Kočka nežere

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76754
19.11.20 14:53

@Skaiqy jo držím palce, ať je to nějaká banalita, zvláštní je, že ty pamlsky žere, tak snad to nebude žádná hrůza
napiš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.11.20 15:07
@stinga píše:
@Skaiqy jo držím palce, ať je to nějaká banalita, zvláštní je, že ty pamlsky žere, tak snad to nebude žádná hrůza
napiš :hug:

Děkuji moc stingo! Určitě napíšu..musím jen počkat do 17:00, otvírá právě až v pět..ale zrovna mazlime tak snad je jen fakt naštvaný za nějakou blbost nebo se jen rozhodl bojkotovat granule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
19.11.20 21:12

@Skaiqy co kocourek? jak je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.11.20 22:29
@stinga píše:
@Skaiqy co kocourek? jak je na tom?

Ahojka, až teď jsem se dostala k napsání..no.. naštěstí se mi povedlo do zkumavky odebrat moč takže to hodně pomohlo při diagnóze - zánět jater, chycený žlučník a slinivka.. naštěstí ledviny nezasažené..z toho jsem měla velkou obavu.. vyhrotilo se to v momentě kdy jsem ho dávala do deky - měla jsem ho na klíně a počůral mě..to prostě kočka z trucu nikdy neudělal..takže rychle pro zkumavku, zachytit co šlo a už jsme byli na veterine..krev, sono, cévkování.. kapačky a nechali si ho na klinice..teď to nějak hodně prožívám jak jsem těhotná takže jsem se jim tam zase rozbrečela :) co už..

Děkuji mockrát všem za pomoc, moc si toho vážím..  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
19.11.20 22:46

Vidím, že už je vlastně vyřešeno. Ale jen kdyby to mělo pomoct někomu dalšímu… Já zase řešila kočku, která nezrala vůbec nic 2 dny. Na internetové diskuzi mě chovatelé sprdli, že jsem to neresila hned první den, ale kočka byla v pohodě, snad jen víc spala.
Na veterině dali na blind antibiotika s tím, že kočky občas trpí na slinivku. No za 2 dny druhá dávka a to už pomalu začínala žrát.
Ale pro mě ponaučení, že kočka když nezere, je třeba jednat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
19.11.20 22:47

Teď jsem dočetla celou anabázi s vaším kocourkem. Moc držím palce, udělali jste pro něj maximum. Raději ať je na klinice,,pod dozorem", než by jste celou noc nespala a pořád kocourka sledovala. Taky teď potřebujete odpočívat. Měli jsme něco podobného, ale s pejskem. Držte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.11.20 22:53

Držím palečky, ať se kocourek brzo uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
19.11.20 22:58

@Skaiqy Je mi moc líto, co s kocourkem prožíváš a držím mu palce, aby brzy zase nabral síly. Jinak mám už druhou kočandu na speciální dietě a jak už tu přede mnou někdo doporučoval granule Royal Canin Urinary, tak opravdu i já s nimi mám výbornou zkušenost, obě moje extrémně vybíravé a konzervativní kočky se hned po prvním nasypání do mističek doslova oblizovaly :palec:. Na pití zase doporučuju vodní fontánku, tu kočky milují (nejen ty na ledvinové/jaterní dietě). Přeji, ať do dobře dopadne a kocourka máte brzy doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
20.11.20 07:58

@topazio @Zesta Děkuji holky, zrovna jsem na veterine, musíme si ho vzít protože mají sanitární den a nikoho tam nemůžou mít, ale odpoledne ho zase vracíme.. uvidíme jak zvládl noc ale je v dobrých rukách tak snad to zvládneme na těch pár hodin i doma..

Děkuji mockrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
20.11.20 08:26

@Skaiqy To ráda slyším, snad mu opravdu bude den ode dne lépe. Je to pro něho na té veterině určitě stres, tak se pak nelekni, kdyby si doma někam zalezl a trochu trucoval… v petcentrech je běžně prodejný takový zklidňujîcí sprej, u nás to celkem fungovalo, nebo jsou k mání i jiné do zásuvky. Držím palce, ať léčba rychle zabere🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
20.11.20 08:52
@Zesta píše:
@Skaiqy To ráda slyším, snad mu opravdu bude den ode dne lépe. Je to pro něho na té veterině určitě stres, tak se pak nelekni, kdyby si doma někam zalezl a trochu trucoval… v petcentrech je běžně prodejný takový zklidňujîcí sprej, u nás to celkem fungovalo, nebo jsou k mání i jiné do zásuvky. Držím palce, ať léčba rychle zabere🙏

Děkuji moc, on je takové divné stvoření, jak jsem si pro něj šla tak se najednou začal tulit k doktorce :) si říkám "Booooze ty jseš ale potvora prodejná :mrgreen: "..je ještě mírně apatický ale už je na tom daleko líp než včera, léky zabírají takže ho tam dneska ještě odvezu na pozorování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
20.11.20 13:55

@Skaiqy ty jo, takže je to poměrně závažné, a žádný kotel na to neměl vliv, taková blbá shoda okolností
přeju kocourkovi, ať ho veterináři dají rychle do pořádku, a zas ti dělá radost, jako před tím
a snaž se na to moc nemyslet a nestresovat se tím, teď je kocourek v nejlepších rukou a ty už jsi víc dělat nemohla
jinak obdivuji tvou pohotovost, jak jsi zachytila kocourkovu moč, to se moc často nepodaří :palec:
tak snad bude už jen líp a líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.11.20 14:07

Tu moč taky obdivuji. U nás by to nešlo.
Přeji ať už je jen dobře. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
20.11.20 14:14
@Skaiqy píše:
Děkuji moc, on je takové divné stvoření, jak jsem si pro něj šla tak se najednou začal tulit k doktorce :) si říkám "Booooze ty jseš ale potvora prodejná :mrgreen: "..je ještě mírně apatický ale už je na tom daleko líp než včera, léky zabírají takže ho tam dneska ještě odvezu na pozorování..

Kočky jsou prodejní tvorové, s tím se dá žít :lol: Bude doře, držím palce, ne nadarmo se říká, že kočky mají 9 životů :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10073
20.11.20 18:37
@stinga píše:
@Skaiqy ty jo, takže je to poměrně závažné, a žádný kotel na to neměl vliv, taková blbá shoda okolností
přeju kocourkovi, ať ho veterináři dají rychle do pořádku, a zas ti dělá radost, jako před tím
a snaž se na to moc nemyslet a nestresovat se tím, teď je kocourek v nejlepších rukou a ty už jsi víc dělat nemohla
jinak obdivuji tvou pohotovost, jak jsi zachytila kocourkovu moč, to se moc často nepodaří :palec:
tak snad bude už jen líp a líp :hug:

Děkuji mnohokrát.. :) tak už zase na veterine, předáváme ho po sanitárním dnu zpátky do péče lékařů..ale bylo mu smutno a naše fena to taky špatně snášela, jsou to kamarádi od prtat..jinak abych že sebe nedělala šikulu, zkumavku jsem měla v ložnici vyhozené na posteli :mrgreen: haluz, protože jsem je kupovala pro sebe a nehodila jsem je ještě do šuplíku k lékům :lol:

Věřím, že mu pomůžou, je mu tam rozhodně líp než doma..kotel ho tím pádem nerozhodil, melas pravdu :) taková blbost, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný