Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky zajímalo by mě co by jste doporučily jako nejlepší krmení pro kočičky, já krmim jen granulemi Royal nic jiného než granule nechce, zajímalo by mě zda nevadí že je jen na granulích? Dávám Royal kitten kočičce je 6 měsíců a váží 4,5 kg, jaké si myslíte že jsou nejkvalitnější granule? Dále by mě zajímalo co by jste doporučily jako kosmetiku před výstavou? Nějaké šampony a péče jaká značka je dobrá? Moc děkuji
Známá, která studuje veterinu a sama má kočky, říká že jedny z nej granulí pro kočky jsou Bosch. A kočkám jedou jak něco
. Roal se mi moc nelíbí ani pro psy… divně mi smrdí
Granule moc nevím, ale vybírám podle obsahu masa a kapsičky dostává Iams nebo kupuju Bozetu,. Nevím šampony jsem nepoužívala nikdy, ale prej je skvělej dětskej pudr na načechrání chlupů.
@ElenLea Na kosmetiku se zeptej chovatelky, od které máš kotě.
Mně Royalky (pro MCO) moc kvalitní nepřijdou. Ale důležité je, aby sedly kočce.
A nedá se říct, jaké jsou nejlepší. Jsou šílené - Whiskas..
, ucházející a kvalitní.
@ElenLea Vždy mě zarazí, že i v současné době, kdy je internet plný informaci, koupí někdo granule a nepodívá se na složení.
Mrkněte na pytlík toho, co máte doma a porovnejte s tímto:
http://www.granule.cz/…e-pro-kocky/
Myslím, že dál nic psát nemusím
.
My krmime granulky taste a orijen kapsicky moc nekupuji jen obcas od gimped vetsinou davam ale premrazene maso syrove.ona nechce ani syrove maso obcas na spestreni?