Kočka saje cecky psovi

257
17.1.15 11:48

Kočka saje cecky psovi

Ahoj máme doma 13ti letého psa (kluka) a nedávno jsme pořídili kocourka (4 měsíce). Vycházejí spolu moc dobře. Ale kocour saje psovi cecky, psovi to nevadí a drzi. Kocour u toho vrni a strašně mlaska a me už to leze na nervy :zed: myslíte ze ho používá jen jako dudlik? Většinou u toho právě usne. Pes asi nemůže kojit ne? Ma chudák cecky úplně vytahany jak kojna fena :roll: Nevím jak ho to odnaučit, většinou ho vyzenu nebo placnu pres zadek, ale on se na me jen blbe podívá a saje dál… Jen chci vědět jestli nemáte někdo zkušenost, jinak se zeptam na veterine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
17.1.15 11:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sorry, neporadím, ale zasmála jsem se :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
257
17.1.15 11:53

@RadkaCh věřím :mrgreen: všichni se tomu smějí… Já se ze začátku taky smála a myslela jsem, ze ho to brzo přejde, ale už mi to začíná lézt krkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
17.1.15 11:55

:-D :-D to je láska, hehe :-D Pardon za komentář, ale fakt jsem se zasmála, jak si kocour pomlaskává. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
17.1.15 11:56

@MaminaMakyna Naše to zkoušela taky, fena se nedala. TAk ocucává dceři ucho :roll: brali jsme ji jako malé kotě, teď je jí rok :roll: JAk se dostane k uchu začne příšerně mlaskat

• Citovat
  • Upravit
Barushe
17.1.15 11:59

Nase fena se kvuli koteti rozkojila, ale pes teda asi tezko :lol: :lol: :mrgreen:
Promin, neporadim, ale je to vtipny :lol: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
257
17.1.15 12:03

Zrovna jsem je načapala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:05

@Barushe právě věřím, ze fena se rozkoji, ale proč to dělá psovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
17.1.15 12:08

Na našeho kocoura docela platí voda v rozprašovači. Když dělá něco, co nemá, tak ho pokropím z toho rozprašovače a většinou ho to fakt odradí. Dělám to jen v případě krajní nouze, takže o vánocích jsme tak uchránil stromeček. Možná bych zkusila až se zase přisaje ho pokropit a tím mu to znepříjemnit. Jinak chápu, že ti to leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
17.1.15 12:08

Vsak se odstavi, az trochu odroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
17.1.15 12:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vyborne :palec:
Kocour byl brzo odstavenej.. a naraz, proto to dela.. kamosce to delal kocour taky, naminu ale prejelo auto :(
Svyho psa mam od jeho 3 tydnu, chodi nam „dudlat“ na ruku.. proste se zakousne a saje.. a to uz ma 15 roku… bere ho jako rodice :hug:

• Citovat
  • Upravit
8921
17.1.15 12:09

Co znamena, ze jste si nedavno poridili kote? Jak bylo stare pri odberu od matky? Jinak ja bych to teda neresila, kdyz to neresi pes, nervou se a kocce to dela dobre, tak bych je nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.1.15 12:11

Nam tohle dělají jorci v době, kdy haraj. Nejdřív po sobě lezou a snazej nakryt a později ta straší jako koji tu mladší. No jsou to uchylaci, vím :mrgreen:.
Kotě je jeste malý tak doufat, ze ho to přestane bavit.

Příspěvek upraven 17.01.15 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
17.1.15 12:22

To je milý :) Asi to je „normální“. Na mě se takhle občas přisaje kočka, teda na ruku, ne na prso :lol: Vrní u toho a je spokojená. Máme jí z útulku, nevím jakou má minulost, tak asi taky šla brzy od mámy. Tak si to takhle vynahrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:26

@Katchi bylo mu 6 týdnů když jsme ho brali. Už asi 2 týdny žral i maso.
@ivašot. To není spatnej nápad :palec: on nemá ani pes rad vodu tak třeba si to s tím taky spojí a nenechá si to líbit. Mohlo by to pomoct i při tom, když skáče v kuchyni na linku… Je to malej zlobivej puberťák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný