Kočárky Venicci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.20 13:51

@Káťa19 moc dekuji. Snad mi jeste nekdo neco povi. Neradi bychom koupili nejaky kram za tolik penez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.10.20 11:59

Budu kupovat kočárek Venicci… po několika měsících zkoumání všeho dostupného na trhu, kdy už mi šla hlava kolem, jsem se k němu vždy vracela a konečně jsem už rozhodnutá, že do něj prostě jdu! :lol: Podělím se o dojmy hned jakmile to bude aktuální ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.10.20 13:03

@LotusLady Parada :palec: My asi vezmeme nakonec Tutis - Viva Life. Snad uz to nezmenim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.9.22 15:06
@LotusLady píše:
Budu kupovat kočárek Venicci… po několika měsících zkoumání všeho dostupného na trhu, kdy už mi šla hlava kolem, jsem se k němu vždy vracela a konečně jsem už rozhodnutá, že do něj prostě jdu! :lol: Podělím se o dojmy hned jakmile to bude aktuální ;) :mavam:

Tak cooo? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.11.22 16:40

@Veve9 jeee teda nejaka recenze na kočárek v anonymní diskuzi me nejak vypadla z hlavy uplne 😂 s kočárkem jsme spokojení ja i manzel. Mame ho uz teda dva roky a stále využíváme sportak. Splňoval vsechny moje náročné požadavky, které zadny jiný kočár proste nezvládl :D
Manzel ma 183cm a prisel mu v pohode, ja jsem nižší, tak si pro sebe snizim rukojeť a je to.
Kupovali jsme v listopadu 2020, tedka nevim jaké modely mají a zda disponují stejnými vlastnostmi :nevim: je možný a docela pravděpodobný ze se neco změnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí