Kočárky Jedo

Máte zkušenost s Jedo Bartatina?

Přidejte zkušenost s Jedo Bartatina
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jajijinka
15.10.12 20:39

My ho koupily v Sam Baby v Brně (ulice Hněvkovského, naproti Baumaxu), měli ho zde v různých barvách. Já mám v červeno-černé kombinaci. Jako hlubokáč je nádherný (viz foto), každý nám ho chválil, sportovka už moc dobře nevypadá. Zvládali jsme i pařezy :-)))

• Citovat
  • Upravit
4
15.10.12 21:48

Super šikovný kočárek!!!Skutečně do terénu :)…Vypadá opravdu skvěle, červená je moc pěkná. My však budeme vybírat neutrál barvu pro chlapečka i holčičku, páč se necháme překvapit kdo, že se nám to narodí. Osobně se mi líbí béžová a tmavě fialová. Brno jsem na netu také našla, ale je tak trochu daleko :(.Chystáme se zajet do Teplic. Hezký večer všem. A děkuji moc za reakce :D. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.1.13 17:30

Zdravím, chtěla bych poprosit majitelky kočárku jedo fyn 4ds, jestli by jste mi prosím některá změřila šířku sedáku u sportovní verze a třeba i výšku opěradla? Nemůžu to nikde najít. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mimi222
3.2.13 15:56

Jedo x Hartan

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na kočárek Jedo Fyn 2013, chtěli by jsme ho koupit, ale když se podívám na recenze kočárkú zn Jedo Fyn, je hodně kazový a dávají ho na reklamace. Ještě jsme vybrali Hartan Racer Gt, ale víc se nám líbí Jedo Fyn, což mě překvapuje a to je dvojnásobná cena, Děkuji

• Citovat
  • Upravit
10
4.2.13 10:38

Dobrý den, kde jste našla příspěvky s reklamacemi? Já jsem procházela celý víkend net a nic závažného jsem u JEDA nenašla. Ani maminy co ho mají nic extra kromě volnější stříšky po čase (což je u 2013 řešeno, jelikož se korbička bere za stříšku) nebo krátké kšíry, neřešily. Prosím pošlete mi odkazy, kde jste časté reklamace našla. Taky by mě to zajímalo. Mám o něj veliký zájem.

Hartan a Jedo nejdou srovnávat. Je to jako porovnat Fabii a Mercedes CLK. Hartan se vyrábí přímo pro vás, je to v podstatě zakázková výroba. Extra vydrží (brácha jej měl na 3 děti a my ho budeme mít u rodičů a je úplně OK). Použité materiály jsou testované… no jak říkám, nejde to porovnat. Hartan je o třídu až dvě od všech kočárů (beru v úvahu zpracování, reklamace, výdrž). Proto i tolik stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ali 2015
23.8.13 10:59

jedo nebo baby jogger

Dobrý den máme Fyna verzi 2012, jezdím s tím docela často perfektní, nyní již používám sporťák a měli jsme pouze jednu reklamaci u podvozku. Jinak jezdí se mi s ním dobře, máme náročnější terén a perfektní. Líbí se mi, že je prostorný, s fusakem nebyl problém mám od Emitexu a bez problémů. Mám stejný problém s páskem uprostřed mezi nožkama je dosti krátký ( malá má 16 měsíců )a když ji dám naležato tak to škrtí. Řeším tak, že v kočárku prostě pouze sedí neleží a když náhodou usne tak ji to nezapínám. myslím, že naši trojkombinaci po jednom dítěti ( autosedačka a hluboká korba jak nová ) protože chci již pouze sporťák tak budu prodávat někdy na jaře, možná dříve, tak kdyby měl někdo pak zájem. Zvažuji pak baby joggera :lol:

• Citovat
  • Upravit
5.12.13 14:16

jedo neiva

Dobrý den, maminky uvažuji o koupi kočárku jedo neiva a chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s přehazovací rukojetí. Vím, že u některých kočárků to jde hodně těžko. Tak jestli má někdo nějaký názor, budu za něj ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.22 11:57

Ahoj holky,
chtěla bych obnovit diskuzi ohledně kočárků Jedo :) Nemáte někdo model Jedo Koda 2021? Je to můj favorit už od prvního vyzkoušení, ale přeci jen je něco jiného jízda v obchodě a pak venku. Budu moc vděčná za jakékoliv vaše zkušenosti, moc děkuju :)

https://sambaby.com/…emo-v37-2021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
18.2.22 12:08

@Monika789 já mám tento, ale verzi 2019. A jsem spokojená naprosto. Už v něm vozím druhé dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.2.22 13:34

Já mám jedo baratina, což je stejný kocarek s jiným podvozkem a je super, má velkou korbu, což je v zimě k nezaplacení, když dáváš do kočárku spát děťátko, které je už větší ale stále nesedí :), vozím v něm už 2. dítě a jsem moc spokojená, jen je těžší, pokud bys ho měla tahat po schodech bez rampy tak se nadřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.22 15:12

Děkuju holky, přesně toto jsem chtěla slyšet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie