Kočárky Jedo

Máte zkušenost s Jedo Bartatina?

Přidejte zkušenost s Jedo Bartatina
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
11.1.12 13:14

Mame fusak od emitexu a ten se tam v pohodě vleze akorat trochu přesahuje přes našlap na nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silvie8
22.3.12 19:59

Maminky, mohu se zeptat jak jsme přidělaly ty pásy do sportovní verze?Já jsem přišla jen na ty přes ramínka,ale na boku kolem nožiček na to prostě přijít nemůžu :(. Jinak když malýho položím také mu to táhne přes tělo takže pořád povoluju a utahuju :/. Moc chytře to vymyšlené není,ale s hlubokou jsem byla naprosto spokojená :).

• Citovat
  • Upravit
1464
22.3.12 20:22

Tady je foto, jak přidělat kšíry pro Silvii - vzadu v rožku u sedáku je úchyt na kšíru. . .
a taky námět pro ty, kdo je nespokojen se stávajícíma kšírama. Osobně si myslím, že každej polohovací kočár musí mít tento problém - je to přece logický, že když se položí do lehu, pás délkově nestačí (po prvé jsem malou nevědomky málem přiškrtila - páč mi tak přiskřípnutá usnula :lol: ). Jinak já řeším problém s pásem do lehu tak, že zkrátka pás rozepnu (když spí, nemusí být přivázaná) - přezka je žůžo udělaná a je to snadný. Jinak my nově používáme klasický kšíry a stávající budu oddělávat (mímě potřebuje svobodu, nejlépe jezdit ve stoje s výhledem na všechny strany :pankac: ). Jo a sporťák je parádní a úžasnej, jen mohl mít svou střechu - v určitých polohách drhne o opěradlo, ptž. je hranatý a stříška kulatá a nalepená těsně kolem toho opěradla :think: . Nánožník mi přijde v cajku - stačí do něj hodit deku a fusak ani není třeba, řekla bych . . . ale to už je věc každýho :kytka: . Jo a my teda, kdyby slečna anarchistka nepotřebovala výhled, bysme ještě teď v 11 měsících celkem v poho jedili v hlubočce. Tolik z mých poznatků. Jinej kočár bych nekoupila ani prd. PS: a toho mííísta . . . .zrovna jsme koupili pro dvojky a to budou co se týče místa chudáci :nevim: , o fusaku nemluvím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
22.3.12 20:36

my měli taky jedo a byla jsem spokojená. používali jsme do 1,5 roku a paráda. kšíry jsme vyměnili za klasické a nemohla jsem si kočár vynachválit !-) samozdřejmě má své mouchy, ale ideální kočár snad není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
22.3.12 22:06
@Zvědavica píše:
Tady je foto, jak přidělat kšíry pro Silvii - vzadu v rožku u sedáku je úchyt na kšíru. . .
a taky námět pro ty, kdo je nespokojen se stávajícíma kšírama. Osobně si myslím, že každej polohovací kočár musí mít tento problém - je to přece logický, že když se položí do lehu, pás délkově nestačí (po prvé jsem malou nevědomky málem přiškrtila - páč mi tak přiskřípnutá usnula :lol: ). Jinak já řeším problém s pásem do lehu tak, že zkrátka pás rozepnu (když spí, nemusí být přivázaná) - přezka je žůžo udělaná a je to snadný. Jinak my nově používáme klasický kšíry a stávající budu oddělávat (mímě potřebuje svobodu, nejlépe jezdit ve stoje s výhledem na všechny strany :pankac: ). Jo a sporťák je parádní a úžasnej, jen mohl mít svou střechu - v určitých polohách drhne o opěradlo, ptž. je hranatý a stříška kulatá a nalepená těsně kolem toho opěradla :think: . Nánožník mi přijde v cajku - stačí do něj hodit deku a fusak ani není třeba, řekla bych . . . ale to už je věc každýho :kytka: . Jo a my teda, kdyby slečna anarchistka nepotřebovala výhled, bysme ještě teď v 11 měsících celkem v poho jedili v hlubočce. Tolik z mých poznatků. Jinej kočár bych nekoupila ani prd. PS: a toho mííísta . . . .zrovna jsme koupili pro dvojky a to budou co se týče místa chudáci :nevim: , o fusaku nemluvím :roll:

Prosím tě, mohla by jsi sem dát odkaz co to je za kšíry???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
22.3.12 22:51

Tak to už ani nevím, koupili jsme je na veletrhu Prodítě, ale možná to budou tady tyhle . . . byl to nějakej českej výrobce tuším http://www.kocarky-kocarek.cz/…-bezove-c-5/ . . jinak ty co mám já nejsou špatný, ale nandávání holčičce nic moc :-D . . asi jí je až bude capat budu nechávat, což ale měla být ta kšanda, co vede od té jakoby vesty ke kočáru odepínací na karabinu, což není a to je škoda - takhle jí ty popruhy ještě omotám kolem pasu, ale to už bude jak horolezec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
22.3.12 22:57

ty naše vypadají podobně jako tyto (dítko by tam bylo zády k nám) http://www.chytrazidle.cz/…a-ruzove.jpg - ale ještě mají ty popruhy co vedou přes ramena na záda zkřížený - takže je to hůž oblíkatelný, ale zato bytelněji zachycujou dítě z kočáru padajíc :D . No a ty kšandy, co vedou z tý vesty mají stejný uchycení - tzn. nejdou z ní odepnout. . . Jo, ale zato jsou delší (tady v těch by se mi princezna asi nepostavila a byl by řev na kočáru) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.3.12 00:02

Mám takovou blbou otázku :) Jak řešíte ten pásek ve sporťáku, co je mezi nožičkama a vede přes madlo, když máte fusak? To se přece nedá zapnout nebo jo? Já ho teda nepoužívám, nepřišla jsem na to, jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silvie8
23.3.12 10:09

Děkuji moc a moc za fotky :). Už to mám přidělané tak můžeme začít jezdit :). Já to mezi nožkama nezapínám ani normálně když má kšíry tak si myslím, že je to zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
21.4.12 17:30

JEDO NEIVA
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli máte některá zkušenost s tímto kočárkem. Líbí se mi,že krásně houpe,je lehký a výborný do terénu(tedy prý…).

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 18:22

ahojky, jj mám ho, ted už využíváme jako větší sporťák a jsem opravdu spokojená, doporučila mi ho sestra, kterrá koč prodává a prý se nereklamujou.. ty fyn reklamku měli ale na bartatina ten klasický vůbec.. krásně houpe je lehký a prostorný a mají hezké podvozky do barvy, to je ta special edice pokud ji ještě mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
21.4.12 18:28

@AngelinaBalerina
Děkuji. Dnes jsme ho testovali v obchodě a jízdní vlastnosti super. Také nám pán říkal,že se vůbec nereklamují. Objednali jsme černočervenou kombinaci a podvozek černý.

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 19:38

tak at dobře slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
24.4.12 14:52

Ahoj, potřebovala bych poradit. Zvažujeme kočárek Jedo Fyn 4DS free line a chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá z vás už tento kočárek nemá, ale kolekci 2012, kde by prý měl být větší nánožník na sporťáku. V jednom obchodě nám ukázali ten malý a že je to kolekce 2012, ale v sambaby v Brně mi paní říkala, že v kolekci 2012 jsou ty nánožníky už větší, ale ještě je neměli skladem, tak mám strach, aby se mi pak malá do toho " pytlíku " vešla, protože mi připadá ten nánožníček maličký.
Moc všem děkuji za odpovědi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
8.5.12 16:59

JEDO Bartatina - sportovní sedačka

Milé maminky a majitelky kočárků Jedo,
moc vás prosím o pomoc mám koupené hluboké lůžko a podvozek JEDO Bartatina, ale bez sportovní sedačky ted jsem objevila sportovní sedačku paní by byla ochotná jí prodat samotnou ale je z Jedo Fyn myslíte že bude možné jí nasadit na podvozek který mám doma? :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí