Kočička na vodítku

835
8.3.13 17:38

Kočička na vodítku

Ahojky :mavam:

Tak začíná být jaro. Máte Vaše čičiny na vodítku? Nebo jsou už zvyklé chodit ven bez něj? Ještě jsme nebyli na kastraci, tak brzy pujdeme a pak šup ven, ať se má lépe :D Co si myslíte o postrojech, vodítkách atp.? Prostě mluvme o všem co se kolem toho točí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7225
8.3.13 17:52

Žádná kočka se nenaučí chodit s tebou bez vodítka, jak jí otevřeš tak prostě uteče pryč :nevim: navíc pokud není kastrovaná tak uteče ještě rychleji :lol:
vodítko je náročné, každá kočka to snáší jinak. My jsme měli dvě co s toho byly úplně vedle a třetí co jenom trochu :mrgreen: s kočkou se stejně na procházky moc chodit nedá - pokud jsou doma a nejsou venkovní tak se bojí všeho - aut, lidí, hluku, psů… takže žádné velké trasy nepřípadají v úvahu :nevim:

:mavam: ale třeba jsou takové kočky, já ale žádnou neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36178
8.3.13 18:01

Nechodime ven nikdy, neni to pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.3.13 18:05

Kočka na vodítku? nespletla sis to s fretkou?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.3.13 18:11

Jednou jsme zkusili vzít babičky kocoura na vodítko. Po 3 krocích zaběhl do trnitýho křoví a trvalo děsně dlouho než jsme ho dostali ven (peršan, takže se ty chlupy do těch trnů krásně nabalily). Nikdy jsme už procházku neopakovali. Na chalupě na zahradě se držel pouze v našem dosahu.
Teď má babička novýho kocoura. Toho když vypustila na zahradu před kastrací, tak byl po… strachy a držel se u dveří do baráku. Po kastraci mu otrnulo a občas e jde kouknout k sousedům. Ale teda procházka po sídlišti s ním nehrozí. Ten by se na vodítku asi zbláznil.

• Citovat
  • Upravit
24870
8.3.13 18:45

Proč ne? Naše kočka postroj zvládá skvěle, nechápu, co se na tom komu zdá divnýho, v dnešní době :roll: :mrgreen: Nasazuji jí je pokaždé, když někam cestujeme, i když je v přepravce (mám na postrojku svoje telefonní číslo, kdyby náhodou). Nejvíc teda běhá na zahradě, je tam klid a to je spokojená, nebojí se.. A já taky ne, že by zdrhla :mrgreen: Je fakt, že když je pořád doma, tak se bojí velkých zvuků, ale jinak pohoda, je to o zvyku, stejně tak cestování autem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
8.3.13 18:54

Máme dvě kočky venku. Kocour s náma chodí venčit psa. jde vedle nás. nevím proč to dělá, ale dělá to sám. vypadáme legračně. Nevím jestli se to dá naučit.
kamarádka chodila s kocourem na vodítku od koťátka a nevadí mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evian666
8.3.13 23:18

Mela sem dve bengalky chodily obe ven na voditku brala sem je obcas do lesa nebo na louku vzdycky byli hrozne zvedave a moc se jim to libilo..zvykly si v pohode na ksiry i voditko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4976
9.3.13 15:28

Mám Mainského kocoura a také sním chodím ven na zahradu na vodítku a zvládá to skvěle :-)
Akorát teda spíš chodím zaním tam kam on chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný