být přivázaná) - přezka je žůžo udělaná a je to snadný. Jinak my nově používáme klasický kšíry a stávající budu oddělávat (mímě potřebuje svobodu, nejlépe jezdit ve stoje s výhledem na všechny strany
). Jo a sporťák je parádní a úžasnej, jen mohl mít svou střechu - v určitých polohách drhne o opěradlo, ptž. je hranatý a stříška kulatá a nalepená těsně kolem toho opěradla
. Nánožník mi přijde v cajku - stačí do něj hodit deku a fusak ani není třeba, řekla bych . . . ale to už je věc každýho
. Jo a my teda, kdyby slečna anarchistka nepotřebovala výhled, bysme ještě teď v 11 měsících celkem v poho jedili v hlubočce. Tolik z mých poznatků. Jinej kočár bych nekoupila ani prd. PS: a toho mííísta . . . .zrovna jsme koupili pro dvojky a to budou co se týče místa chudáci
, o fusaku nemluvím
Prosím tě, mohla by jsi sem dát odkaz co to je za kšíry???
Tak to už ani nevím, koupili jsme je na veletrhu Prodítě, ale možná to budou tady tyhle . . . byl to nějakej českej výrobce tuším http://www.kocarky-kocarek.cz/…-bezove-c-5/ . . jinak ty co mám já nejsou špatný, ale nandávání holčičce nic moc
. . asi jí je až bude capat budu nechávat, což ale měla být ta kšanda, co vede od té jakoby vesty ke kočáru odepínací na karabinu, což není a to je škoda - takhle jí ty popruhy ještě omotám kolem pasu, ale to už bude jak horolezec ![]()
ty naše vypadají podobně jako tyto (dítko by tam bylo zády k nám) http://www.chytrazidle.cz/…a-ruzove.jpg - ale ještě mají ty popruhy co vedou přes ramena na záda zkřížený - takže je to hůž oblíkatelný, ale zato bytelněji zachycujou dítě z kočáru padajíc
. No a ty kšandy, co vedou z tý vesty mají stejný uchycení - tzn. nejdou z ní odepnout. . . Jo, ale zato jsou delší (tady v těch by se mi princezna asi nepostavila a byl by řev na kočáru) ![]()
Mám takovou blbou otázku
Jak řešíte ten pásek ve sporťáku, co je mezi nožičkama a vede přes madlo, když máte fusak? To se přece nedá zapnout nebo jo? Já ho teda nepoužívám, nepřišla jsem na to, jak ![]()
Děkuji moc a moc za fotky
. Už to mám přidělané tak můžeme začít jezdit
. Já to mezi nožkama nezapínám ani normálně když má kšíry tak si myslím, že je to zbytečné.
JEDO NEIVA
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli máte některá zkušenost s tímto kočárkem. Líbí se mi,že krásně houpe,je lehký a výborný do terénu(tedy prý…).
ahojky, jj mám ho, ted už využíváme jako větší sporťák a jsem opravdu spokojená, doporučila mi ho sestra, kterrá koč prodává a prý se nereklamujou.. ty fyn reklamku měli ale na bartatina ten klasický vůbec.. krásně houpe je lehký a prostorný a mají hezké podvozky do barvy, to je ta special edice pokud ji ještě mají
@AngelinaBalerina
Děkuji. Dnes jsme ho testovali v obchodě a jízdní vlastnosti super. Také nám pán říkal,že se vůbec nereklamují. Objednali jsme černočervenou kombinaci a podvozek černý.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Zvažujeme kočárek Jedo Fyn 4DS free line a chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá z vás už tento kočárek nemá, ale kolekci 2012, kde by prý měl být větší nánožník na sporťáku. V jednom obchodě nám ukázali ten malý a že je to kolekce 2012, ale v sambaby v Brně mi paní říkala, že v kolekci 2012 jsou ty nánožníky už větší, ale ještě je neměli skladem, tak mám strach, aby se mi pak malá do toho " pytlíku " vešla, protože mi připadá ten nánožníček maličký.
Moc všem děkuji za odpovědi
.
Milé maminky a majitelky kočárků Jedo,
moc vás prosím o pomoc mám koupené hluboké lůžko a podvozek JEDO Bartatina, ale bez sportovní sedačky ted jsem objevila sportovní sedačku paní by byla ochotná jí prodat samotnou ale je z Jedo Fyn myslíte že bude možné jí nasadit na podvozek který mám doma?
![]()