Netrpim nevolnostmi

3182
4.7.10 07:58

netrpim nevolnostmi

ahoj holky mam k Vam takovy dotaz chtela bych se zeptat jsem tehotna posledni ms jsem mela 24.5 a delala jsem si test vysel mi 3× ze jsem tehotna jedina zmena ktera u me je ze me boli prsa to je vse jinak nepocituji zadne nevolnosti jak vsichni pisou,chci se zeptat zda je to normalni,k dr jsme objednane az 21.7 dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
4.7.10 08:02

Každé těhotenství je jiné, nikde není psáno, že musíš trpět nevolnostmi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.10 08:09

mě se hned hodně zvětšily prsa, byly hodně citlivé a vůbec jsem nezvracela,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
4.7.10 08:11

Ahoj.
Do 4měsíce jsem ani nevnímala, že jsem těhotná..žádné nevolnosti, nic prostě paráda, pak když se začalo zvětšovat bříško, jen jsem si musela dávat pozor na dveře apod. :mrgreen:
Přeju ti tak klidné těhotenství jako jsem měla já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
4.7.10 08:19

Nikdy jsem nevolnostmi netrpěla…občas mi teda bylo slabo,ale klasické nevolnosti jsem neměla.
Vlastně nerůst pupek,ani nevím,že jsem těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.7.10 08:39

:-D :-D dekuji za odpovedi:-)jsem klidnejsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
4.7.10 08:58

jééé tak to buĎ ráda, já ze začátku trpěla jak pes a i teď mi je občas docela šoufl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.7.10 09:17

:lol: :lol: no to jsem ale docela me to zaskocilo vsude pisou jak je jim spatne a me nic:-)jedna tam dokonce psala ze když ti neni spatne tak plod se prestal vyvijet:-(tak se se prave lekla a i ptala no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
4.7.10 09:22

taky jsem se děsila, že mi není špatně a říkala si, jestli je vše v pořádku…hmm, nevolnosti přišly tak kolem 8tt a víc jak dva měsíce jsem jen ležela jak lemra, nemohla nic sníst ani vypít…takže ještě nekřič :lol: ale spíš Ti přeju, ať jsi jedna z těch co to prožívat nemusí :palec:

• Citovat
  • Upravit
3182
4.7.10 09:36

:-D :-D dekuji:-)snad to bude dobre:-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.7.10 09:58

Ahoj, to že teď nemáš nevolnosti ještě neznamená, že je nedostaneš později. Já se taky radovala, že se jim vyhnu a mě začaly až v 9tt a zato pořádně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.7.10 10:31

Barčo je to možný, protože třeba moje mamka nevěděla že je těhu do 4 měsíce než šla na gyndu, že jí po těch 4měs vynechala ms a byla těhu. Tak do tý doby nevěděla vůbec že je těhu. A kámoška to nevěděla taky do 6 měsíce, protože měla taky ms normálně. Takže každé těhu je jiné, držím palečky a pohodé těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
4.7.10 13:34

Jééééé, nepokrytě závidím. Já do konce prvního trimestru objímala záchodovou mísu v podstatě nonstop. Buď ráda, každé těhotenství je jiné a nedá se nikam zaškatulkovat. Prsa mě začaly bolet tak cca od 8tt a v podstatě bolí do teď (21.tt).

Jinak velká gratulace k těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.7.10 15:10

holky ja jsem taky rada že se me zatim nevolnosti vyhybaji:-)a snad to i tak zustane:-) :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
4.7.10 20:22

Mám za sebou 3 těhotenství a ani při jednom jsem netrpěla nevolnostmi… :palec: za to byly jiné věci, co mi všechny těhu ztrpčovaly…záda a jak… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí