Úzkost ze štěňátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.1.24 17:48

Úzkost ze štěňátka

Ahoj mám takový dotaz, zažil jste někdo úzkost z nového domácího mazlíčka?
Známý si hodně dlouho přál pejska a když už ho má, přemohla ho úzkost, nemůže jíst ani spát. Má strach, že štěňátku nedá úplnou péči..prostě má v sobě pocit strachu.
Setkal se s tím někdo z vás popřípadě co vám pomohlo tu úzkost překonat?
Je mi známýho moc líto, protože si pejska opravdu hodně dlouho přál a teď když už si ho mohl pořídit tak si ho nemůže ani moc užít😏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
22.1.24 17:54
@Anonymní píše:
Ahoj mám takový dotaz, zažil jste někdo úzkost z nového domácího mazlíčka?
Známý si hodně dlouho přál pejska a když už ho má, přemohla ho úzkost, nemůže jíst ani spát. Má strach, že štěňátku nedá úplnou péči..prostě má v sobě pocit strachu.
Setkal se s tím někdo z vás popřípadě co vám pomohlo tu úzkost překonat?
Je mi známýho moc líto, protože si pejska opravdu hodně dlouho přál a teď když už si ho mohl pořídit tak si ho nemůže ani moc užít😏

to tu píšete celá rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.1.24 17:56

Jedna známá moc chtěla pejska a po týdnu se z něj složila, protože běhal a dělal loužičky (štěně). Vrátit nešel, a tak pak skončil u mě. Ale prorazit to nešlo. Ona celkově měla tendence k úzkostem a OCD, ale neléčila se. Byla normální. Ze psa by se ale jistě zbláznila. Bylo to malé nelínající plemeno v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.1.24 17:57

Jděte celá rodina k psychologovi. Když jeden příběh obracíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.1.24 17:58

Co je na tom tak „anonymního“? Jistá míra „nejistoty“ je asi na místě. Strach o to štěně taky. Ale měl by si uvědomit, že když ho ten strach tak ochromí, že ani nevstane a nebude chodit do práce, že pak „zhubnou“ oba. A ještě bude mít ze začátku doma smrad z bobků. Ten ovšem bude slábnout, jak jim bude docházet jídlo.

Příspěvek upraven 22.01.24 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
22.1.24 17:59

Už to tu bylo, že tohle stejně psala žena, potom muz, teď známý. Myslím, že spíš, než s péčí o stěně, máš problém se svojí identitou. A proč anonym, co je na štěněti od známého intimního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
22.1.24 18:00

Nevzrušujte se, trallala, trollala, la la la
https://www.emimino.cz/…race-517283/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.1.24 18:19

To je tak, když trollové a i novodobí copyrighti jsou absolutní pakoši. Mají špatnou paměť a nenapadne je, že jiní tu paměť mají dobrou. Tak hodí bez rozmyslu stejné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.1.24 18:27
@vokishka píše:
Nevzrušujte se, trallala, trollala, la la la
https://www.emimino.cz/…race-517283/?…
@Kelsey píše:
To je tak, když trollové a i novodobí copyrighti jsou absolutní pakoši. Mají špatnou paměť a nenapadne je, že jiní tu paměť mají dobrou. Tak hodí bez rozmyslu stejné téma.

Holky nepište slovo troll. :lol:. Nebo na vás přelétne Vztahový expert s Klopotkovou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
22.1.24 18:37

@topazio ani to nevyslovuj nebo tu začnou otravovat taky.
Nejlépe by bylo vymezit těm dvěma jednu diskusi, kde by se intelektualně obohacovali a jinde by byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.1.24 18:44
@mado píše:
@topazio ani to nevyslovuj nebo tu začnou otravovat taky.
Nejlépe by bylo vymezit těm dvěma jednu diskusi, kde by se intelektualně obohacovali a jinde by byl klid.

To je pravda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20793
22.1.24 20:32

Dobrý den,
diskuzi uzamykám, zakladatele jsem smazala, jednalo se o trolla.

Přeji hezký den,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný