Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky mam k Vam takovy dotaz chtela bych se zeptat jsem tehotna posledni ms jsem mela 24.5 a delala jsem si test vysel mi 3× ze jsem tehotna jedina zmena ktera u me je ze me boli prsa to je vse jinak nepocituji zadne nevolnosti jak vsichni pisou,chci se zeptat zda je to normalni,k dr jsme objednane az 21.7 dekuji za odpovedi
Každé těhotenství je jiné, nikde není psáno, že musíš trpět nevolnostmi!
mě se hned hodně zvětšily prsa, byly hodně citlivé a vůbec jsem nezvracela,
Ahoj.
Do 4měsíce jsem ani nevnímala, že jsem těhotná..žádné nevolnosti, nic prostě paráda, pak když se začalo zvětšovat bříško, jen jsem si musela dávat pozor na dveře apod. ![]()
Přeju ti tak klidné těhotenství jako jsem měla já ![]()
Nikdy jsem nevolnostmi netrpěla…občas mi teda bylo slabo,ale klasické nevolnosti jsem neměla.
Vlastně nerůst pupek,ani nevím,že jsem těhu ![]()
jééé tak to buĎ ráda, já ze začátku trpěla jak pes a i teď mi je občas docela šoufl
no to jsem ale docela me to zaskocilo vsude pisou jak je jim spatne a me nic:-)jedna tam dokonce psala ze když ti neni spatne tak plod se prestal vyvijet:-(tak se se prave lekla a i ptala no:-)
taky jsem se děsila, že mi není špatně a říkala si, jestli je vše v pořádku…hmm, nevolnosti přišly tak kolem 8tt a víc jak dva měsíce jsem jen ležela jak lemra, nemohla nic sníst ani vypít…takže ještě nekřič
ale spíš Ti přeju, ať jsi jedna z těch co to prožívat nemusí ![]()
Ahoj, to že teď nemáš nevolnosti ještě neznamená, že je nedostaneš později. Já se taky radovala, že se jim vyhnu a mě začaly až v 9tt a zato pořádně ![]()
Barčo je to možný, protože třeba moje mamka nevěděla že je těhu do 4 měsíce než šla na gyndu, že jí po těch 4měs vynechala ms a byla těhu. Tak do tý doby nevěděla vůbec že je těhu. A kámoška to nevěděla taky do 6 měsíce, protože měla taky ms normálně. Takže každé těhu je jiné, držím palečky a pohodé těhu ![]()
Jééééé, nepokrytě závidím. Já do konce prvního trimestru objímala záchodovou mísu v podstatě nonstop. Buď ráda, každé těhotenství je jiné a nedá se nikam zaškatulkovat. Prsa mě začaly bolet tak cca od 8tt a v podstatě bolí do teď (21.tt).
Jinak velká gratulace k těhotenství ![]()
holky ja jsem taky rada že se me zatim nevolnosti vyhybaji:-)a snad to i tak zustane:-)
![]()
Mám za sebou 3 těhotenství a ani při jednom jsem netrpěla nevolnostmi…
za to byly jiné věci, co mi všechny těhu ztrpčovaly…záda a jak… ![]()