Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jedo Bartatina?
Přidejte zkušenost s Jedo BartatinaSuper šikovný kočárek!!!Skutečně do terénu
…Vypadá opravdu skvěle, červená je moc pěkná. My však budeme vybírat neutrál barvu pro chlapečka i holčičku, páč se necháme překvapit kdo, že se nám to narodí. Osobně se mi líbí béžová a tmavě fialová. Brno jsem na netu také našla, ale je tak trochu daleko
.Chystáme se zajet do Teplic. Hezký večer všem. A děkuji moc za reakce
. K.
Zdravím, chtěla bych poprosit majitelky kočárku jedo fyn 4ds, jestli by jste mi prosím některá změřila šířku sedáku u sportovní verze a třeba i výšku opěradla? Nemůžu to nikde najít. děkuji
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na kočárek Jedo Fyn 2013, chtěli by jsme ho koupit, ale když se podívám na recenze kočárkú zn Jedo Fyn, je hodně kazový a dávají ho na reklamace. Ještě jsme vybrali Hartan Racer Gt, ale víc se nám líbí Jedo Fyn, což mě překvapuje a to je dvojnásobná cena, Děkuji
Dobrý den, kde jste našla příspěvky s reklamacemi? Já jsem procházela celý víkend net a nic závažného jsem u JEDA nenašla. Ani maminy co ho mají nic extra kromě volnější stříšky po čase (což je u 2013 řešeno, jelikož se korbička bere za stříšku) nebo krátké kšíry, neřešily. Prosím pošlete mi odkazy, kde jste časté reklamace našla. Taky by mě to zajímalo. Mám o něj veliký zájem.
Hartan a Jedo nejdou srovnávat. Je to jako porovnat Fabii a Mercedes CLK. Hartan se vyrábí přímo pro vás, je to v podstatě zakázková výroba. Extra vydrží (brácha jej měl na 3 děti a my ho budeme mít u rodičů a je úplně OK). Použité materiály jsou testované… no jak říkám, nejde to porovnat. Hartan je o třídu až dvě od všech kočárů (beru v úvahu zpracování, reklamace, výdrž). Proto i tolik stojí.
Dobrý den máme Fyna verzi 2012, jezdím s tím docela často perfektní, nyní již používám sporťák a měli jsme pouze jednu reklamaci u podvozku. Jinak jezdí se mi s ním dobře, máme náročnější terén a perfektní. Líbí se mi, že je prostorný, s fusakem nebyl problém mám od Emitexu a bez problémů. Mám stejný problém s páskem uprostřed mezi nožkama je dosti krátký ( malá má 16 měsíců )a když ji dám naležato tak to škrtí. Řeším tak, že v kočárku prostě pouze sedí neleží a když náhodou usne tak ji to nezapínám. myslím, že naši trojkombinaci po jednom dítěti ( autosedačka a hluboká korba jak nová ) protože chci již pouze sporťák tak budu prodávat někdy na jaře, možná dříve, tak kdyby měl někdo pak zájem. Zvažuji pak baby joggera ![]()
Dobrý den, maminky uvažuji o koupi kočárku jedo neiva a chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s přehazovací rukojetí. Vím, že u některých kočárků to jde hodně těžko. Tak jestli má někdo nějaký názor, budu za něj ráda ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych obnovit diskuzi ohledně kočárků Jedo
Nemáte někdo model Jedo Koda 2021? Je to můj favorit už od prvního vyzkoušení, ale přeci jen je něco jiného jízda v obchodě a pak venku. Budu moc vděčná za jakékoliv vaše zkušenosti, moc děkuju ![]()
@Monika789 já mám tento, ale verzi 2019. A jsem spokojená naprosto. Už v něm vozím druhé dítě ![]()
Já mám jedo baratina, což je stejný kocarek s jiným podvozkem a je super, má velkou korbu, což je v zimě k nezaplacení, když dáváš do kočárku spát děťátko, které je už větší ale stále nesedí
, vozím v něm už 2. dítě a jsem moc spokojená, jen je těžší, pokud bys ho měla tahat po schodech bez rampy tak se nadřeš
My ho koupily v Sam Baby v Brně (ulice Hněvkovského, naproti Baumaxu), měli ho zde v různých barvách. Já mám v červeno-černé kombinaci. Jako hlubokáč je nádherný (viz foto), každý nám ho chválil, sportovka už moc dobře nevypadá. Zvládali jsme i pařezy