Kočka Munchkin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.1.24 16:49

Kočka Munchkin

Dobrý den.
Zachvilku mám narozky, a mamka se ptá, co by jsem chtěla k mým 18.
Viděla jsem na soc. sítích kočku Munchkin, a zaujala mě těma krátkýma nohama.
Bohužel jsem koukala na internet, že je hodně náchylná k nemocem. Ráda bych se zeptala, jestli jí někdo má, a nějaké zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7296
23.1.24 16:55

Nemáme tuhle kočku, ale ani bychom jí nechtěli. Je sice roztomilá, ale je to velmi nepřirozené, ty krátké nohy a je to nápor na páteř. Tyhle deformace podporovat mi přijde nerozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
23.1.24 17:11

Souhlasím s Mattem, nepodporuj tohle šlechtění zvířat pro jejich „krásu“. Pak to ty zvířata odnáší zdravotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.1.24 17:14

@Matt 02 mne to popravdě nepřijde ani roztomile. Když jsem je viděla poprvé, myslela jsem, ze mají nějakou vážnou vadu. A ono ne :mrgreen: někdo je tak vyšlechtil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
23.1.24 17:15

Ale tak to mě zas jo i třeba buldocci se mi líbí, ale ani to bych nechtěl ze stejného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
23.1.24 17:20

Ja bych neporizovala, chudinky kocky, zdravotne jsou na tom spatne, jsem proti tomuhle typu slechteni, je mi jich lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.24 17:23
@catlover17 píše:
Dobrý den.
Zachvilku mám narozky, a mamka se ptá, co by jsem chtěla k mým 18.
Viděla jsem na soc. sítích kočku Munchkin, a zaujala mě těma krátkýma nohama.
Bohužel jsem koukala na internet, že je hodně náchylná k nemocem. Ráda bych se zeptala, jestli jí někdo má, a nějaké zkušenosti. Děkuji.

V ČR není žádná chovatelská stanice tohoto plemene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.24 17:24
@Tichošlápek píše:
@Matt 02 mne to popravdě nepřijde ani roztomile. Když jsem je viděla poprvé, myslela jsem, ze mají nějakou vážnou vadu. A ono ne :mrgreen: někdo je tak vyšlechtil

Vyšlechtili je v USA ale v Evropě jich moc není. Bohužel tyto kočičky trpí hodně na nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
23.1.24 17:52

@catlover17 - nechtěj zvířátko - za pár let budeš chtít vyletět z hnízda a co pak s kočkou? Zůstane mamce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
23.1.24 17:56

Bohužel v ČR není žádná oficiální chovatelská stanice. Taky se mi líbí.

• Citovat
  • Upravit
3164
23.1.24 21:55

Toto „šlechtění“ bych zakázala, kolik je různých plemen, která jsou totálně přešlechtěná a pouze kvůli lidskému rozmaru trpí.. :cert:
Hnus velebnosti :poblion: a jenom blázen tohle podporuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
23.1.24 21:58

Munchkin je tyrani chovem. Hodne trpi. Nejsou uznane plemeno. Tvori je mnozirny. Hodne z nich umre v bolestech velmi mladych, zbytek se ukazuje na instagramu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
23.1.24 21:58
@Snorlaxik píše:
Bohužel v ČR není žádná oficiální chovatelská stanice. Taky se mi líbí.

Protoze to neni ofiko plemeno. :nevim: je to marketing mnoziren.

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.1.24 22:03

Mě se zase líbí skotská klapouchá, ale nikdy bych si ji nepořídila. Přečti si něco o týrání chovem.

• Citovat
  • Upravit
21311
23.1.24 22:04
@Janli píše:
Mě se zase líbí skotská klapouchá, ale nikdy bych si ji nepořídila. Přečti si něco o týrání chovem.

Ty miluju. Hrozne hrozne bych ji chtěla, ale nekoupim si ji no. Prave kvůli tomu chovu. Ale je to boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný