Plína přes obličej

92
4.7.10 20:24

Plína přes obličej

Ahojky holky. Moje dcera od narození ráda zaspává s plinkou u obličeje. Jednou jsem se na ni došla podívat, jestli už spí a měla plinku přes celý obličej, a celá se třásla a vydávala takové zvláštní zvuky :zed: . Přijde mi to, jak kdyby se „ráda bála“. Nevím, jak to popsat lépe :-? .Tak jsem jí tu plinku dala z obličeje pryč. Ale jak je větší, a umí si ji dát sama kam chce, tak to dělá třeba i 10krát za sebou. A já jen chodím jak blázen a sundávám jí tu plinku z obličeje, protože se bojím, aby se neudusila 8-o . Nevíte, co to může být??? Nemáte s tím nějaké zkušenosti??? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
4.7.10 20:33

:-D ale to mají mimča rády
dělaly to obě ségry děti, dělá to i moje, ale bez zvuků
no, spíš bez ní špatně usíná, někdy chce i pevněji sevřít s plenkou přes obličej a pak usne na to šup
Myslím, že jim to dává pocit bezpečí, jako v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.7.10 20:35

U nás se to mu říká „chumlačka“.

Dělal to Libča, Linda ji taky má. Příjde mi, že jsou s tím jako v bezpečí. Šmudlaj si to po obličeji.

Libča ji měl skoro do 4 let :roll: Dneska ještě když mu není nějak dobře nebo je mu smutno, sebere ji Lindě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.7.10 20:38

Moje malá to dělá taky,chvíli jí ňuchňá,a pak v klidu usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.7.10 20:40

Ježííííš už teď si připadám jako blázen. Já myslela, že má malá nějakou úchylku a ono to miminka mají rády :lol: :lol: :lol: . Mně spíš přijde divné, že u toho vydává takové zvláštní zvuky, ale co? Neplače, dělají to ostatní miminka, tak ji nechám :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
4.7.10 20:55

:-D Ahoj, tak naše malá nejen plínku, ale cokoli hadrovýho, třeba když jí na přebalováku svléknu pyžamko a beru třeba novou plínku, sáhne si pro to pyžamko a dá si ho na hlavu :-D Plenku si cpe na hlavu skoro pořád.. Někdy u toho tak divně funí a když jí chci plínku stáhnout, koukám, že si jí strčila do pusinky a drží ji dásněma :-D Tak jsem ráda, že to dělají i jiná miminka! :palec:

• Citovat
  • Upravit
954
4.7.10 20:57

Jéé to u nás taky zabírá. Akorát jsme postupem času vyměnily plenku za takového toho speciálního muchláčka z DM :lol: Je to takovej mazlicí hadřík do postýlky. U nás se tomu říká „chmoustalka“.
Misburko a to třesení a zvuky dělá nějak pravidelně? Nebyla to jen shoda okolností. U nás probíhá muchlání potichu, maximálně s běžným broukáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.7.10 21:04
Ten třes a zvuky dělá pravidelně. Prostě hodí plínu přes obličej a třese rukama a nohama. Mám v tom vidět něco víc???
honey_star píše:
Jéé to u nás taky zabírá. Akorát jsme postupem času vyměnily plenku za takového toho speciálního muchláčka z DM :lol: Je to takovej mazlicí hadřík do postýlky. U nás se tomu říká „chmoustalka“.
Misburko a to třesení a zvuky dělá nějak pravidelně? Nebyla to jen shoda okolností. U nás probíhá muchlání potichu, maximálně s běžným broukáním.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.7.10 21:13

Težko říct, třeba je to jen výraz spokojenosti, každé miminko je jiné. Když zkusíš pod tu plínku opatrně nakouknout, vypadá klidně a šťastně? Jestli se jeví spokojená, tak bych to neřešila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.10 21:16

..tak u nás je to to samé,taky má ráda plínku i kdyz jsem jí koupila na žmoulání žmoulacího medvídka :roll: A když s nikčou blbnu a jakoby přes ní tu plínku hazím,tak to má ráda..taky klepe nozickama i ručičkama a směje se tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.7.10 21:17
Neplače, je taková vyjevená, prostě se tomu strašně diví. Tak to snad nebude nic „úchylného“ :roll:
honey_star píše:
Težko říct, třeba je to jen výraz spokojenosti, každé miminko je jiné. Když zkusíš pod tu plínku opatrně nakouknout, vypadá klidně a šťastně? Jestli se jeví spokojená, tak bych to neřešila.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.7.10 21:18

když nad tím tak uvažuji,tak malá ze začátku,taky házela ručičkama,když si plínku hodila přes obličej,jakoby zkoušela co to udělá,ale po chvíli si jí sama sundala a smála se.jinak teda zvuky u toho nevydávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
4.7.10 21:18

Ahoj,my nemáme plínku,ale už dlouho polštářek…bez něj prostě neusne,neuklidní se nic…mudlá ho,dává si ho na obličej…musí ho prostě mít a to i za cenu,že je právě vyndaný z pračky a mokrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.7.10 21:26

nic úchylného nebo neobvyklého to určitě není, neboj. Miminka mají prostě tyhle hadříky rády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.7.10 21:27

mě to taky dělali obě děti, sice bez zvuků, ale dělali, s krásně u toho usnuli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí