Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Skaiqy jo držím palce, ať je to nějaká banalita, zvláštní je, že ty pamlsky žere, tak snad to nebude žádná hrůza
napiš ![]()
@stinga píše:
@Skaiqy jo držím palce, ať je to nějaká banalita, zvláštní je, že ty pamlsky žere, tak snad to nebude žádná hrůza
napiš
Děkuji moc stingo! Určitě napíšu..musím jen počkat do 17:00, otvírá právě až v pět..ale zrovna mazlime tak snad je jen fakt naštvaný za nějakou blbost nebo se jen rozhodl bojkotovat granule ![]()
@stinga píše:
@Skaiqy co kocourek? jak je na tom?
Ahojka, až teď jsem se dostala k napsání..no.. naštěstí se mi povedlo do zkumavky odebrat moč takže to hodně pomohlo při diagnóze - zánět jater, chycený žlučník a slinivka.. naštěstí ledviny nezasažené..z toho jsem měla velkou obavu.. vyhrotilo se to v momentě kdy jsem ho dávala do deky - měla jsem ho na klíně a počůral mě..to prostě kočka z trucu nikdy neudělal..takže rychle pro zkumavku, zachytit co šlo a už jsme byli na veterine..krev, sono, cévkování.. kapačky a nechali si ho na klinice..teď to nějak hodně prožívám jak jsem těhotná takže jsem se jim tam zase rozbrečela
co už..
Děkuji mockrát všem za pomoc, moc si toho vážím.. ![]()
Vidím, že už je vlastně vyřešeno. Ale jen kdyby to mělo pomoct někomu dalšímu… Já zase řešila kočku, která nezrala vůbec nic 2 dny. Na internetové diskuzi mě chovatelé sprdli, že jsem to neresila hned první den, ale kočka byla v pohodě, snad jen víc spala.
Na veterině dali na blind antibiotika s tím, že kočky občas trpí na slinivku. No za 2 dny druhá dávka a to už pomalu začínala žrát.
Ale pro mě ponaučení, že kočka když nezere, je třeba jednat hned.
Teď jsem dočetla celou anabázi s vaším kocourkem. Moc držím palce, udělali jste pro něj maximum. Raději ať je na klinice,,pod dozorem", než by jste celou noc nespala a pořád kocourka sledovala. Taky teď potřebujete odpočívat. Měli jsme něco podobného, ale s pejskem. Držte se ![]()
@Skaiqy Je mi moc líto, co s kocourkem prožíváš a držím mu palce, aby brzy zase nabral síly. Jinak mám už druhou kočandu na speciální dietě a jak už tu přede mnou někdo doporučoval granule Royal Canin Urinary, tak opravdu i já s nimi mám výbornou zkušenost, obě moje extrémně vybíravé a konzervativní kočky se hned po prvním nasypání do mističek doslova oblizovaly
. Na pití zase doporučuju vodní fontánku, tu kočky milují (nejen ty na ledvinové/jaterní dietě). Přeji, ať do dobře dopadne a kocourka máte brzy doma ![]()
@topazio @Zesta Děkuji holky, zrovna jsem na veterine, musíme si ho vzít protože mají sanitární den a nikoho tam nemůžou mít, ale odpoledne ho zase vracíme.. uvidíme jak zvládl noc ale je v dobrých rukách tak snad to zvládneme na těch pár hodin i doma..
Děkuji mockrát ![]()
@Skaiqy To ráda slyším, snad mu opravdu bude den ode dne lépe. Je to pro něho na té veterině určitě stres, tak se pak nelekni, kdyby si doma někam zalezl a trochu trucoval… v petcentrech je běžně prodejný takový zklidňujîcí sprej, u nás to celkem fungovalo, nebo jsou k mání i jiné do zásuvky. Držím palce, ať léčba rychle zabere🙏
@Zesta píše:
@Skaiqy To ráda slyším, snad mu opravdu bude den ode dne lépe. Je to pro něho na té veterině určitě stres, tak se pak nelekni, kdyby si doma někam zalezl a trochu trucoval… v petcentrech je běžně prodejný takový zklidňujîcí sprej, u nás to celkem fungovalo, nebo jsou k mání i jiné do zásuvky. Držím palce, ať léčba rychle zabere🙏
Děkuji moc, on je takové divné stvoření, jak jsem si pro něj šla tak se najednou začal tulit k doktorce
si říkám "Booooze ty jseš ale potvora prodejná
"..je ještě mírně apatický ale už je na tom daleko líp než včera, léky zabírají takže ho tam dneska ještě odvezu na pozorování..
@Skaiqy ty jo, takže je to poměrně závažné, a žádný kotel na to neměl vliv, taková blbá shoda okolností
přeju kocourkovi, ať ho veterináři dají rychle do pořádku, a zas ti dělá radost, jako před tím
a snaž se na to moc nemyslet a nestresovat se tím, teď je kocourek v nejlepších rukou a ty už jsi víc dělat nemohla
jinak obdivuji tvou pohotovost, jak jsi zachytila kocourkovu moč, to se moc často nepodaří ![]()
tak snad bude už jen líp a líp ![]()
Tu moč taky obdivuji. U nás by to nešlo.
Přeji ať už je jen dobře. 😊
@Skaiqy píše:
Děkuji moc, on je takové divné stvoření, jak jsem si pro něj šla tak se najednou začal tulit k doktorcesi říkám "Booooze ty jseš ale potvora prodejná
"..je ještě mírně apatický ale už je na tom daleko líp než včera, léky zabírají takže ho tam dneska ještě odvezu na pozorování..
Kočky jsou prodejní tvorové, s tím se dá žít
Bude doře, držím palce, ne nadarmo se říká, že kočky mají 9 životů ![]()
@stinga píše:
@Skaiqy ty jo, takže je to poměrně závažné, a žádný kotel na to neměl vliv, taková blbá shoda okolností
přeju kocourkovi, ať ho veterináři dají rychle do pořádku, a zas ti dělá radost, jako před tím
a snaž se na to moc nemyslet a nestresovat se tím, teď je kocourek v nejlepších rukou a ty už jsi víc dělat nemohla
jinak obdivuji tvou pohotovost, jak jsi zachytila kocourkovu moč, to se moc často nepodaří
tak snad bude už jen líp a líp
Děkuji mnohokrát..
tak už zase na veterine, předáváme ho po sanitárním dnu zpátky do péče lékařů..ale bylo mu smutno a naše fena to taky špatně snášela, jsou to kamarádi od prtat..jinak abych že sebe nedělala šikulu, zkumavku jsem měla v ložnici vyhozené na posteli
haluz, protože jsem je kupovala pro sebe a nehodila jsem je ještě do šuplíku k lékům ![]()
Věřím, že mu pomůžou, je mu tam rozhodně líp než doma..kotel ho tím pádem nerozhodil, melas pravdu
taková blbost, že? ![]()