Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
máme doma 7 měsíční fretku a premyslime o zakoupení králíka. Četli jsme mnoho webových stránkách a prý by to nebylo vhodné.
Chtěla jsem se zeptat jestli kdyby byli každý v jiné místnosti, tak by to nevadilo.
Tak fretka je šelma, která by byla případně schopná králíka ulovit… Tak asi každej v kleci v jiné místnosti ano, ale nevím, co se stane, když se fretka dostane do blízkosti králičí klece nebo pak třeba cestování, jejich převoz atd.
Oni nevydrží v jedné místnosti, budou šmejdit všude
fretka - lovec, dravec králíka ucítí a pujde po něm,
Určitě ne. Fretka je šelma, dříve je myslivci využívali k fretkování - pouštěli je do nor, aby králíky vyhnaly ven.
Králíka pach fretky neustále stresuje. A skutečně nepomůže to, že bys je měla každého v jiné místnosti. Upřímně si ani nedovedu představit, jak bys to chtěla udělat. Když si představím našeho králíka, kdy stačí se otočit a on mi během chviličky proběhne celý barák. A neustále v kleci ho mít také nemůžeš.
Když ti králíka nezabije fretka samotná, tak ho zabiješ neustálým stresem. Tohle bych rozhodně nedělala.
@kačenka923 píše:
Dobrý den,
máme doma 7 měsíční fretku a premyslime o zakoupení králíka. Četli jsme mnoho webových stránkách a prý by to nebylo vhodné.
Chtěla jsem se zeptat jestli kdyby byli každý v jiné místnosti, tak by to nevadilo.
Aneb ze série dotazů, kdy absence základního vzdělání vede k naprosto nepochopitelným otázkám.
@kačenka923 píše:
Dobrý den,
To je napad
. Fretka je selma, ktera vleze vsude, hubenoucka, nasackuje se kamkoliv. Taky jsme meli fretacka. Byl uzasne chytry i pak mazlivy, ale silene smrdel az tak, ze bylo nacichle obleceni a smrdelo i za bytem. Tak jsme ho prodali lidem s rodinnym barackem..to nebyl kocici nebo psi smrad, ale selmy jak v zoo.