Kočičák a mimi

32
10.8.04 15:08

Kočičák a mimi

Ahojky,
máte někdo zkušenost se soužitím kocoura a mimíska?
Máme doma dvouletého kočičího přítulu, v noci se ke mě rád tulí a všichni mě děsí tím, že by nám mohl udusit mimi. :cry:
Máme sice podložku na monitorování dechu a určitě budeme dávat pozor, ale úplně izolovat je nemůžu a dost mě to vyplašilo. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
10.8.04 15:36

Ahojky kimi,

máme skoro rok a půl starého kocoura a šestitýdenního chlapečka a zatím jsem nezaznamenala žádný problém. Chlapeček (tak s ejemnuje kocour :lol:) skočil poprvé do košíku k Vojtovi až po měsící. A nejdřív docela pečlivě omrkl, kde má hlavu, aby mu na ní neskočil… :) Chce to se kocourovi hodně věnovat, když máš volnou chvilku tak se s ním pomazlit a hlavně BÝT V KLIDU!

Užívejte si, brzo začnou děti a kočky spolupracovat a budou škodit dvojnásob! :P

Petra

• Citovat
  • Upravit
162
10.8.04 17:51

Když se mi narodila dcera, všichni mě těmito povídačkami strašili, dcera s Lízou spala od narození,co jsem ji přivezla z porodnice a i když jsme kočku z kolíbky vyháněli nepomohlo to nikdy ji ani neškrábla, natož aby ji zalehla, je to pitomost.Fungovala jako chůva, protože když malá brečela, začala vrnět a malou to úžasně uspávalo,ležela vždy stočená kolem hlavy malé, ale v dostatečné vzdálenosti, jako by to bylo její kotě měli jsme jen jeden problém, že se snažila mýt malé hlavičku jejím drsným jazykem, měli jsme obavy z lišeje, ale i to nevadí pokud kočka nechodí ven z bytu.Dceři je teď pět let a světe div se je alergická pomalu na všechno, ale největší zdroj alergenu, a tou je kočka, vychází úplně negativně, tudíž žádná alergie na kočičí sliny nebo srst.Já bych se toho nebála.Dcera s kočkou bohužel spává doteď, protože jsou na sebe zvyklé.Ahoj Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
10.8.04 21:14

Ahojky,
já s kočkama vyrůstala od malička, na vesnici to ani jinak nejde. Moje mamka říkala, že se mnou pravidelně spala kočka venku v kočárku-uvelebila se v rohu kočárku nebo se schoulila kolem mé hlavy, i když jí mamka vyhazovla z kočárku ven nepomohlo to, kočka si stála za svým, tak to mamka přestala řešit a tvrdí, že mi nikdy kočka neublížila ani, když skákala za mnou do kočáru vždy to udělala tak , aby se mi nic nestalo.

Já mám skoro roční holčičku a má mamka má bytovou kočku a ta si Ejmí vůbec nevšímá, prostě s ní nekomunikuje, skáče dceři do postýlky jen, když tam není jinak se nechá od ní max. pohladit.
Každá kočka je individualita jako človek. Já bych soužití mimča s kočkou nebála.
Přeji hodně štěstí a spokojenost na obou stranách.
 Quatro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky