Kočka lovec, čím vám vaši mazlíčci pomáhají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.13 13:16

A kočkomilky jak se na soužití kočky a dítete tvaří okolí? Mě ze začátku div nelynčovali že mala bude podrápana a já nevím co ješte… jenže opak je pravdou dcerka má tak jemnou motoriku až tomu dr neveřila a lízt se naučila o dost dřív… navím jsou tam i vychovny prvky… minule našeho čičina otravovala tak dlouho že se celej nafouknul nachlupil a rozječil, vytřeštil oči a dal jí vychovnou a když sme s partnerem vylítli co se deje tak dcerka nemela ani naznak nejakýho škrábnutí jen už kocourka neotravovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
24.7.13 13:19

@mladákarotka Mě skorotchýně kladla na srdce atˇ dáme kocoura pryč, že ji bude drápat, ale je fakt zlatej :palec: Nevím jak se bude kocour tvářit na to až malá poleze :nevim: To zřejmě kocoura celej den neuvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
24.7.13 13:19

@mladákarotka všichni pořád varují, že mi kočky malého snad i sežerou. Přitom ho ignorují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
24.7.13 13:21
@mladákarotka píše:
A kočkomilky jak se na soužití kočky a dítete tvaří okolí? Mě ze začátku div nelynčovali že mala bude podrápana a já nevím co ješte… jenže opak je pravdou dcerka má tak jemnou motoriku až tomu dr neveřila a lízt se naučila o dost dřív… navím jsou tam i vychovny prvky… minule našeho čičina otravovala tak dlouho že se celej nafouknul nachlupil a rozječil, vytřeštil oči a dal jí vychovnou a když sme s partnerem vylítli co se deje tak dcerka nemela ani naznak nejakýho škrábnutí jen už kocourka neotravovala :nevim:

Okolí kouká hodně divně, tedy hlavně spolužáci, bydlíme na samotě u lesa a máme ekofarmičku, tak nám prababička dokonce říkala, že až se o našich zvířatech dozví „ouřad“ bude zle :)
Ale oni si zvyknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.7.13 13:22
@Ester13 píše:
Jj, také mi venkovní kočka nosí dárečky. Zrovna dneska v noci jsem na jeden šlápla bosou nohou :D

brrrrr…to se mi stalo kdysi, ještě s jinou kočkou, v noci mě vzbudilo, jak si s něčím hraje, tak jsem jí to šla vzít a jen jsem na to šáhla, už jsem to pustil, fuj, mrtvá myš :mrgreen: Myši kočka letěly z okna, kočku jsem teda ještě za letu pochválila a pro jistotu okno zavřela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 13:23

@Křížek1 jojo tchyne je taky kapitola, ona nesnaší zvířata obecne, a když se mala mela narodit tak přisla s tím že nam kocoura vyhodí, tak partner vyhodil jí (kocour je puvodne jeho takže spolu mají skoro milenecky vztah)mno a chtyne k nam nemela povoleno dokud ho nebude respektovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.7.13 13:26

@mladákarotka tak my máme v bytě hodně zvířat, ač máme zahradu. takže jsem si taky vyslechla hodně. kočička mi bohužel umřela, ještě když jsem byla těhotná…ale pak, když bylo malému 8m, dovezli jsme si novou a díky ni začal lozit po 4, do té doby se jen plazil :mrgreen: Jako jo, je od ní poškrábanej, ale co on ji dělá :roll: A ona si nechá vše líbit, maximálně mu chytne ruce packama…jo a když je nejhůř, tak se ho snaží kousnout do hlavy, to je docela sranda pozorovat, malej se tomu tlemí a kočka má pusu dokořán jak had a stejně jen plnou vlasů :lol: A jinak, okolí si stále nezvyklo…pořád krindy pindy, jak chudák dítě s tolika zvířaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901

Tak naše tchýně má zvířátka ráda, takže ta by ho zase umačkala. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750

No, náš kocour hází před dveře myši, chytá pavouky, když dceři zdrhnul křeček tak ji ho ulovil a donesl ji ho (živej ožmoulanej) no a není to tak dávno, co jsem kočičákovi řekla, že naše bývalá kočka nosila ještěrky-za 3dny mi taky donesl no tak jsem si ji vzala, ukázala dětem(živou) a pronesla, že ta původní kočka je chytala i s ocáskem-druhý den mi donesl ještěrku s ocáskem(opět živou) 8o vím, že to není možný, ale je jako když rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
24.7.13 13:27

@mladákarotka Partner to své matce taky dost jasně vysvětlil, že je kocour vychovaný dobře a že nedrápe ani nás a tak dala pokoj :palec: Naštěstí bydlí 120km od nás a tak je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 13:28

@Reinka Tak já chtěla ještě čivavu, ale ta mi u manžela neprošla. Pejska ti závidím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
24.7.13 13:28

@Uju Já ty kočky prostě miluju :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 13:29
@Reinka píše:
@mladákarotka tak my máme v bytě hodně zvířat, ač máme zahradu. takže jsem si taky vyslechla hodně. kočička mi bohužel umřela, ještě když jsem byla těhotná…ale pak, když bylo malému 8m, dovezli jsme si novou a díky ni začal lozit po 4, do té doby se jen plazil :mrgreen: Jako jo, je od ní poškrábanej, ale co on ji dělá :roll: A ona si nechá vše líbit, maximálně mu chytne ruce packama…jo a když je nejhůř, tak se ho snaží kousnout do hlavy, to je docela sranda pozorovat, malej se tomu tlemí a kočka má pusu dokořán jak had a stejně jen plnou vlasů :lol: A jinak, okolí si stále nezvyklo…pořád krindy pindy, jak chudák dítě s tolika zvířaty…

ty deti se spíš maji skvele když maj s kým řádit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 13:30

@Uju :think: Normálně bych mu řekla že kdy jako hodlá přinýst výplatu. Předešlá kočka jí nosila dvakrát do měsíce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 13:30
@Uju píše:
No, náš kocour hází před dveře myši, chytá pavouky, když dceři zdrhnul křeček tak ji ho ulovil a donesl ji ho (živej ožmoulanej) no a není to tak dávno, co jsem kočičákovi řekla, že naše bývalá kočka nosila ještěrky-za 3dny mi taky donesl no tak jsem si ji vzala, ukázala dětem(živou) a pronesla, že ta původní kočka je chytala i s ocáskem-druhý den mi donesl ještěrku s ocáskem(opět živou) 8o vím, že to není možný, ale je jako když rozumí.

tak ti asi chce ukazat že nejaka bývala kočka je proti ní uplnej žabař:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný