Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@topazio píše:
Tu moč taky obdivuji. U nás by to nešlo.
Přeji ať už je jen dobře. 😊
On byl hodně apatický takže to docela šlo..
spolupracuje ale jinak celkově rád a hlavně je mazlici takže ho stačí pohladit a už je Váš
potvora prodejná ![]()
@Skaiqy no jo, kočičky, za pohlazení by šly světa kraj ![]()
tak ještěže jste na tu veterinu jeli, ten kotel je taková hloupá náhoda, že se to přihodilo současně
pak zase napiš, jak to s kocourem vypadá, držím pěsti a naši 2 kocouři také ![]()
@Hanney @Zesta @Petája @Lily-of-the-valley děkuji mockrát holky, moc si Vasi podpory vážím
věřím, že to bude všechno oka..
Samozřejmě děkuji všem!
@stinga píše:
@Skaiqy no jo, kočičky, za pohlazení by šly světa kraj
tak ještěže jste na tu veterinu jeli, ten kotel je taková hloupá náhoda, že se to přihodilo současně
pak zase napiš, jak to s kocourem vypadá, držím pěsti a naši 2 kocouři také
Dekujiii:) určitě napíšu..člověk je už ponaucenej.. a příště..no, snad další příště už nebude ![]()
@Skaiqy Prosím tě, pro příště - jak kočka den dva nežere, tak na veterinu OKAMŽITĚ, kočky jsou na to hodně háklivé, hrozí rozvrat vnitřního prostředí, takže fakt bacha.
Máte to na hraně, tak držím palce.
@Lucie_Sx píše:
@Skaiqy Prosím tě, pro příště - jak kočka den dva nežere, tak na veterinu OKAMŽITĚ, kočky jsou na to hodně háklivé, hrozí rozvrat vnitřního prostředí, takže fakt bacha.
Máte to na hraně, tak držím palce.
Vím, děkuji
doufám, že žádné příště nebude
měla jsem za to, že žere akorát jsem ho nesledovala..
Ahoj holky, bohužel náš drahý kocourek dnes svůj boj prohrál.. chvíli to vypadalo, že se zlepšil.. bohužel i přes veškerou snahu lékařů (kterým chci ještě jednou moc poděkovat) Jasper už nebyl schopný pokračovat dál..
Při poslední injekci jsem ho držela za packu, takže nebyl sám..co mi ale nikdy z hlavy nezmizí je jeho pláč když jsem otevřela dveře ordinace..mnaukal hodně, pak jsem s ním měla chvíli osamote, pak veterinář píchl uklidňovak (přiznám se, že nebýt těhotná tak si taky něco nechám píchnout) a nakonec ukončovací injekci..prý už nebyla šance na zlepšení..hodně mě to vzalo, snažím se moc nebrečet ale skutečně to nejde..
Touto cestou bych chtěla poděkovat každé z vás která nás podpořila a verbálně držela nad vodou..
moc si toho vážím..
@Skaiqy
to je mi strašně moc líto, ani jsem si tuhle variantu nechtěla domýšlet
. Posílám alespoň takto hodně sil a slz, aby ses mohla z bolesti vyplakat, to jediné mi ve stejné chvíli pomáhalo
. Moc mě to mrzí, opravdu
. Je ale dobře, že jsi tam byla do poslední chvíle s ním a odcházel takto v náruči, víc pro něho udělat nešlo
. Drž se
![]()
@Zesta píše:
@Skaiqyto je mi strašně moc líto, ani jsem si tuhle variantu nechtěla domýšlet
. Posílám alespoň takto hodně sil a slz, aby ses mohla z bolesti vyplakat, to jediné mi ve stejné chvíli pomáhalo
. Moc mě to mrzí, opravdu
. Je ale dobře, že jsi tam byla do poslední chvíle s ním a odcházel takto v náruči, víc pro něho udělat nešlo
. Drž se
![]()
![]()
Mockrát děkuji, snažím se uklidnit abych malému nějak neuškodila.. naštěstí Bachovky pomáhají..čas zahojí všechny rány..