Jsem na prášky ze psa :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
6.3.13 20:55

@K9Girl :D to byla zlobivá číča :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419

@sheli
Nevim, co tam s nim vyváděli, když byl kotě :nevim: Ale jak znám muže a jeho partičku povedených kamarádů, tak to vidim na to provokování a zápasení :lol: Plus na něm bylo i vidět, že mu s píš vyhovovalo žít jen s jedním páníčkem sám a i byl vždycky tak nějak na půl divoký, proto mu to teď na zahrádce vyhovuje :)
Když ho chytal „fantas magoria“, jak jsme tomu říkali, tak lítal po bytě jak zběsilej, na horů na linku, hups dolů, mety do obýváku, cestou to vzal přes zeď, no masakr 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
@sad 1 píše:
pošlu v sz :lol:

můžu taky poprosit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Andýsek92 píše:
@blorchi já myslím, že by i bylo fajn, najít nový domov poblíž zakladatelky :-) ale vím, že to nemusí být lehké :-D

Ja si myslim, ze je to jedno. Hlavne, ze pes bude v dobrych rukou..adopce funguje tak, ze se nova rodina proveruje, jde se k nim jak funguji atd.

Zakl. odkud ses? Mozna bych ho mohla vzit do DOCASNE pece. ;)

• Citovat
  • Upravit
21848
@lilie12 píše: :palec: :potlesk: naprosto s tebou souhlasím

Aspoň někdo, zakladatelce názor po vůli není :) @Verca1989 jo, vypadali zajímavě, takovej vlčák na jezevčicich nohách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Syn mi vážně onemocněl, když jsem si pejska pořizovali syn byl zdravý nikdo nic nemohl tušit a vědět o pejska sem se nomrálně starala a chodili jsem na pole ale proste ted uz to nejde nemám na nej cas neni to ze bych proste si poridila psa a baf nezvladam ho nechci ho ano nezvladam ho protoze musím dát maximum péče synovy. Omlouvám se jestli jsem tu někomu zlomila srdíčko jak píšete že je Vám pejska líto ale já nato nejsem o nic líp je mi´ho taky moc líto ale jinak to proste nejde nemuzu si ho nechat. Děkuji za Vaše pozitivní i negativní komentáře. Jinak pejsek bude mít rok.

• Citovat
  • Upravit
becky87
6.3.13 20:56
@Andýsek92 píše:
můžu taky poprosit? :-)

ja chcu takyyy :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2677

Vím, že to je trochu mimo soudek..
Ale já mám dvě kočky - 7 měsíců, 9 měsíců

Jakmile se jim nevěnuji, když vyžadují pozornost, začnou rozhrabovat odpadky, vše odrbávat i když mají škrabadlo, shazovat obrazy ze zdí, začnou se prát..
Jakmile se jim věnuji, tak jsou jak beránci..
Všichni zvířata jsou stejní a kord, když jsou maličký..

Potřebuje pozornost, určitě si si ho oblíbila za těch pár měsíců, tak je škoda se ho vzdávat, dej mu trochu času, aby tě to pak nemrzelo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Anonymní píše:
Syn mi vážně onemocněl, když jsem si pejska pořizovali syn byl zdravý nikdo nic nemohl tušit a vědět o pejska sem se nomrálně starala a chodili jsem na pole ale proste ted uz to nejde nemám na nej cas neni to ze bych proste si poridila psa a baf nezvladam ho nechci ho ano nezvladam ho protoze musím dát maximum péče synovy. Omlouvám se jestli jsem tu někomu zlomila srdíčko jak píšete že je Vám pejska líto ale já nato nejsem o nic líp je mi´ho taky moc líto ale jinak to proste nejde nemuzu si ho nechat. Děkuji za Vaše pozitivní i negativní komentáře. Jinak pejsek bude mít rok.

Zakl. ja te chapu ;) Odkud jste?

• Citovat
  • Upravit
917
6.3.13 20:57

@sheli určitě chtěla pryč hned když zjistila, že jsou u nás v převaze psiska :D ale teď se má fajnově, i když sem z ní byla chvílema na nervy tak stejně bych ji nedokázala dát někomu cizímu, teď má konkurenci jedině v morčeti, spí s kámoškou v posteli… Asi ideální život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.3.13 20:58

Zakladatelko

Odkuď jste? Taky bych to mohla dát na eventuelně na fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.3.13 20:59
@Anonymní píše:
Pokud se Vám něco nelíbí tak do této diskuze prosím nepište!

jsem nepsala, jen jsem vložila smajlíka. Miluji lidi co si pořídí psa, neumí si ho vychovat a šup se ho zbavit.

• Citovat
  • Upravit
3419
6.3.13 21:01
@ohýnek píše:
jsem nepsala, jen jsem vložila smajlíka. Miluji lidi co si pořídí psa, neumí si ho vychovat a šup se ho zbavit.

A já zas miluju lidi co odsuzují aniž by do situace nějak viděli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.3.13 21:02

@Hellísek to se máš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.13 21:02

Omlouvám se ale je mi do breku s těch negativních komentářu. Přála bych dámám nebo můžům co mi psali takové komentáře aby byli v situaci co já chtěla bych vidět jak by se jim potom mluvilo! Napíši Vám zítra dnes už mám dost chtěla jsem poradit spíše jak to udělat s inzerátem a né takhle vytřít mi hubu kecama že ho chci šoupnout do utulku to mě fakt mrzí :( Přeji hezký večer.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný