Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jedo Bartatina?
Přidejte zkušenost s Jedo BartatinaMám jedo bartatina Alu, což je odlehčená verze na páskách a byla sem moc spokojená, jen brzdové zoubvky se poulamovali, ale to s edá asi čekat, jezdila sem s ním 2 roky a i do sporťáku s emi vlezl fusak
Ahoj maminky, premyslim nad kocarkem JEDO Bartatina ALU nebo ALU PLUS. Ale kdyz jsem byla v obchode se na ne podivat, tak se mi zda Bartatina Alu dost tvrda a vubec nehoupe, kdezto Alu Plus houpe zase az moc, az mam strach, jestli z toho mimi nebude blinkat a taky zda kocarek s takovym velkym houpanim nebude spatny na ovladani. Asi je to o zvyku, ale pokud mate zkusenosti s ALU nebo ALU Plus prosim napiste jak to je, zda je to v pohode nebo ne. Dekuji moc.
A pokud mate i male auto, vleze se vam tam jak korba tak podvozek? my mame fabii kratkou…
Vytah vyuzivame taky, ale tady by problem byt nemel.
Ahoj, já jsem sice už koupila, ale zatím stojí na půdě. Mám ten hodně houpací, ale prodavač nám říkal, že to problém vůbec není, dá se to stáhnout řemínkama. Doma jsme ho zkoušeli a i přes houpání je hodně stabilní. Zkoušela jsem si ho sice i v obchodě, ale když jsme ho přivezli domů, byla jsem z něho nadšená. Za měsíc už snad vyzkoušíme naostro.
Do auta se nám vejde i nesložený, prostě zvednem a dáme do kufru, ale máme větší auto-Ford Galaxy, to je proti krátké Fábii náklaďák, takže s tím neporadím.
Moc děkuji za info. Jestli se to dá stáhnout, tak by to bylo super. Uvidíme, popátme se nejspíš ještě jednou na toto v prodejně. A rozhodnem se. Zvažuji právě Jedo nebo Roan.
Přesně jsme váhali mezi těmito. Vyhrál Jedo, protože se mi na prodejně líbil více a také rozhodlo to houpání, Roan, ač se to nezdá, moc nehoupe. Máme kombinaci 246-černočervený a fakt jsem z jeho vzhledu nadšená. Taky je super do terénu, to my oceníme, jsme za městem.
Mám Jedo Bartatina s řemínky od narození malé, teď už jí je rok. Do půl roku jsem ji vozila v hluboké korbě, kočárek krásně houpal, považovala jsem to za výhodu, jako dřívější staré Liberty. Malá v něm byla opravdu spokojená, určitě se jí nenavalovalo nebo tak, že by z něj blinkala. Dokonce jsem ocenila, že jsme mhli jet do přírody na výlety téměř kamkoli, i maličko horší terén, mírné kamení, občas kořen - nebyl problém. To kamarádka s X-landrem problém měla.
Teď máme sportovní verzi, z té moc nadšená nejsem, ale taky jezdíme. Středový pásek mezi nožkama jsem musela upravit - prodloužit, aby při položení do lehu se mi malá neškrtila. Neustálé přenastavování pásků je celkem na prd - hlavně v zimě, když byla malá ve fusaku.
Tak to jsem ráda, že jsem vybrala dobře. Co se sporťáku týče, ten stejně asi moc používat nebudeme, chtěla bych nějaký menší, z těch hlubokých se mi ani moc nelíbí, ale za tu cenu-nekup to.
Pro jajijinka: to mas tedy JEDO BARTATINA ALU PLUS, ze. http://www.jedo.pl/eng/#… plus/freeline/
Prostě ten co má dole u koleček ještě navíc ten „kovový“ oblouk. A řemínky se dají tedy utáhnout, aby to tak moc nehoupalo?
Neměla jsi doposud s kočárkem nějakou poruchu? Co jsem se ptala v prodejně, tak říkaly, že není poruchový, ale že se může stát, že bude jeden kus vadný.
Ahoj, potřebovala bych aby mi někdo změřil jeden rozměr na kočáru Jedo fyn 4ds 2012.
Má ho tady někdo???
@Sasanecka Jé, omlouvám se za pozdní odpověď, dříve jsem si nevšimla. Ano, mám ten s kovovým obloukem u koleček. Řemínky se dají utáhnout, já neměla potřebu je utahovat, vyhovuje mi nastavení řemínků z výroby, houpání kočárku je dle mého pohledu super a malá je na to zvyklá. Žádnou poruchu jsem doposud neměla a to jezdíme už víc jak rok. Ani píchlé kolečko. Jen je potřeba dávat trochu pozor na brzdu, zajíždí do takových plastových ozubených koleček, které se maličko při větším záběru ohýbají, při nešetrném zacházení se mohou ty zoubky ulomit, já mám pouze některé trošičku ohlé, tak si na to dávám pozor. Kamarádka co má stejně staré dítko jezdí s X-landerem a píchla kolo už asi 5×, co vím, Jedo má kola v pohodě, nesmí být přehuštěno, ale ani podhuštěno.
Dobrý večer,
můžu se Vás zeptat, na které prodejně jste Jedo vybrala?? Kde jej mají vystavený?
Děkuji za odpověď. Kaťa
@kataamisa Ahoj,my jsme ho objevili v prodejně U Kačenky v Teplicích, ale mají třeba i v Litoměřicích v ulici Novobranská. Doporučuji!! ![]()
Děkuji za typ, Teplice zkusím, v Novobranské v Ltm jsem byla minulý týden a tam ho bohužel paní nemá. Našla jsem ho na netu, a opravdu moc se mi líbí, chci kočárek s větší korbičkou a jednobarevný a Jedo mě zaujal, tak bych ho moc ráda viděla „naživo“.Kaťa
Aha, tak to jsem si asi popletla. Ale když jsem tam byla nakupovat na malou, tak jsme se o něm určitě s paní bavily. Říkala, že ho hodně teď kupují. Jak jsem si v TP kočárek vyzkoušela, tak jsem ho okamžitě chtěla. A k nám na vesnici se dokonale hodí. Je to vůz do terénu.
Máme černo-červenou kombinaci 246. Ale zeleno-černá taky nevypadá špatně, tu právě měli na prodejně.