Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky kdo má zkušenosti s kočárkem z polska????a hlavně kde tam přesně nakupovat…chceme tam příští týden jed,,,,ale nevíme pořá
dně ani kam…vychází i levněji než u nás…
Ahoj,máme kočárek z Polského Těšína,zn. ARO, je starší, kupovali jsme ho pro starší dcerku teď v něm vozíme i druhou a je pořád super,nemůžu si stěžovat. ![]()
Ahoj.My jezdíme nakupovat do Kudowy Zdroje.Na tržnici.A máš to samozřejmě i se zárukou.
Také jezdí hodně do Klodzka.Teď si nevzpomenu,jak se ten obchod jmenuje,ale je dost populární.
Seženeš tam opravdu všechno:A nejen na mimča.I na větší děti.
I hračky.A vše v pohodě.
Cenově to je většinou cca.1000 až 2000 Kč na kočárku.Minimálně.
Ahoj, já sem pro prvního syna měla polský kočárek roan, ale kupovala sem ho u nás a byl naprosto super. Dro druhého syna jsme koupili hluboký kajtex, kupovaný v Polsku, a spokojená sem nebyla. Cena odpovídá kvalitě. Kočárek za chvíli nebrzdil, no celkově hrůza. Už bych do Polska pro kočárek nejela.I s reklamací je to potom složitější.
a máte někdo zkušenosti…čekala sem lepší komentáře
spíš by mě zajímalo kdo ten kočárek z polska má a jak je snim spokojenej,,,,,,a hlavne kam přesně pro něj jed…
Hojík,tak já pro dcerušku měla polský kočárek,hodně jsem si jej opatrovala a teď ho budu mít i pro druhé a stále je jako nový,je sice těžší,ale zase má super stále barvy,které na slunku neblednou.u mě spokojenost veliká.mám jack pool,bambino,voyager.ale kde nakupovat nevím,já jsem ho koupila v čr.v kamenném obchodě,takže super.hodně štěstí při výběru:-):-)
Já mám z Polského Těšína. Jsem spokojená, teď ho budu používat i pro druhé. Máme BabyActive, levněji mě vyšel asi o 3500kč. Na všechno mají záruku jako u nás. A stejně je většina kočárků vyrobená tam.
V Polsku na tržnici (Kudowa Zdrój) se prodávají hlavně Takko a Bambi
http://prozlaticka.webnode.cz/…/bambi-ozon/ ten tam měli naposled když jsme byli, asi za 7000,– vč. autosedačky
Já tam kupovala kočárek před 5 lety bambi (jiný typ) a v pohodě, s roční zárukou, žádný problém s ním nebyl, nic nezlobilo…pak jsme ho ještě výhodně prodali.
Jinak v kamenném obchodě v Polsku koupíte i jiné polské kočárky V-cross, firkon… taky zároka rok, vyjde to levněji, ale ne zase tak hodně, záleží, jak to máte daleko, uzda se vyplatí benzín.....což byl můj přípak tentokrát, vyhlídla jsem si V-cross a na polském internet. obchodě jsem si našla cenu, porovnala s cenou tady - rozdíl asi 1500,–, tak to by se mi moc nevyplatilo, navíc Polsko má záruku jen rok.
Jinak proti polským věcem ani kočárkům nbic nemám, jsou to dobré věci za solidní ceny
děkuji…
no cestu autem tam máme za 400kč,takže počítám že mě to levněji určitě vyjde.....
Záleží jaký kočerek si tam chceš koupit.
Já mám třeba zkušenost s Firkonem a ten je naprosto super, vyšel nás tam cca o 2000kč levněji než u nás. ![]()
Katy2 píše:
Záleží jaký kočerek si tam chceš koupit.
Já mám třeba zkušenost s Firkonem a ten je naprosto super, vyšel nás tam cca o 2000kč levněji než u nás.
ten se mi taky líbí a kolik tě teda vyšel????a co ty přední kolečka,,nezatáčí si tam kam nechceš??a kde přesně ste ho koupili? ![]()
No my ho kupovali v POlském Těšíně hned na bývalých hranicích, je tam teď udělán obchod s kočárky. Vyšl nás set i s autosedačkou na 8tis. Přední kolečka v pohodě, něměli jsme s nim žádný problém.
Katy2 píše:
No my ho kupovali v POlském Těšíně hned na bývalých hranicích, je tam teď udělán obchod s kočárky. Vyšl nás set i s autosedačkou na 8tis. Přední kolečka v pohodě, něměli jsme s nim žádný problém.
díky… ![]()