Plína přes obličej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.10.16 12:30

Ahoj asi tady budu za chytrou ale musím to napsat. Já nikdy plínku přes obličej nedávala a dávat nebudu, už jste si to někdy zkusili? Já nemůžu spát ani pod peřinou natož s hadrem přes obličej. Když dáváte plínku měli by jste si uvědomit k čemu dochází…Dítě při dýchání otepluje vzduch a důsledkem toho usíná. I když vám tato metoda usínání pomáhá určitě to neberte na lehkou váhu, už z důvodu náhlého úmrtí u kojenců!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 17:14

Dobrý den, oživuji tuto diskuzi. Náš chlapeček (6 týdnů) také musí mít pořád něco na obličeji. Zaleze do deky, pod peřinku, zavrtá se do zavinovačky nebo jen nosík zaboří do mantinelu, ale pořád musí mít nosík nebo pusu zakrytou. I když je od mantinelu dál, docestuje si tam. Pořád ho kontroluji, odkryju, peřinku dám jen po bříško, ale přijdu zkontrolovat za půl hodiny a to samé. Dneska spinkal v kočárku, odběhla jsem tak na 10 minut, vrátím se a malý čepici přes obličej. Jak sebou hýbal, posunul si ji tak, že byla celá přes obličej. Už z toho šílím a jsem celá vynervovaná, že se udusí, ale musela bych ho hlídat 24 hodin bez přestání. Může se malý takto udusit nebo nemusím mít takový strach? :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.4.20 17:24

Ale samozřejmě že se neudusí, prostě se nenervuj a nech mu něco přes obličej, pokud mu to přináší klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.4.20 17:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, oživuji tuto diskuzi. Náš chlapeček (6 týdnů) také musí mít pořád něco na obličeji. Zaleze do deky, pod peřinku, zavrtá se do zavinovačky nebo jen nosík zaboří do mantinelu, ale pořád musí mít nosík nebo pusu zakrytou. I když je od mantinelu dál, docestuje si tam. Pořád ho kontroluji, odkryju, peřinku dám jen po bříško, ale přijdu zkontrolovat za půl hodiny a to samé. Dneska spinkal v kočárku, odběhla jsem tak na 10 minut, vrátím se a malý čepici přes obličej. Jak sebou hýbal, posunul si ji tak, že byla celá přes obličej. Už z toho šílím a jsem celá vynervovaná, že se udusí, ale musela bych ho hlídat 24 hodin bez přestání. Může se malý takto udusit nebo nemusím mít takový strach? :,( :,( :,(

Malá to dělá a dělala taky a nechávám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
29.4.20 17:33

Kup si monitor dechu na plenku, budeš v klidu i v kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.4.20 17:35

Kup si monitor dechu a je to..

• Citovat
  • Upravit
14376
29.4.20 18:07

Proto jsem syna nechávala spát ve spacím pytli. Plenou se neudusí, ale u deky jsem měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 18:11

@BlaZenkaB Co to je? A to funguje? Vždyť to v kočárku musí snímat otřesy z jízdy a nejen dech?

• Citovat
  • Upravit
3155
29.4.20 18:13

Jasný, že se neudusí. Když se mu bude blbě dýchat, zase se vyklube ven nebo se bude vztekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
29.4.20 19:12

Dávala bych mu za tím účelem tenouckou plenu, čepici, tou se neudusi. Ale že by se zase nemohl udusit nikdy ničím… Hlídala bych, aby neměl na obličeji třeba těžkou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
29.4.20 21:38
@Anonymní píše:
@BlaZenkaB Co to je? A to funguje? Vždyť to v kočárku musí snímat otřesy z jízdy a nejen dech?

Ale v jedoucím kočáru ho přece hlídate vy. Jde o to když třeba spí na terase abyste měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.20 09:07

@BlaZenkaB Aha, děkuji za vysvětlení. Monitor dechu v postýlce je velmi citlivý. Možná bych se bála, že kdyby dítě leželo v kočárku a foukal vítr, tak to bude snímat pohyby kočárku kvůli větru.

• Citovat
  • Upravit
2896
30.4.20 09:14
@Anonymní píše:
@BlaZenkaB Aha, děkuji za vysvětlení. Monitor dechu v postýlce je velmi citlivý. Možná bych se bála, že kdyby dítě leželo v kočárku a foukal vítr, tak to bude snímat pohyby kočárku kvůli větru.

To je možné no. Já jsem ho nepoužívala, tak nevím. Ale z nějakého důvodu se to zařízení vyrání, prodává a kupuje, tak to asi nebude úplná blbost.
V tak silném větru, který by lomcoval kočárem, bych ho asi na terase nenechala aby se nepřevrhnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
30.4.20 11:01
@misburka píše:
Ježííííš už teď si připadám jako blázen. Já myslela, že má malá nějakou úchylku a ono to miminka mají rády :lol: :lol: :lol: . Mně spíš přijde divné, že u toho vydává takové zvláštní zvuky, ale co? Neplače, dělají to ostatní miminka, tak ji nechám :kytka: .

Nejenom miminka to mají rády :-D je mi 27 a stále každý večer usínám se svým šimráčkem. Starý chlupatý povlak na polštář, který mám už od mimina :-D (Ne nejsem nijak společensky pozadu. Mám dlouhodoby vztah, práci, vš i byt) :mrgreen: jen prostě bez něj neusnu nooo :mrgreen:

Není nadto si dát půlku pod ucho a druhou půlkou si šmrdlat obličej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.20 20:32

@misburka ahoj malý to dělá to samé když měl cokoliv přes obličej tak třásl nožičkami a rušičkámi a jakoby se zajíkal. Od 7 měsíců už nesnese nic na obličeji ani na hlavě bojujeme i čepicí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí