Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj máme doma 13ti letého psa (kluka) a nedávno jsme pořídili kocourka (4 měsíce). Vycházejí spolu moc dobře. Ale kocour saje psovi cecky, psovi to nevadí a drzi. Kocour u toho vrni a strašně mlaska a me už to leze na nervy
myslíte ze ho používá jen jako dudlik? Většinou u toho právě usne. Pes asi nemůže kojit ne? Ma chudák cecky úplně vytahany jak kojna fena
Nevím jak ho to odnaučit, většinou ho vyzenu nebo placnu pres zadek, ale on se na me jen blbe podívá a saje dál… Jen chci vědět jestli nemáte někdo zkušenost, jinak se zeptam na veterine ![]()
@RadkaCh věřím
všichni se tomu smějí… Já se ze začátku taky smála a myslela jsem, ze ho to brzo přejde, ale už mi to začíná lézt krkem ![]()
to je láska, hehe
Pardon za komentář, ale fakt jsem se zasmála, jak si kocour pomlaskává. ![]()
@MaminaMakyna Naše to zkoušela taky, fena se nedala. TAk ocucává dceři ucho
brali jsme ji jako malé kotě, teď je jí rok
JAk se dostane k uchu začne příšerně mlaskat
Nase fena se kvuli koteti rozkojila, ale pes teda asi tezko
![]()
Promin, neporadim, ale je to vtipny
![]()
@Barushe právě věřím, ze fena se rozkoji, ale proč to dělá psovi?
Na našeho kocoura docela platí voda v rozprašovači. Když dělá něco, co nemá, tak ho pokropím z toho rozprašovače a většinou ho to fakt odradí. Dělám to jen v případě krajní nouze, takže o vánocích jsme tak uchránil stromeček. Možná bych zkusila až se zase přisaje ho pokropit a tím mu to znepříjemnit. Jinak chápu, že ti to leze na nervy.
![]()
Vyborne ![]()
Kocour byl brzo odstavenej.. a naraz, proto to dela.. kamosce to delal kocour taky, naminu ale prejelo auto ![]()
Svyho psa mam od jeho 3 tydnu, chodi nam „dudlat“ na ruku.. proste se zakousne a saje.. a to uz ma 15 roku… bere ho jako rodice ![]()
Co znamena, ze jste si nedavno poridili kote? Jak bylo stare pri odberu od matky? Jinak ja bych to teda neresila, kdyz to neresi pes, nervou se a kocce to dela dobre, tak bych je nechala…
Nam tohle dělají jorci v době, kdy haraj. Nejdřív po sobě lezou a snazej nakryt a později ta straší jako koji tu mladší. No jsou to uchylaci, vím
.
Kotě je jeste malý tak doufat, ze ho to přestane bavit.
Příspěvek upraven 17.01.15 v 12:24
To je milý
Asi to je „normální“. Na mě se takhle občas přisaje kočka, teda na ruku, ne na prso
Vrní u toho a je spokojená. Máme jí z útulku, nevím jakou má minulost, tak asi taky šla brzy od mámy. Tak si to takhle vynahrazuje.
@Katchi bylo mu 6 týdnů když jsme ho brali. Už asi 2 týdny žral i maso.
@ivašot. To není spatnej nápad
on nemá ani pes rad vodu tak třeba si to s tím taky spojí a nenechá si to líbit. Mohlo by to pomoct i při tom, když skáče v kuchyni na linku… Je to malej zlobivej puberťák ![]()