Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A kočkomilky jak se na soužití kočky a dítete tvaří okolí? Mě ze začátku div nelynčovali že mala bude podrápana a já nevím co ješte… jenže opak je pravdou dcerka má tak jemnou motoriku až tomu dr neveřila a lízt se naučila o dost dřív… navím jsou tam i vychovny prvky… minule našeho čičina otravovala tak dlouho že se celej nafouknul nachlupil a rozječil, vytřeštil oči a dal jí vychovnou a když sme s partnerem vylítli co se deje tak dcerka nemela ani naznak nejakýho škrábnutí jen už kocourka neotravovala ![]()
@mladákarotka Mě skorotchýně kladla na srdce atˇ dáme kocoura pryč, že ji bude drápat, ale je fakt zlatej
Nevím jak se bude kocour tvářit na to až malá poleze
To zřejmě kocoura celej den neuvidíme ![]()
@mladákarotka všichni pořád varují, že mi kočky malého snad i sežerou. Přitom ho ignorují.
@mladákarotka píše:
A kočkomilky jak se na soužití kočky a dítete tvaří okolí? Mě ze začátku div nelynčovali že mala bude podrápana a já nevím co ješte… jenže opak je pravdou dcerka má tak jemnou motoriku až tomu dr neveřila a lízt se naučila o dost dřív… navím jsou tam i vychovny prvky… minule našeho čičina otravovala tak dlouho že se celej nafouknul nachlupil a rozječil, vytřeštil oči a dal jí vychovnou a když sme s partnerem vylítli co se deje tak dcerka nemela ani naznak nejakýho škrábnutí jen už kocourka neotravovala
Okolí kouká hodně divně, tedy hlavně spolužáci, bydlíme na samotě u lesa a máme ekofarmičku, tak nám prababička dokonce říkala, že až se o našich zvířatech dozví „ouřad“ bude zle ![]()
Ale oni si zvyknou ![]()
@Ester13 píše:
Jj, také mi venkovní kočka nosí dárečky. Zrovna dneska v noci jsem na jeden šlápla bosou nohou
brrrrr…to se mi stalo kdysi, ještě s jinou kočkou, v noci mě vzbudilo, jak si s něčím hraje, tak jsem jí to šla vzít a jen jsem na to šáhla, už jsem to pustil, fuj, mrtvá myš
Myši kočka letěly z okna, kočku jsem teda ještě za letu pochválila a pro jistotu okno zavřela ![]()
@Křížek1 jojo tchyne je taky kapitola, ona nesnaší zvířata obecne, a když se mala mela narodit tak přisla s tím že nam kocoura vyhodí, tak partner vyhodil jí (kocour je puvodne jeho takže spolu mají skoro milenecky vztah)mno a chtyne k nam nemela povoleno dokud ho nebude respektovat ![]()
@mladákarotka tak my máme v bytě hodně zvířat, ač máme zahradu. takže jsem si taky vyslechla hodně. kočička mi bohužel umřela, ještě když jsem byla těhotná…ale pak, když bylo malému 8m, dovezli jsme si novou a díky ni začal lozit po 4, do té doby se jen plazil
Jako jo, je od ní poškrábanej, ale co on ji dělá
A ona si nechá vše líbit, maximálně mu chytne ruce packama…jo a když je nejhůř, tak se ho snaží kousnout do hlavy, to je docela sranda pozorovat, malej se tomu tlemí a kočka má pusu dokořán jak had a stejně jen plnou vlasů
A jinak, okolí si stále nezvyklo…pořád krindy pindy, jak chudák dítě s tolika zvířaty…
Tak naše tchýně má zvířátka ráda, takže ta by ho zase umačkala. ![]()
No, náš kocour hází před dveře myši, chytá pavouky, když dceři zdrhnul křeček tak ji ho ulovil a donesl ji ho (živej ožmoulanej) no a není to tak dávno, co jsem kočičákovi řekla, že naše bývalá kočka nosila ještěrky-za 3dny mi taky donesl no tak jsem si ji vzala, ukázala dětem(živou) a pronesla, že ta původní kočka je chytala i s ocáskem-druhý den mi donesl ještěrku s ocáskem(opět živou)
vím, že to není možný, ale je jako když rozumí.
@mladákarotka Partner to své matce taky dost jasně vysvětlil, že je kocour vychovaný dobře a že nedrápe ani nás a tak dala pokoj
Naštěstí bydlí 120km od nás a tak je klid ![]()
@Reinka Tak já chtěla ještě čivavu, ale ta mi u manžela neprošla. Pejska ti závidím. ![]()
@Reinka píše:
@mladákarotka tak my máme v bytě hodně zvířat, ač máme zahradu. takže jsem si taky vyslechla hodně. kočička mi bohužel umřela, ještě když jsem byla těhotná…ale pak, když bylo malému 8m, dovezli jsme si novou a díky ni začal lozit po 4, do té doby se jen plazilJako jo, je od ní poškrábanej, ale co on ji dělá
A ona si nechá vše líbit, maximálně mu chytne ruce packama…jo a když je nejhůř, tak se ho snaží kousnout do hlavy, to je docela sranda pozorovat, malej se tomu tlemí a kočka má pusu dokořán jak had a stejně jen plnou vlasů
A jinak, okolí si stále nezvyklo…pořád krindy pindy, jak chudák dítě s tolika zvířaty…
ty deti se spíš maji skvele když maj s kým řádit:)
@Uju
Normálně bych mu řekla že kdy jako hodlá přinýst výplatu. Předešlá kočka jí nosila dvakrát do měsíce. ![]()
@Uju píše:
No, náš kocour hází před dveře myši, chytá pavouky, když dceři zdrhnul křeček tak ji ho ulovil a donesl ji ho (živej ožmoulanej) no a není to tak dávno, co jsem kočičákovi řekla, že naše bývalá kočka nosila ještěrky-za 3dny mi taky donesl no tak jsem si ji vzala, ukázala dětem(živou) a pronesla, že ta původní kočka je chytala i s ocáskem-druhý den mi donesl ještěrku s ocáskem(opět živou)vím, že to není možný, ale je jako když rozumí.
tak ti asi chce ukazat že nejaka bývala kočka je proti ní uplnej žabař:)