Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@napresdrzku píše:
Malej pesan loví mouchy. teda se aspoň pokouší. ale připadá si při tom strašně důležitě
to musí být super lepší jak telka
![]()
My máme taky kocoura ( pražskej bytˇák ),černej jako noc a je taky lovec much. Když jedeme k mé mámě mimo Prahu na vesnici, tak jeho oblíbenci jsou motýli, ptáčci, luční kobylky a mámy kočka chytla 2× netopýra ![]()
@mladákarotka jo jo, mela jsem stesti na kocoury, oba maji dobrou povahu, maly uz je zkousel tahat za ocas a nechali ho byt, ani se neohnali, tkaze to je velke plus, jsou hodni, oba dva, a maji se radi, ty jejich radoby bitvy a pak usmirovani a podobne, to mam nejradsi
jinak taky lovi, vsechno a oba dva, komary, mouchy, pavouky, vsechno, hlavne popelnicar, ten tomu dava, v noci sedi celou noc na okne a hlidkuje ![]()
Naše kočky loví vše, co se hýbe. Naposledy mi jedna moje kráska skočila na hlavu, má šest kilo, když jsem se v panice schovala pod peřinu, protože do ložnice vletěl lišaj a chtěl se mnou navázat blízký kontakt.
Já zapomněla dát dneska kočce záchodek a ráno tři hovínka měkčí konzistence na koberci s dlouhým chlupem! A nevím, jak dostat pryč fleky.
![]()
@kačenka1 píše:
@Etcetera78 taky máme doma hmyzopustoAle nezapomenu, když starší dcerce byl rok a půl, byly jsme v létě na zahradě, kde jsou jabloně, dcerka se batolila okolo stromů, když zbystřil pes a začal do ní štouchat, aby šla pryč, nejřív jsem si myslela, že mu hrábla, ale když jsem přišla blíž, tak na jednom stromě byl roj vos, je mi špatně ještě dneska, když si na to vzpomenu
ty bláho, psa pozlatit
![]()
@Mišička63 píše:
@Sphynx Lady Proč si jí ho vzala?
Jsem ho čistila a myla. Pak jsem ho nechala v chodbě a dveře do ložnice jsem zavřela. ![]()
@kačenka1 píše:
@Etcetera78 taky máme doma hmyzopustoAle nezapomenu, když starší dcerce byl rok a půl, byly jsme v létě na zahradě, kde jsou jabloně, dcerka se batolila okolo stromů, když zbystřil pes a začal do ní štouchat, aby šla pryč, nejřív jsem si myslela, že mu hrábla, ale když jsem přišla blíž, tak na jednom stromě byl roj vos, je mi špatně ještě dneska, když si na to vzpomenu
@Sphynx Lady píše:
Jsem ho čistila a myla. Pak jsem ho nechala v chodbě a dveře do ložnice jsem zavřela.
stane se no, normálně kup v drogerce sprej na koberce bud vanish nebo mr. teppich ten to vyčistí
Tak nám kočka leda nosí domů oknem mrtvý myši
Stále se snažím udržet taktiku „Kočku pochválit, myš vyhodit…“ ale už toho začínám mít dost, čekám, kdy nějakou někde zapomene a najde ji dítě
Jinak když je v bytě, tak taky loví mouchy, nebo naši andulku
I když, teď nemá moc času, teď nejčastěji běží kočka, pak chvíli nic a pak dítě za strašlivého výskotu a křiku…jen čekám, kdy se za ní naučí proskočit oknem na zahradu
![]()
@Reinka píše:
Tak nám kočka leda nosí domů oknem mrtvý myšiStále se snažím udržet taktiku „Kočku pochválit, myš vyhodit…“ ale už toho začínám mít dost, čekám, kdy nějakou někde zapomene a najde ji dítě
![]()
Jinak když je v bytě, tak taky loví mouchy, nebo naši andulku
I když, teď nemá moc času, teď nejčastěji běží kočka, pak chvíli nic a pak dítě za strašlivého výskotu a křiku…jen čekám, kdy se za ní naučí proskočit oknem na zahradu
![]()
Jj, také mi venkovní kočka nosí dárečky. Zrovna dneska v noci jsem na jeden šlápla bosou nohou ![]()
Měli jsme kocoura a ten hlídal dceru ve vaně nebo kdekoli u vody, aby se neutopila. Nebo pokaždé, když jsme dceru pokárali, tak nás kocour kousnul ![]()
Náš kocour je taky hlídací, ale v momentě když malá začne ječet, tak zbaběle zdrhne, hrdina ![]()