Veterinář Praha

377
6.3.13 13:13

Veterinář Praha

Ahoj, je tu nkdo, kdo by mi mohl doporučit nějakou kvalitní veterinu v Praze? (příp. i okolí) A také cenově přijatelnou.
Potýkáme se s průjmy u psa už asi měsíc, od té doby co jsme si ho vzali z útulku. Postupy stávajícího veterináře zatím nezabraly a už jsme tam nechali za návštěvy asi 2000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
6.3.13 13:20

My jsme velmi spokojeni s veterinou a dokotory na Praze 9 - Vysocany/Hloubetin, tezko rict, jestli to treba nemas trosku z ruky.

Jinak jestli je to jen prujem, tak staci dat denne do zradla pulku cerneho uhli, samozrejme by se melo zjistit, co ty prujmy zpusobuje, to je jasne :)… hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.3.13 13:30

Ahoj, mt chodíme na Libuš, je to veterinární klinika. Jsem s nimi moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.3.13 13:35
@skritek Petra píše:
My jsme velmi spokojeni s veterinou a dokotory na Praze 9 - Vysocany/Hloubetin, tezko rict, jestli to treba nemas trosku z ruky.Jinak jestli je to jen prujem, tak staci dat denne do zradla pulku cerneho uhli, samozrejme by se melo zjistit, co ty prujmy zpusobuje, to je jasne :)… hodne stesti!

Díky, to nemáme zas tak daleko, bydlíme v Karlíně. Jak se prosím doktor jmenuje? No ona už od doktora dostala nějaký přášky na průjem, to zabralo jen nachvilku.Pak dostala nějaká probiotika, to nezabralo. Takže si myslím, že to bude něco vážnějšího vzhledem k tomu, že průjem má i když jí už dva týdny jen rýži a kuřecí maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.3.13 13:40

@Karko to jsou oni, je tam vice doktoru, jedou pomalu nonstop, myslim, ze behem par mesicu se budou stehovat asi o 600m dal, kde budou mit novejsi a vetsi prostory, ale ted tam kazdopadne jsou a fakt super :)

http://www.vetkolma.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.3.13 13:47
@skritek Petra píše:
@Karko to jsou oni, je tam vice doktoru, jedou pomalu nonstop, myslim, ze behem par mesicu se budou stehovat asi o 600m dal, kde budou mit novejsi a vetsi prostory, ale ted tam kazdopadne jsou a fakt super :)http://www.vetkolma.cz

Díky! A ceny jsou ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.3.13 14:22

@Karko ja tezko muzu srovnavat, je to prvni a jedina veterina, na ktere jsem byla, takze za me jsou ceny OK, ale neresila jsem zatim nemoci apod, jen ockovani a tak. Hele, muzes vyzkouset prvni navstevu a uvidis, kazdopadne doufam, ze pejskovi pomohou! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
6.3.13 16:31
@Laaja píše:
Ahoj, mt chodíme na Libuš, je to veterinární klinika. Jsem s nimi moc spokojena.

Ahojky, taky chodíme na Libuš k dr. Karabové…doporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.3.13 19:11
@skritek Petra píše:
@Karko ja tezko muzu srovnavat, je to prvni a jedina veterina, na ktere jsem byla, takze za me jsou ceny OK, ale neresila jsem zatim nemoci apod, jen ockovani a tak. Hele, muzes vyzkouset prvni navstevu a uvidis, kazdopadne doufam, ze pejskovi pomohou! :hug:

Prosím tě a musí se tam objednávat? Nebo můžeme přijít jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.3.13 19:12
@Bambrštoul píše:
Ahojky, taky chodíme na Libuš k dr. Karabové…doporučuji ;)

Díky, ale to máme trochu z ruky, bydlíme v Karlíně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
6.3.13 19:39

@Karko Aha,tak to je úúúplně na druhé straně Prahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.3.13 19:57

@Karko Ja jsem se tam jen prisla podivat a hned si me vzali jen tak na pokec a mohla bych prijit jen tak, kdyby to byla nutnost, ale na tom linku, co jsem ti posalala je i telefon, tak si tam cinkni, asi to bude lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.3.13 20:25

Já teda nedám dopustit na Kladno, i když po přestěhování to mám 70 km cesty :-X ale jinak veterinu Kolmá si chválí hodně lidí, za mě rozhodně NE na parník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.3.13 12:35

Tak jsme dneska zjistili, že je březí :think:
Máme fenku teprve 3 týdny, takže si to přinesla z útulku. To je ale dáreček. Nevíte o někom kdo by chtěl štěňátko?
Maminka je krásný kříženec, menší, ke kolenům, vypadá jak zmenšený retrívr, tatínek neznámý, ale nejspíš menší kříženec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.3.13 12:38

@Karko joj, tak proto ty prujmy?? no to je mazec a zjistili jste to jak? kazdopadne preji, aby vse probehlo v poradku s malyma a meli jste moznost je hezky udat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný