Jsem na prášky ze psa :(

Anonymní
6.3.13 20:19

Jsem na prášky ze psa :(

Dobrý večer všem
Mám problém před cca půl rokem jsem si pořídila štěněˇ, už od začátku je to rošťák a teď k věci zničil mi už tolika věcí že prostě snad za tisíce…když jdu pryč nechám ho v ložnici pak přijdu a nic leží a je hodný když jdu druhý den pryč a příjdu nestačím se divit bordel a zničené co šlo. Když skusím že ho nechám v celém bytě a odejdu tak příjdu a nic pak prostě zase nemá náladu a já odejdu a nestačím se divit i když je vyvenčený má PLNO hraček a kostiček ta vejdu do ložnice a letiště roškubané až na péra celé letiště zničil jsem hotová a nevím co mám dělat přiznám se nemám tolik čas na pejska a tolik se mu nevěnuji ale vyvenčit ho ještě dokážu a mrzí mě to byla jsem hloupá když jsem si ho brala a ted ho nezvladam ale co mam delat??? Dat inzerát a nerikat jaký je a pak me nekdo zažaluje že mu zničil byt? nebo napsat jaký je a nikdo si ho nevezme? Nevím si rady a jsem fakt hotová prosím neodsuzujte mě tady děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
6.3.13 20:21
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
6391
6.3.13 20:22

No nechapu proc jsi sis ho porizovala kdyz nemas na nej cas…Pes potrebuje pozornost, je to jako dite…My meli psa kdyz jsem bydlela u nasich tak mi ho poridili bylo mi 9 let, a hrala jsem si s nim, naucila povely, lehni, sedni, popros…Byl to kokrspanel zlaty.
Kdyz byl sam a stene kdyz byl taky rozkousal co se dalo.Ale pak ho to preslo…Znicil toho taky docela kupu.Ale v celym byte nebyl, mel jen chodbu s peliskem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.3.13 20:22

Já měla něco podobného. Jmenovala se Sára a byla z útulku(středně veliký pes).Rozdrbala nám gauče, tahala nám věci ze dřezu, vařečky nám okusovala, lino a jednou jsem nechala bochník chleba a šišku lovečáku na lince a ona si potvora otevřela dveře a všechno to sežrala-ani obal nezůstal :cert:
Nikdo tě žalovat nebude. Napiš inzerát, že pes je živější a je vhodný na zahradu k ativním lidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 20:24
@ohýnek píše: :roll:

Pokud se Vám něco nelíbí tak do této diskuze prosím nepište!

• Citovat
  • Upravit
712
6.3.13 20:24
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem
Mám problém před cca půl rokem jsem si pořídila štěněˇ, už od začátku je to rošťák a teď k věci zničil mi už tolika věcí že prostě snad za tisíce…když jdu pryč nechám ho v ložnici pak přijdu a nic leží a je hodný když jdu druhý den pryč a příjdu nestačím se divit bordel a zničené co šlo. Když skusím že ho nechám v celém bytě a odejdu tak příjdu a nic pak prostě zase nemá náladu a já odejdu a nestačím se divit i když je vyvenčený má PLNO hraček a kostiček ta vejdu do ložnice a letiště roškubané až na péra celé letiště zničil jsem hotová a nevím co mám dělat přiznám se nemám tolik čas na pejska a tolik se mu nevěnuji ale vyvenčit ho ještě dokážu a mrzí mě to byla jsem hloupá když jsem si ho brala a ted ho nezvladam ale co mam delat??? Dat inzerát a nerikat jaký je a pak me nekdo zažaluje že mu zničil byt? nebo napsat jaký je a nikdo si ho nevezme? Nevím si rady a jsem fakt hotová prosím neodsuzujte mě tady děkuji.

Já doufám, že tě nikdo odsuzovat nebude. Co je to za plemeno? Moje kamarádka má francouzského buldočka a vyprávěla, že první rok taky občas něco rozškubala. S tím dáváním pryč záleží jestli to s ním chceš ještě zkusit. Určitě bych ho nedávala do útulku, protože by se mu chování zhoršilo a pak by ho bylo těžké umístit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.3.13 20:26

Je mi z toho fakt smutno, pes se nechová jak si páníček přeje, tak šup s ním pryč…

Pes potřebuje výchovu a pozornost nebo myslíš, že on to snad ví, jak se má chovat? Pes je smečkové zvíře, takže i té samotě ho musíš naučit, pak ti nebude ničit věci…ale pokud máš pocit, že psa stačí jen vyvenčit, tak to ho fakt raději dej někomu, kdo o něj bude mít zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.3.13 20:26

Jakou máš rasu???
Ono ten pes opravdu není jen že máš psa a huráá, ale to chce psa vychovat, nemá výcvik a je to poznat, a možná dělá taky naschvly, ony jsou psy vysoce inteligentní, tak třeba já se nechchi chlubit svým psem ale jak ho doa necháým samého celou noc-dělám noční-, nebo celej den a nemá ho kdo vyvenčit tak on prostě jak vydrží, tak neudělá binec, no teda kým byl štěně tak to pokaždé vyhrabané květináče a roztrhaně papírky co bily blízko, ale to byl štěně :nevim: teď už to nedělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.3.13 20:27

@Verca1989 Já se ze Sárou trápila rok a půl…Pak jsem ho dala lidem na zahradu a má se moc dobře…Akorát už nemají zahonky z kytkama :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867

Štěňata prostě ničí, chce jej před odchodem utahat a nechat ho v nejméně zařízené místnosti. Bych ti přála vidět naší chodbu, než nám dospěla labradorka. Zdi oškrábané na cihlu, desítky roztrhaných pelechů, zničené lino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Andýsek92: V žádném případě ho nechci dávat do utulku.

• Citovat
  • Upravit
11565
6.3.13 20:28

Jasně, inzerát si dát můžeš, pro Tebe asi není žádná pomoc. Ale měla bys připojit svůj příběh, aby lidi věděli, co to obnáší mít pejska… Člověk by měl vědět, že mít psa je jako mít mimino - aspoň měsíc se mu věnovat pořádně (ideálně mít dovolenou, jako mateřskou skoro), cvičit, vychovat, a tak do roka fakt se mu věnovat hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.3.13 20:29

Po dobu nepřítomnosti místo do ložnice zavírat do přepravky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
6.3.13 20:30

„skvělý“ napad pořídit si psa a myslit si že se sám naučí výcviku..co tak třeba ho začít cvičit hold pes se sam od sebe nic nenaučí…a davat ho pryč jen proto že jsi lína ho začit cvičit to dělají fakt jen ůinteligentní" lidé :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
mag
12867
6.3.13 20:30
@K9Girl píše:
Po dobu nepřítomnosti místo do ložnice zavírat do přepravky ;)

Taky bych si dneska pořídila přepravku nebo klec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný