Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, taky máme divočáka, ale nekouše. Osobně by mi to asi nestačilo, kór když to je de facto „cizí“ pes a pořádně ho neznáš…
Ale možná jsem moc cíťa
Uprimne, by mi kosik asi nestacil, nikdy nevis, nekteri pejsci si jej umi hezky sundat a neni to jen kosik, pokud nemuze rafat, tak bude packou - drapy, pozadovat to, co je jeho a to by mohl poskrabat maleho, asi bych oddelila pejska od navstevy - jiny pokoj, cast baraku, jiny rezim, proste bych ho nemela v pokoji, kde bude mimi vubec.
3 letej pes neni starej na prevychovu..chce to mit psa na voditku i doma a pri sebemensim naznaku agrese skubnout s voditkem, aby on,,prepnul,, modul v hlave..proste ho vyrusit z ty jeho cinnosti, co chce delat, pak nechvalit, odvest na misto a musi lezet, bude to trvat treba par mesicu nez se to zlepsi, ale urcite se to da korigovat..odkud jsi?
Já bych chtěla, aby byl pes zavřený, pokud nejsou schopni psovi dát najevo, kdo je pán a kdo je pes, tak bych měla i značné pochybnosti o výběru vhodně velkého košíku a jeho pořádnému připevnění na psa, třeba můj pes si uměl košík sundat, i když jím byl málem uškrcenej, zkrátka tak dlouho na něm pracoval, až byl košík dole
Mně by asi košík taky na klidu moc nepřidal…Bála bych se toho samého, co ty…A nemohl by být ten pes někde zavřený, třeba v předsíni??Když bude mimčo spát tak ho můžou pustit po bytě a když bude na zemi, tak bych ho zavřela…
Nasich pes teda nekouse, ale deti rad nema. Takze kdyz jsme u nich na navsteve (tez jezdime pres pul CR a na dyl),tak je bud venku, nebo je zamcena v jine mistnosti nez jsme my. A jde to v pohode. A to nasi maji vlcaka.
To jsme řešili s kočkou, prostě tam, kde bude mimčo, nebude pes. Prostě ho zavřít do jiné místnosti - psa
Košík by mi rozhodně nestačil, ![]()
No kovovým košíkem jde taky bezva zranit. Ale jsou i nějaké kožené/nylonové páskové…
Pokud není jiné řešení, tak po celou dobu oddělovat psa - jiná místnost.
Přítelovi rodiče mají byt, teoreticky by se dal pes zavřít do ložnice, ale neni na to zvyklý, asi by tam lecos zničil. Taky se bojím že by během týdne stejně párkrát omylem upláchl a byl o to zuřivější. Mám silnou obavu že se tam všichni pohádáme, páč oni toho svého predátora jako tak nebezpečného nevidí…
Košík by mi nestačil. po dobu co bude malej na zemi by pes musel být zavřenej.
@Mauzik2 píše:
3 letej pes neni starej na prevychovu..chce to mit psa na voditku i doma a pri sebemensim naznaku agrese skubnout s voditkem, aby on,,prepnul,, modul v hlave..proste ho vyrusit z ty jeho cinnosti, co chce delat, pak nechvalit, odvest na misto a musi lezet, bude to trvat treba par mesicu nez se to zlepsi, ale urcite se to da korigovat..odkud jsi?
Problém je asi hlavně v tom že oni jakožto jeho majitélé s tím nic dělat nechtějí. Nemají na to chuť, vůli, nebo nevím co… Ve městě kde bydlí je cvičák a tak i odborná pomoc, ale odmítají tam jít. Prostě je to štve, ale asi ne natolik.
No na tyden se to blbe resi. Pokud majitele nejsou schopny zvladnout psa
kosik by mohl pomoci, ale ne kovovy. Pokud na nej ale neni zvykly, bude to teror
psa bych asi zvladla, pokud bys chtela dat dite na zem, psa zavrit jinam. Jine reseni me nenapada, vy ho asi prevychovavat nebudete.
Tak koším by mi rozhodně nestačil. i košíkem může pes pěkně udeřit. k takovému psovi bych nejela. moje máma má 4 psy a přesto že vím že jsou v pohodě jsem kolem nich jako ostříž
S naším pětiměsíčním synem se chystáme poprvé na týden k jeho prarodičům. Ti ale mají doma nevychovaného a útočného teriéra. Pes pokousal už všechny v domácnosti (včetně mne, když jsem byla na návštěvě) - některé dokonce opakovaně. Utočí zcela nepředvídaně, nejčastěji když se člověk přiblíží k něčemu na zemi o čem si pes myslí že je jeho (ikdyž je to třeba kapesník který vám tam zrovna upadl). Žádné varovné vrčení - rovnou hryzanec! Přítelovi rodiče na něj bohužel nestačí, neumí ho pořádně potrestat. Psovi už jsou 3 roky takže jiný nebude… Mám hrozný strach o miminko člověk ho nemůže mít týden v kuse v náručí.
Přítelova maminka navrhla že pes bude mít po dobu naší návštěvy košík. Syn tráví převážnou část dne na zemi na hrací dece - nechci ho mít někde na sedačce aby z ní nespadl, už sebou docela hází. Mám obavu že dítěti na zemi může pes ublížit i s košíkem, například drápem. Nebo kdyby mu třeba přeběhl po hlavičce…nechci to ani domýšlet
Holky stačil by vám ten košík aby jste byly klidné?? Máte někdo podobnou zkušenost? Nejezdit tam až do synových cca deseti až mu půjde vysvětlit že na pejska se nesahá protože kouše moc nejde a jet tam jen na chvíli taky ne - je to přes půl republiky…