Kočka lovec, čím vám vaši mazlíčci pomáhají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.13 12:24
@napresdrzku píše:
Malej pesan loví mouchy. teda se aspoň pokouší. ale připadá si při tom strašně důležitě :)

to musí být super lepší jak telka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
24.7.13 12:25

My máme taky kocoura ( pražskej bytˇák ),černej jako noc a je taky lovec much. Když jedeme k mé mámě mimo Prahu na vesnici, tak jeho oblíbenci jsou motýli, ptáčci, luční kobylky a mámy kočka chytla 2× netopýra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
24.7.13 12:27

@mladákarotka jo jo, mela jsem stesti na kocoury, oba maji dobrou povahu, maly uz je zkousel tahat za ocas a nechali ho byt, ani se neohnali, tkaze to je velke plus, jsou hodni, oba dva, a maji se radi, ty jejich radoby bitvy a pak usmirovani a podobne, to mam nejradsi ;) ;) jinak taky lovi, vsechno a oba dva, komary, mouchy, pavouky, vsechno, hlavne popelnicar, ten tomu dava, v noci sedi celou noc na okne a hlidkuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
24.7.13 12:36

Naše kočky loví vše, co se hýbe. Naposledy mi jedna moje kráska skočila na hlavu, má šest kilo, když jsem se v panice schovala pod peřinu, protože do ložnice vletěl lišaj a chtěl se mnou navázat blízký kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 12:38

Já zapomněla dát dneska kočce záchodek a ráno tři hovínka měkčí konzistence na koberci s dlouhým chlupem! A nevím, jak dostat pryč fleky. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 12:45

@Sphynx Lady Proč si jí ho vzala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.7.13 12:47
@kačenka1 píše:
@Etcetera78 taky máme doma hmyzopusto :lol:Ale nezapomenu, když starší dcerce byl rok a půl, byly jsme v létě na zahradě, kde jsou jabloně, dcerka se batolila okolo stromů, když zbystřil pes a začal do ní štouchat, aby šla pryč, nejřív jsem si myslela, že mu hrábla, ale když jsem přišla blíž, tak na jednom stromě byl roj vos, je mi špatně ještě dneska, když si na to vzpomenu

ty bláho, psa pozlatit 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 12:48
@Mišička63 píše:
@Sphynx Lady Proč si jí ho vzala? :think:

Jsem ho čistila a myla. Pak jsem ho nechala v chodbě a dveře do ložnice jsem zavřela. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 12:56
@kačenka1 píše:
@Etcetera78 taky máme doma hmyzopusto :lol:Ale nezapomenu, když starší dcerce byl rok a půl, byly jsme v létě na zahradě, kde jsou jabloně, dcerka se batolila okolo stromů, když zbystřil pes a začal do ní štouchat, aby šla pryč, nejřív jsem si myslela, že mu hrábla, ale když jsem přišla blíž, tak na jednom stromě byl roj vos, je mi špatně ještě dneska, když si na to vzpomenu
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ty zvířata jsou unikatní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 12:56

@Sphynx Lady :P Tak to jooo.No čím to vydrhnout nevím. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 12:58
@Sphynx Lady píše:
Jsem ho čistila a myla. Pak jsem ho nechala v chodbě a dveře do ložnice jsem zavřela. :zed:

stane se no, normálně kup v drogerce sprej na koberce bud vanish nebo mr. teppich ten to vyčistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.7.13 13:02

Tak nám kočka leda nosí domů oknem mrtvý myši :lol: Stále se snažím udržet taktiku „Kočku pochválit, myš vyhodit…“ ale už toho začínám mít dost, čekám, kdy nějakou někde zapomene a najde ji dítě :cert: :D Jinak když je v bytě, tak taky loví mouchy, nebo naši andulku :roll: I když, teď nemá moc času, teď nejčastěji běží kočka, pak chvíli nic a pak dítě za strašlivého výskotu a křiku…jen čekám, kdy se za ní naučí proskočit oknem na zahradu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
24.7.13 13:09
@Reinka píše:
Tak nám kočka leda nosí domů oknem mrtvý myši :lol: Stále se snažím udržet taktiku „Kočku pochválit, myš vyhodit…“ ale už toho začínám mít dost, čekám, kdy nějakou někde zapomene a najde ji dítě :cert: :D Jinak když je v bytě, tak taky loví mouchy, nebo naši andulku :roll: I když, teď nemá moc času, teď nejčastěji běží kočka, pak chvíli nic a pak dítě za strašlivého výskotu a křiku…jen čekám, kdy se za ní naučí proskočit oknem na zahradu :roll: :mrgreen:

Jj, také mi venkovní kočka nosí dárečky. Zrovna dneska v noci jsem na jeden šlápla bosou nohou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
24.7.13 13:12

Měli jsme kocoura a ten hlídal dceru ve vaně nebo kdekoli u vody, aby se neutopila. Nebo pokaždé, když jsme dceru pokárali, tak nás kocour kousnul :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
24.7.13 13:15

Náš kocour je taky hlídací, ale v momentě když malá začne ječet, tak zbaběle zdrhne, hrdina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný