Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Křížek1 píše:
@mladákarotka Partner to své matce taky dost jasně vysvětlil, že je kocour vychovaný dobře a že nedrápe ani nás a tak dala pokojNaštěstí bydlí 120km od nás a tak je klid
naše tchyne je na morave a my jsme z prahy ale u ní není problem sednout do vlaku a dorazit jen na otočku
a je vtipny jak to zvířata vycítí že je nekdo nema rád, tchyne přijede a obe kočky jí lezou do kufru do bot kolem ní se otírají ta je vždy na prašky ![]()
@mladákarotka Skorotchýně ne že by ho neměla ráda, ona ho i pohladí, ale horší je skorotchán, ten mu říká " Parchante černej, táhni!!!" a to už se ježíme s chlapem oba!!!
![]()
@Mišička63 No vidíš
To bych mohla prubnout a nakonec bude obcházet vesnici a krást peněženky
![]()
@mladákarotka No asi jo ![]()
Je to ale zlatíčko. Koupila jsem ho od množitelky byl bry vzatej od mámy a žil v kleci s 8mi měsíčním kocourem. Asi to na něm zanechalo stopy, bo za ty cca 4roky co ho máme ještě nikoho z rodiny neškrábl(nevyjel po nikom) i když si na něj dvouletá dcera lehne on jen kouká, brečí a čeká až ho pustí. Je to ňouma-milovanej
@Křížek1 manžel kočky vůbec nesnáší. Taky když kocour k němu přijde a mňaukne na něj, tak on mu řekne deble drž huu a běž si otravovat paničku ![]()
@Mišička63 Já mu to neřeknu, ale partner mu řekl svý od plic ![]()
@Uju píše:
@Křížek1 manžel kočky vůbec nesnáší. Taky když kocour k němu přijde a mňaukne na něj, tak on mu řekne deble drž huu a běž si otravovat paničku
Na mýho tátu kočky reagujou zvláštně
I když je má rád, tak před ním automaticky zalezou někam pod stůl ![]()
@mladákarotka píše:
ty deti se spíš maji skvele když maj s kým řádit:)
Taky jsem vrostla mezi zvířaty, jen byli na dvoře, no…a jak jsem byla spokojený dítě ![]()
@Mišička63 píše:
@Reinka Tak já chtěla ještě čivavu, ale ta mi u manžela neprošla. Pejska ti závidím.
Uf, tak u nás si naštěstí řídíme zvíře, jaký chceme a tomu druhýmu do toho nekecáme…i když z našeho posledního přírůstku (manželova chameleona) nadšená nejsem
I když, dokud je takhle malej, vypadá i roztomile ![]()
@Uju píše:
@Mišička63 No vidíšTo bych mohla prubnout a nakonec bude obcházet vesnici a krást peněženky
![]()
![]()
@mladákarotka No asi joJe to ale zlatíčko. Koupila jsem ho od množitelky byl bry vzatej od mámy a žil v kleci s 8mi měsíčním kocourem. Asi to na něm zanechalo stopy, bo za ty cca 4roky co ho máme ještě nikoho z rodiny neškrábl(nevyjel po nikom) i když si na něj dvouletá dcera lehne on jen kouká, brečí a čeká až ho pustí. Je to ňouma-milovanej
množitele by meli pokutovat.. kočičak je taky vzatej brzy od maminky, jeho bráška umřel a partner nechtel dopustit aby umrel i on tak si ho bral do prace a krmil ho prstem a stříkačkou do pusinky… když si vzpomenu jak maličkej byl mel sotva par deka… no žalostnej pohled… zato ted má kolem 6 kil, tvrdohlavej narcis ale je hodnej a řekla bych i trpelivej…
@Reinka Můj kolega z práce má doma hady, pavouky, strašilky, šváby, a podobnou havětˇ, kterou já vůbec nemusím a jeho dceři, které jsou 3 roky, tak to jsou její největší mazlíčci
Poslední dobou jsou top šváby ![]()
@Mišička63 píše:
@Reinka Tak já chtěla ještě čivavu, ale ta mi u manžela neprošla. Pejska ti závidím.
psíka bych taky chtela, ale máme byt bez zahrady no… a navíc mi partner řekl že nechce zivočicha bez osobnosti
ale vím že kdybych přivedla pejska tak by se pak od nej nehnul.
@Křížek1 píše:
@Reinka Můj kolega z práce má doma hady, pavouky, strašilky, šváby, a podobnou havětˇ, kterou já vůbec nemusím a jeho dceři, které jsou 3 roky, tak to jsou její největší mazlíčciPoslední dobou jsou top šváby
Nestraš
fuj
No, je fakt, že mrně ještě nepřišlo na to, že máme na terárku v krabičce cvrčky
![]()